Älskar

Älskar att vara förväntansfull. Älskar att vara nöjd. Älskar att vara hemma. Älskar att så mycket kärlek finns omkring mig. Nu ska jag fixa mina naglar! :) (Om jag tyar.. :) )

Våren är på gång! :-)

bild0931 (MMS)

Våren är på gång! :-)


Strax

Nu är det dags att gå till dagis och skola, efter en jättehärlig morgon, med sovmorgon till 07, och mysfrukost i soffan! Det går FORTFARANDE inte att lägga upp bilder... Hörs snart!

I ett

Ja, det kan jag nog säg utan att överdriva! :) Dagarna går i ett, och springer iväg!! Jag hinner inte riktigt med känner jag. Oscar fullkomligt bubblar av nya ord varje dag, och har blivit mycket duktigare på att få oss att förstå vad han menar. Och det är skönt för oss alla fyra! Blogg har driftproblem, så det kan jag skylla dåligt bloggande på , förutom lite bloggtorka.. Idag har goda vänner rest iväg på semester en vecka, och jag hoppas de får en UNDERBAR resa, de förtjänar det! :) Ikväll har vi varit och handlat eftermiddagen, och det gick bra, även om det var i senaste laget och mycket som skulle hem. Men nu är vi hemma, och uppackade, och Oscar får välling. Och nu ska jag bara vara. Kolla in vad det är som är med Greys idag. Snart är det HELG, och kan ni tro.. Jag är LEDIG! <3

Märgpipa? Någon som vet vilken del av djur...

Märgpipa? Någon som vet vilken del av djuret som kallas för märgpipa? :-O


Pippi!

Pippi är nya favoriten just nu.. :) Oscar kom upp självmant, efter 59 minuter :D Nu ska jag fixa lite med pajen vi ska ha i kväll, sedan ska vi gå en sväng om Maxi. Men varför är blogg.se så konstig? Det går inte att lägga in bilder, länka eller ändra texten. Någon annan som har lika??

Kom upp själv efter 59 minuter :-)

bild0930 (MMS)

Kom upp själv efter 59 minuter :-)


Hemma igen

Hemma igen efter en tur på Måsen i stan. Vi hade jätteroligt, och Oscar har åkt så himla mycket rutchkana. Hädiga gå!! :) Träffade en tjej där, som jag kände igen, och det visade sig att vi gick hos samma dagmamma som barn! Hur liten är världen egentligen?! :) Jättekul! Nu sover liten, och jag ska sträcka ut mig på soffan, så får vi se vad eftermiddagen har och erbjuda! :) Tips anyone?!

Någon har gjort så min kaffe smakar juice....

Någon har gjort så min kaffe smakar juice.. :-P


Planer

Stora planer. Hoppas det går igenom! :) Undrar varför bloggen ser så konstig ut idag. I alla fall, nu är det snart dags för förlossningsprogrammet, som jag väntat på.. Sista tvätten är snart på väg upp, det är avdammsugat och toaletten är ren. DET känns skönt, och det känns UNDERBART att vara ledig imorgon! Vet bara inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske Skälby eller öppna förskolan på Skeppsbron. Få se helt enkelt! :)

Tjihu! Nu har jag slutat mitt jobbmaraton ...

Tjihu! Nu har jag slutat mitt jobbmaraton på 6 dagar, och det känns skönt! Gårdagen gick också bra, med nytt rekord på att mala blandfärs för mig.. Och tom det gick bra! :-) På söndagarna är jag ju lite som han gubben i ena sällskapsresan, tjejens pappa, jag byter mössa och gör hundra olika saker, och igår fungerade det jättebra. *HAPPY* Imorgon är jag och Oscar lediga, och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men en sak sa han i morse (när vi hade väckt honom :-( ) och det var att imorgon skulle han sova länge, minst till halv 8! :-D Nu sitter jag på bussen, och ska hämta hem min goding. Ikväll är det matlagning, städ och tvätt som gäller! Tills kl 21 när "mitt" förlossningsprogam börjar!


Grattis Älskling! <3

Grattis Älskling! <3


Söndagsmyser <3 Vi söndagsmyser för fullt!...

Söndagsmyser <3 Vi söndagsmyser för fullt! :-) Alla sitter i soffan, men en varsin liten godisskål! Älskar, älskar, älskar!!


