<3 Mormor <3 mamma <3 dotter <3

Idag hade vi en flick/pojkdag! :) Eller i alla fall för en stund. Mamman och Emman tog Opeln och brummade ut till modehuset med mormor för lite shopping, medan killarna fikade på café och grejade en massa killgejer ihop.
Det var flera veckor sedan jag körde bil sist, och aldrig har jag gjort det med min sprillans nya dotter i baksätet - men det fixade vi gallant :D
Men efter bilfärden dit och en snabb brottning med barnvagnen fick det allt bli fika först innan shoppingen :P Kroppen är ju inte var den var, eller kommer att bli igen, och vid ett par tillfällen trodde jag jag skulle gråta en skvätt, men huu så härligt ändå. Fixade massa kläder till storebror, så nu är allt fixat till honom inför hösten/vintern utom de riktiga utevinterkläderna. Men allt de här "vanliga" - tror jag är klappat och klart!
Det var så himla mysigt, vi tre, med lite egentid ihop. Emma skötte sig så himlans bra - såklart - vilket gjorde allt det andra också ÄNNU härligare!  ♥ ♥ ♥ ♥
 
Emma har haft det lite tufft i början, (ja allra första början ska vi inte tala om inte förrän jag har skrivit om den i alla fall :P ) med magen. Men idag ringde bvc-tanten för att ge första vägningstiden imorgon, och då passade jag på att fråga, och fick ett rakt på sak svar och hjälp. UNDERBART! Jag berättade att hon har det krångligt med magen, och att med Oscar fick vi ge lactolous ett tag, och hon tyckte absolut att vi kunde testa det med Emma redan nu. Det inköptes mindre än 5 minuter efter samtalet, första dosen slank ner vid fyra, och vid tio fick vi UTDELNING *Happyhappyhappy* Tänk att bajs kan göra en vuxen så glad och orolig, och inte minst så lättad att jag vill dela med mig med hela världen att hon har bajsat :P  Och hon verkar må himlans mycket bättre!
Men fram till igår, kommer med det andra mega inlägget. Men tyvärr försvann det jag skrev idag. Vet inte varför bara. Jag är verkligen ingen datahacker.
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Mmmm vilken MYSSTUND sen!!! Bara så Underbart!!! Rena tjejligan!! Visst var vi både trötta och lätt stapplande emellanåt, men vilken Lycka!!
Och det allra bästa, att EFTER tjejstunden, tillbringa resten av dagen, kvällen med HELA den Underbara Familjen Anderson/Rigbäck!!
Fantastiskt!! Mungiporna åker upp och jag blir alldeles varm om hjärtat. <3<3<3<3

2012-09-13 @ 00:27:29
Postat av: motte <3

Njuter med er vid sidan om <3

2012-09-13 @ 06:02:57
Postat av: Mia

Jag vet hur en vuxen person kan bli sååååå glad att ens barn bajsar:-) tio kilo ramlar av en :-) kram på er

2012-09-13 @ 08:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0