Home

Hemma igen! Jag är supertrött. Som vanligt. Jag vet. Otroligt tråkigt. Jag vetinte vad jag ska göra. Känner mig liksom aldrig på topp energimessigt. Är det "bara" så det är att vara småbarnsförälder, eller är det något annat. Lär aldrig får veta det. Tar ju nån extra energipiller. Hoppas de slår in snart :p Nu ska jag gå och borsta tänderna. Men först fem tacksamma; # som alltid calle och oscar # min underbara familj # Sandra och Mia "på jobbet" :) # jag och mina är friska # att jag nu ska lägga mig, i världens skönaste säng! :) Natti!! <3

På väg på 2-års kalas till världens bästa ...

bild0911 (MMS)

På väg på 2-års kalas till världens bästa systerdotter! Trevlig lördag! B-)


Frank! Frank! Frank!

Frank! Frank! Frank!


Alla sitter på helspänn. Busschauffören är...

Alla sitter på helspänn. Busschauffören är under upplärning. Och är redan 10 min sen.


Trandagen?! Eh va? Fill me in please! :-O

Trandagen?! Eh va? Fill me in please! :-O


God morgon Fredag!

God morgon alla fredagsmysare! :)
Tänk att fredagen känns speciell fast jag jobbar hela helgen.
Fredag är FREDAG liksom :)
Just nu står min son och håller sig i sin blåa racerbobbycar och bajsar..
Ibland syns det så tydligt :P

Ikväll så kommer morfar, och när jag kommer hem från jobbet så är det dags för våfflor.
Jag är inte överförtjust i det, men någon gång ibland är det gott!
Och så är det ju Let's dance-finalen ikväll, Hejja Frank!! :)

Imorgon är det jobb mellan 7-14, efter det kalas för Bella!
Och på söndag är det jobb mellan 13-18, så jaa, jag ska nog få den här helgen att gå den också :P

Liten har tränat balansen idag :D*SÖTIS*

Nehe, nu är det dags för dagis och jobb!

SMS-inlägg

bild0906 (MMS)


Torsdag

Idag är det torsdag, och jag är tacksam för det här!

* att min familj (inkl. alla bonusar) är friska
* att Oscar är en underbar solstråle
* att Calle får hjälp med sin arm
* att Oscar har sovit 4 nätter i RAD hela nätterna
* att solen skiner från en blå himmel
* att mitt onda öga är borta! :D
* att jag har en lägenhet, så jag har något att städa ikväll :P

Några av de saker på rak arm, nu är det dagisdags! :)

(Eller haha, läste nu, ögat är ju inte borta, men det onda! :D )

Finaste Flickan ♥

♥ Idag fyller den allra Finaste Flickan 2 år! ♥
För två år sedan hade jag hållt henne den där första gången.
För två år sedan hade jag sett hennes vackra ögon den första gången.
För två år sedan hade jag hört hennes röst för första gången.Idag har jag hållt henne många gånger, tittat i hennes ögon och hört hennes röst otaliga gånger.
Alla gånger är speciella. Flickan är unik.
Att se henne gå från liten liten tösabit, till en så fin, underbar, vacker, häftig, tuff tjej
- är en gåva, som är min. Och ingen ingen kan någonsin ta den ifrån mig.
Och vet ni vad - jag kommer fortsätta.
Hon är en del av mig.
♥ Älskade systerdotter ♥
Jag hoppas att hon har haft världens bästa 2års dag!

Greys-godis! :-)

bild0896 (MMS)

Greys-godis! :-)


Efter-maten-mys!

bild0895 (MMS)

Efter-maten-mys!


<3 Myser <3

bild0893 (MMS)

<3 Myser <3


Är det inte liite tidigt ändå?!

bild0892 (MMS)

Är det inte liite tidigt ändå?!


Det är så "ååh" att åka med en busschauffö...

Det är så "ååh" att åka med en busschaufför som duttar på gasen. Jag gungar fram, och tillbaka, från och tillbaka.. Det är TUR att jag kan parera så bra, annars hade jag haft märke i nacken, och pannan.. Och varit utskrattad! :-D


Ni förstår va?! B-) Solsken kommer med vår...

bild0891 (MMS)

Ni förstår va?! B-) Solsken kommer med våren! *Me love*


När han höll i bilen kunde jag få sätta på...

bild0890 (MMS)

När han höll i bilen kunde jag få sätta på hatten :-D


Middag och pinsamheter!

Jaa.. Vilken toppen dag vi har haft jag och Oscar! Ikväll har hans farmor och farfar varit på middagsbesök, och det var mysigt sim vanligt! Gjorde lite pasta med kyckling, vitlök, chili och svamp, och pesto på paprika och chili. Typ. Och sallad. Gott var det i alla fall! :P

Efter att Oscar sovit lunchvila var vi på stan, på åhlens, banken och så fikade vi, och det var mysigt! Skönt när det inte blir för många ärenden, Oscar blir så less på det då, idag var han på bra humör hela tiden. När vi kom hem så lekte vi på gården en stund, men så fick vi gå upp och laga den goda mat.

Pinsamheten då.. När kommer pinsamheter?? Ja, jag hör hur ni ropar efter att få höra den! :)

Det var så här idag på förmiddagen, så tänkte jag att vi cyklar och handlar på Coop eftersom jag bara ska ha tops. Jag menar, då kan jag gå och strosa lite i en annan affär än Magneten och Maxi och det tycker jag kan vara kul ibland. Jag hittade mina tops.
(Och gardinerna och det, men det hör inte hit)
och gick för att betala.
Mitt VISAkort har varit liite (läs mycket) trasigt (bara en veckas tid), men eftersom det går ut i april så tänkte jag att då behöver jag inte beställa något nytt, för det måste ju komma nu i dagarna ändå. Sagt och gjort och det har fungerat utan problem.
Satte i mitt kort, betalade, och DÄR tog det stop. Tvärnit.
Mitt kort satt fast i betalningsmojängen. Det hade fastnat. Vi drog, jag försökte böka in ett annat kort för att böka bort det som hade fastnat, typ chipet. Pinsamt. De fick öppna en ny kassa. De fick ringa en som skulle komma och hjälpa mig. Svettig. Fortsatte böka. Det kom en, hon kunde inte. Vi började dra. Jag sa att det gör inget om kortet går sönder, jag ska få ett nytt snart.. Men jag sa också att det stora problemet är ju att det sitter fast, så de kan ju inte använda den.. De höll med. Mer svettigt.
Tillslut, drog vi isär det, en tredjedel satt kvar i maskinen. De fick byta maskin. *Varm om kinderna*
Sorry! :P

Så tänker knäppa jag i mitt stilla sinne. Vilken TUR att jag är på Coop. Varför tänker du?
Jo, jag handlar i stort sett varje dag på Maxi. Endel känner till och med igen mig. Över 99% av gångerna handlar jag på Maxi, om det står mellan Maxi och Coop.
Det är INTE någon som har sett mig på Coop. Det är inte någon som ens skulle känna igen mig om jag kommer dit ikväll. Efter allt det här. DET känns skönt :D


Åå vad jag känner mig hemsk när jag "behöv...

Åå vad jag känner mig hemsk när jag "behöver" avbryta hans fina lek för att laga mat.. :-(


Nu är vi hemma på gården i sandlådan. Kom ...

Nu är vi hemma på gården i sandlådan. Kom precis m bussen, där oscar fått alla att skratta åt honom.. Nu hoppas jag att vi ganska snart har lekt klart här så jag kan börja med maten! Ikväll kommer amor och faffa på middag!


Vinden är ljummen!! B-) Vi är på väg till ...

bild0888 (MMS)

Vinden är ljummen!! B-) Vi är på väg till stan!


Köksfönstret! :-) Ja, jag blev ju inte hel...

bild0886 (MMS)

Köksfönstret! :-) Ja, jag blev ju inte helt nöjd, och jag visste inte hur jag skulle göra vidare i köksfönstret, såå.. TAADA! :-D


SMS-inlägg

bild0885 (MMS)


Frukostbestyr

Oscar och jag har ätit mysfrukost i soffan, när han är klar ställer han sig upp och dricker jucien.
Det kommer lite på tröjan, och i mungipan.
-Ojojoj, säger han. Ojoj!
-Det är ingen fara gubben, här har du lite papper. Torka dig lite på magen!
Han torkar sig lite på magen.
-Och så munnen, säger jag.
Han har pappret kvar i handen, och torkar munnen med tröjärmen... :D

Hahaha, denna koppen har nog inte sett mig...

bild0884 (MMS)

Hahaha, denna koppen har nog inte sett mig på morgonen! ;-)


God morgon! Här har vi morgonmys med bloda...

bild0880 (MMS)

God morgon! Här har vi morgonmys med blodapelsin/vatten/kaffe i sängen. Ville bara önska en fin dag! Kramar


Myser med mitt stora ♥
Och nu ska vi kolla på ett par avsnitt Vänner,
innan Förlossningsakuten/kliniken (?) på tv4.
Det missar vi inte. Iaf inte jag.
Så kan vi drömma om en liten. Fast inte än. :(

Väntar på pappa!

bild0867 (MMS)

Väntar på pappa!


SMS-inlägg

bild0866 (MMS)


Idag blev liten ledsen när jag gick. Puh. ...

Idag blev liten ledsen när jag gick. Puh. Vilken tur jag har alla de andra dagarna. Han ser ut som om jag lämnat honom för alltid när jag går, de dagarna han blir ledsen. Som tur är är det ju inte så ofta! En annan grej.. HAN SOV HELA NATTEN I SIN SÄNG OCH CALLE FICK VÄCKA HONOM! Tjihu! Tjihu tjihu tjihu!!


Helgen i bilderDenna helgen har Oscar hittat sin nya STORA IDOL,
och som nästan allt handlar om, kusin T. :) Såå fina!!Finaste kusinerna på söndagspromenad till lekplatsen hos morfar!
"Hålla handen!"


Oscar skulle för ovanlighetensskull gunga, gunga gunga!

Jaa, jag gjorde min del.. ;)

Mosters fina prinsessa som fyller 2år i veckan!

Hemma ♥

♥ Har det alltid bra borta, men det är U.N.D.E.R.B.A.R.T att komma hem ♥
Nu ska vi snart ge oss ut och cykla, och pumpa min och Oscars cykel, sedan ska vi handla lite, och grilla korv på balkongen ikväll. Vårmys! ♥

Andra soliga vårtecken idag har varit
¤ Ingen snö på lekplatsen
¤ Vintergäck
¤ Oscar blev varm i solen när han sov i bilen
¤ Såg en kvinna sitta på lä-sidan av sitt hus och solade sig
¤ Faktiskt såg jag en som hade hängt ut sin tvätt!Mys i Korpa ♥

♥ Myser i Korpa med familjen. Har lite huvudvärk. Mycket konstigt. Gick och la mig och somnade kl 21 igår. Jag var slut som artist.
Snart ska grabbarna iväg och hjälpa mormor, och jag, Oscar, moster, I och morfar ska på promenad och handla och leka på lekan. Efter lunch drar vi oss hemåt. Just nu känns det som att jag ska sova i bilen. Jisses. Hoppas jag piggnar till snart, nu när vi kommer ut!

Hon har också prövat 2:a våningen :-D

bild0864 (MMS)

Hon har också prövat 2:a våningen :-D


Finaste systerdottern i morfars bokhylla!

bild0863 (MMS)

Finaste systerdottern i morfars bokhylla!


Oscar är så lycklig! <3

Oscar är så lycklig! <3


Sitter i skuffen..

bild0861 (MMS)

Sitter i skuffen..


På väg hem igen! Morfar visar konstiga sak...

bild0853 (MMS)

På väg hem igen! Morfar visar konstiga saker på vägen ut från stationen.. :-)


Ganska trött efter maten! Liten satt och s...

bild0852 (MMS)

Ganska trött efter maten! Liten satt och somnade med pommes i handen.. :-)


SMS-inlägg

bild0850 (MMS)


Finaste!

bild0846 (MMS)

Finaste!


Och så har vi precis pratat med "snällasnä...

Och så har vi precis pratat med "snällasnälla" carolina af ugglas..


På tåget! Nu sitter vi hela gänget på tåge...

På tåget! Nu sitter vi hela gänget på tåget, lite svettigt :-P Kommer till malmö om lite drygt en timme, då blir det lite shopping och sedan lunch på MANDO! Det längtar vi till! :-D


Hoppas det räcker :-P

bild0844 (MMS)

Hoppas det räcker :-P


Gör pannbiffar och äggmackor till tågresan...

Gör pannbiffar och äggmackor till tågresan mot malmö imorgon! :-)


Morfarmys!

bild0843 (MMS)

Morfarmys!


Liten myser i morfars soffa, och kollar på...

bild0841 (MMS)

Liten myser i morfars soffa, och kollar på Findus..


Frukost hos offa!

bild0833 (MMS)

Frukost hos offa!


Liten nana

Hemma i Korpadalen. Sitter med pappa i soffan, liten sover. Mamman också snart. Morfarn och mamman ska skriva en köpelista först. Över vad som ska inhandlas till tågfrukosten mot Malmö på lördag, och annat som kan behövas.
Att få se Oscar och Vilmer när de träffade varandra idag, var oslagbart. ÅÅ så mycket kärlek! Så lyckliga!
Jag älskar er båda! XXX

Solstråle och snö

Vilken underbar solstråle jag hade med mig på tåget, hela vägen! ÅÅ jag är så stolt! :)
Vi är framme, ätna, soven, allt som det ska.
Ja, eller, det snöar här. Det är ju faktiskt inte som det ska.. :P

2 min till karlshamn..

bild0827 (MMS)

2 min till karlshamn..


I bergåsa väntar vi, och oscar tycker det ...

bild0826 (MMS)

I bergåsa väntar vi, och oscar tycker det är tråkigt att han inte får springa på perrongen..


Nu vinkar vi på Bella! :-)

Nu vinkar vi på Bella! :-)


Det finns mycket att titta på men än är bu...

bild0823 (MMS)

Det finns mycket att titta på men än är bussen bäst!


Nu åker vi! :-)

Nu åker vi! :-)


Kärlek!

bild0821 (MMS)

Kärlek!


9.09

09.09 går tåget, så det är exakt en timme kvar! Tror det mesta är packat, ska bara lägga ner datorn också.
Det blir ska bli spännande att åka stooa tåget!
Just nu sitter liten och äter en macka, och kollar Pettson och Findus. Han har inte märkt att jag har packat :P
Jag tror, nej jag vet, men han börjar bli förkyld. :( Näsan rinner, och han har hostat en del nu på morgonen. :(
Hoppas det en sån här "förmiddagsförkylning" :)
Nähe, ska ta och stänga väskan och fixa det dära sista :)

Tänk tänk! så härligt det kan vara att vän...

Tänk tänk! så härligt det kan vara att vänta på bussen!! :-D Nu är det helg!


Bajja på väg till dagis är ingen hit när v...

Bajja på väg till dagis är ingen hit när vi stressar. Men ny blöja hann vi med, i racerfart! Idag jobbar jag 7.30-15, så hämtar jag på dagis, hem och laga mat, få besök, och sedan ska jag packa inför morgondagens tågresa! :-) Underbara dag! :-)


Nya gardinen är uppe, men fönstret 'is in ...

bild0819 (MMS)

Nya gardinen är uppe, men fönstret 'is in progress'


Vårt nya överkast! Supersnyggt! (och ja, k...

bild0816 (MMS)

Vårt nya överkast! Supersnyggt! (och ja, kläderna som brukar hänga över kanten håller jag i famnen.. :-P )


Nyybro

Är hos syrran i Nybro. Vi tog ju tåget hit jag och Oscar, och när han hade vilat gick han och jag, med hopp om att hitta nya gardiner, till stadens centrum :D
Hoppet slocknade. Dött.
Gick upp till Kvantum och handlade det sista inför morgondagens middag, så nu tror jag all mat är handlad, och städet ska fixas ikväll. Dock senare än tänk när vi blev tillbaka bjudna hit på middag :)

Spännande!

bild0814 (MMS)

Spännande!


SMS-inlägg

bild0813 (MMS)


SMS-inlägg

bild0811 (MMS)


SMS-inlägg

bild0812 (MMS)


Snart avresa

Kanske i dubbel bemärkelse. Men i alla fall en! :) På torsdag är dagis stängt och jag är föräldraledig både torsdag och fredag, OCH LEDIG HELG! Kan ni tänka er som jag längtar! Och ledig idag, och tvättade igår! :)
Så på torsdag ska jag och Oscar, själva, ta tåget till Karlshamn! Så kommer Calle efter jobbet på fredag. Och hela gänget från Nybro såklart! Hela grejen började med att morfar ville ha något att se fram emot, och då bestämdes en Malmöresa, med hela gänget, med shopping (eller som pappa sa; en butik kanske) mat på Mando, och sedan åka tåg hem igen, för att vara allihopa hemma hos honom. Det ska bli mysigt.
Idag kanske kanske jag och Oscar ska ta tåget till Nybro, men jag kan inte bestämma mig. Jag är väldigt sugen på gardinshopping idag, men jag vet inte var, och i Nybro har de två gardinaffärer.. Och vi skulle kunna hälsa på moster Mia! MM, dumt att jag är världens mest veliga människa!

Jag önskar ibland att jag kunde dela mig, och min familj. Jag älskar att åka till Karlshamn, men det är ALLTID för lite tid, eller i alla fall svårt med pusslet, och så många jag vill träffa. Och behöver träffa. Alltid är det uppbokat, jag gillar att ha  mycket att göra, och många att träffa, men det är svårt. Och jag känner mig otillräcklig. Och då är det inte kul. Jag vill ha ett dygn med alla. Var alltså. Och det är svårt att klara det på en helg.

Jaha, då är det att bestämma vad som ska hända idag, Oscar börjar bli otålig! :)


En kopp kaffe i sängen innan man går upp b...

En kopp kaffe i sängen innan man går upp borde det vara lag på. Åå så mysigt! :-)


---

--Det blir imorgon i stället --

Och så skickas det ut två extra lycka til...

Och så skickas det ut två extra lycka till idag!! :-) Fixar ni!


Idag var det inte A som tog emot på dagis,...

Idag var det inte A som tog emot på dagis, det var G istället. När vi kom så skulle tjejen som hade kommit få en bit äpple, och G sa att det kunde Oscar också få om han satte sig vid bordet. Det gjorde han och sedan sa han -haj do mamma! :-) *Jag är SÅ stolt över honom!*


SMS-inlägg

bild0805 (MMS)


På väg till nybro och våra älsklingar! :-)...

bild0804 (MMS)

På väg till nybro och våra älsklingar! :-) Hade jättekul hela kvällen igår!!


På väg till nybro och våra älsklingar! :-)...

bild0804 (MMS)

På väg till nybro och våra älsklingar! :-) Hade jättekul hela kvällen igår!!


Tjihu! :-D

bild0802 (MMS)

Tjihu! :-D


Flashflashback! :-D

Flashflashback! :-D


Nu kör vi! :-D

bild0799 (MMS)

Nu kör vi! :-D


VI!

Vi är på gång!! :D

Paarty

Snart börjar paaartyt!! :D Wish us luck! :D

Natti

Pappa och Calle sitter och skrattar åt Monty Python. Det är faktiskt väldigt kul! Trötthetsfaktorn är på max, och jag skrattar! Dags att gå till kudden som skriker efter mig strax!
Natti!

Paarty

Imorgon är det dags, då ska jag och syrran ha paarty! Haha, vi får väl se hur länge vi tyar! :) Jobbar mellan 7-14, sedan hem, och då är det dags! :) Dusch, smink, hår kläder.. Och vin då! :D

Grabbarna Grus ska till Nybro och hänga med kusin I, hennes pappa och morfar. Vilket gäng!

Nu sover liten, och vi ska kolla Lets dance!

Kalmarposten igår! :-)

bild0796 (MMS)

Kalmarposten igår! :-)


Hahaha! Ha en fin fredag! :-)

bild0795 (MMS)

Hahaha! Ha en fin fredag! :-)


-AAhhh!

Hela natten i sin säng! Tjihu!!! 20.15-06.00 UNDERBART!!
Klockan 06 kom han in, och så låg vi och mös (!?). Han höll på att somna om ett par gånger tror jag, men när Calle gick upp, och vi frågade om han ville vila på mammas arm sa han;
-JaAA! (med tryck på de sista aa-na som om han verkligen menade det!)
-Kom då sa jag, och la mig tillrätta.
Då lägger han sig på min arm och utbrister på utandning;
-Aaaaa... (Precis som jag brukar låta när jag myser med honom :D )
-Mmm, säger jag.
-Aaaa mamma!
-Mmm mysigt du Oscar!
-JaaA!
Sedan kunde liksom inte jag hålla mig för skratt, så sen mös vi lite till, och jag fick kaffe på sängen av min stora skatt, men då tyckte Oscar att det räckte, så då lockade bilarna i köket mer. Men så kom han in igen, åt lite banan (eller anaan som Oscar säger :D ) och drack vatten. Då fick vi ett mms av syster, som Oscar tycker ät hysteriskt kul. Hon håller sig i öronen, räcker ut tungan och "viftar" (vad ska jag kalla det för??) på den och låter ÄÄä, det tycker han är jättejättekul.. :P Då ska han göra likadant, men han tar tag i "flärparna" i örat (inte snibben) och räcker ut tungan och säger Äää! *Hahaha sötis!*

Nähe, nu ska jag ta och städa av, och hänga upp tvätten innan dagis och jobb kallar!

Utgång

Har jag förresten berättat att jag och syster ska UT på lördag!?! :) Vi ska ut och äta ihop, och sedan får vi se! :)
Shit som vi ska blarra!! :D

Hopp hopp hopp

Oscar har två kompisar som han nu verkar leka mer med, nu när V har har flyttat, på dagis. Det är en kille, och en tjej, båda är lika gamla som Oscar. Killen heter S, och tjejen A. Detta verkar vara en riktigt busig trio. Ofta när jag hämtar får jag höra hur de har lekt i korridoren (som de egentligen inte får :) ), eller hoppat eller lekt ute, men ofta verkar det vara de tre.
Ibland när jag kommer och ska hämta Oscar, så ser S mig först -- då skiner han upp, och kommer springades emot mig -- haha, sötnosen, han vill gärna kramas och busa, men just det tycker Oscar blir lite jobbigt, jag är ju faktiskt HANS mamma! :D  ♥Gullunge♥
Idag började Oscar kl 9 på dagis, och när vi kom dit så satt S bakom en bänk, när han såg Oscar, ja han blev så glad så jag blev helt varm i hjärtat. Och Oscar blev lika glad han! S ställde sig, och rakt upp upp och ner började hoppa! *Hahaha* Jag bara började skratta! Så kom A också, hon blev så glad att hon i all iver klättrade upp på bordet, men kom snart ner (efter en tillsägelse :) ), och hon började hoppa hon också. Inte långt efter hoppade de alla tre! ♥
Boink boink boink!! :)

God morgon världen! Hoppas dagen blir kano...

God morgon världen! Hoppas dagen blir kanon :-) Kram


När pappan är borta dansar mamman på borde...

När pappan är borta dansar mamman på bordet, och lägger sig innan 21.30. Sov gott alla underbara! <3


Tjurar

Det var ett regnmoln jag fick hämta hem idag. Oscar grät i princip hela vägen hem. Och det hela började med att han inte fick ta med sig bilen hem från dagis. Precis samma sak som i morse när han inte fick ta med bussen.
Jag är fortfarande tjurig över att bloggen inte fungerade som den skulle igår. Ett väldigt roligt inlägg försvann, och jag vet inte om jag orkar försöka skriva om det. Tycker det är konstigt att jag inte ens kan hittade i "arkivet".
Är nog ganska trött och gnällig ikväll märker jag nu.
Som tur är jobbar Calle extra på akademikrogen ikväll (så han slipper höra mitt gnäll :P ), och jag har lagt Oscar för en halv timme sedan och han sover så gott. Tror jag kollar ett avsnitt till på Vänner innan jag går och lägger mig. Jag är väldigt trött i ögonen.

På väg att hämta min lilla solstråle! :-)

På väg att hämta min lilla solstråle! :-)


Fungerar INTE

BLOGG.SE FUNGERAR INTE!!!
Om ni kan se detta, scrolla ner till Oliver i pungen-inlägget. Det skrev jag ikväll. Piss blogg.

Grr.

Förstår mig inte på blogg.se.
Kolla in här, ett inlägg jag la in nu; http://jagmamma.blogg.se/?tmp=08211420
som hamnade "i början på dagen"
VARFÖR BLIR DET SÅ UNDRAR JAG!

Tuttut! Tuttut!!

bild0780 (MMS)

Tuttut! Tuttut!!


Gooott med chokladboll!! :-)

bild0778 (MMS)

Gooott med chokladboll!! :-)


Vackert väder över sundet idag! B-)

bild0777 (MMS)

Vackert väder över sundet idag! B-)


Oj så spännande det är! Och så mycket han ...

bild0775 (MMS)

Oj så spännande det är! Och så mycket han ser!!


Stoooa bussen

Nu tar vi stooa bussen och åker till Öland! :)

Liten höll på att somna på cykeln.. Svängd...

bild0772 (MMS)

Liten höll på att somna på cykeln.. Svängde in på panorama, jättegott! Men han är så trött så trött! Vet inte om vi kommer hem innan han sover.. :-P


Vi är på öppna förskolan! :-)

bild0771 (MMS)

Vi är på öppna förskolan! :-)


oliver i pungen?

http://jagmamma.blogg.se/2011/march/oliver-i-pungen.html

Ni förstår!! :-) Inte ett host, inte ett n...

Ni förstår!! :-) Inte ett host, inte ett nys, inte täppt, somnade tidigare och sov i ett streck, i EGEN säng till klockan 6!! *vilken kille* Jag vaknade med ett leende idag! :-) Tanken slår mig direkt - NU har det vänt! :-P


Märssa!

Vi har varit i Karlshamn i helgen, och Oscar har mått lite upp och ner hela helgen.
Fysiskt under dagen är han ok, inte topp, men ok, det är natten som är jobbig, och det är därför det är jobbigt under dagen. Han är trött. Jag förstår det. Jag är också trött. Calle med.
Vi var på ett jättemysigt kalas, tänk att min bästa vän är så gammal! :)
Saknar dig sötnos!

I dag var vi på promenad i solskenet och handlade på Ica i Korpadalen. De har det verkligen jättefint (Är nog lite arbetsskadad :P ). På vägen hem stannade vi på lekplatsen, så vi fick vara ute i det vackra, härliga, våriga vädret!
Oscar klättrade lite, (Calle också :P ) men vi gick snart hem. Vi skulle ju åka hemåt efter lunch, så vi var ju tvungna att hinna packa/laga/äta också..
Men det märks att frisk luft hjälper på hans hosta, och det är skönt, men aldrig att han skulle palla en heldag på dagis i dagistempo. :(
Calle ska stanna hemma med honom imorgon, och så är ju jag ledig på tisdag så dagis först på onsdag. Det tror jag blir bra! Jag tror att "man" (inklusive oss alltså) lämna förtidigt på dagis efter sjukdom. Att det är därför han blir sjuk igen så fort. Veckan efter jul var Oscar sjuk, efter det har han inte varit sjuk förrän för två veckor sedan. Det tycker jag är bra!! :)
Här kommer lite fler bilder från promenaden.


Får lite hjälp av morfar!

Finaste, underbaraste, goaste, busigaste älskling! ♥

Ni måste "klicka upp" de här bilderna och kolla in Calles stil! ♥

När Oscar hade duschat ikväll, satt han i Calles knä, pekade i biltidningen och sa;
-Märssa!! :) *Morfar stolt* :P

Tack för Din röst på Frank och hans danspa...

Tack för Din röst på Frank och hans danspartner Charlotte! Läs mer om Let's Dance på tv4.se


4 mars

.. då ska vi se. Hemma med Oscar idag. Han har haft en tuff natt. Det gick fint tills vi gick och la oss. Han sov så gott, och när jag var inne var han inte speciellt varm, och han hade inte hostat. Vi gick och la oss, och ca 3,5 minut efter det började han hosta. Oj vilken hosta :( Tillslut kom han in, så låg vi och försökte somna alla tre inne hos oss. Det är inte så lätt.
När vi väl somnade så sov vi nog ganska bra till halv fyra-fyra. Då började hostan från he***te. Han kunde inte sluta, och inte komma till ro. Jag blandade välling som han inte ville ha, Calle gick tillslut upp och satt-sov med honom i soffan. Jag väckte honom när han skulle upp.
Jag bar in Oscar till oss, så låg han och jag kvar till 7.

Nu är han ganska pigg, hade dock 38,3 tidigare, han har fått hostmedicin och andningen är lugn. Skönt. Nu leker han lite. Säger;
-ädiga bo!
Och så går han med vagnen! Kör med sina bilar, kikar i en bok.
♥ min finaste ♥

Indi och hosta

Just nu går en VÄLDIGT gammal Indiana Jones film på femman. Calle satt och pratade bla bla bla om den, och jag undrade om han aldrig hade sett den?! Nej, svarade han, har du?
-Ja typ en miljon gånger. Fast då var den väääldigt mycket bättre och alla i filmen var mycket äldre :P
Nä, den är ingen hit.

Imorgon ska jag vara hemma med den hostiga pojken. Febrig var han också. :( Han fick molipect nu innan han skulle sova, och än så länge är det lugnt där inne. Han skulle må bra av en skön natts sömn.
Vi också :)


Krupp :(

Har en kruppig pojk här hemma. :(
Oscar sov lungt och skönt i sin säng till kl 4. Då började krupphostan. Stackars barn!
Han och Calle gick upp och satt i soffan, och här somnade båda om. Sittandes. De kom in när Calles klocka ringde. Då sov Oscar djupt. Han sov jämte mig, tills jag gick upp vid 07, och fortsatte sova till7.30. Då fortsatte hostan.

Har nu pratat med vårdcentralen så vi kan sätta in molipect, hoppas det kan stanna av med det. Det har det gjort förr. Ända *pepparpeppar* gången han har blivit riktigt dålig i krupp var för knappt ett år sen, då var vi i Karlshamn, och blev ivägkörda och inlagda i Karlskrona. Som sagt, hoppas det stannar av med molipecten.

Liten sjukling
Liten i Karlskrona.. ♥

Nu kommer Calle om en stund, han ska vara hemma idag, och jag
börjar ju jobba vid 10.

Längtar

Jag längtar till helgen!! :)

Denna fina bild fick jag skickad till mig ...

dsc04279 (MMS)

Denna fina bild fick jag skickad till mig på sms, som finaste T har gjort! Om det för någon skulle vara oklart är det (SJÄLVKLART): En som simmar! Och det är vattnet som forsar vid sidorna :) så himla fin! Den pryder nu min mobil!


God morgon! Har precis lämnat en bra, lugn...

God morgon! Har precis lämnat en bra, lugn morgon/lämning bakom mig och väntar på bussen. Vi har haft en lugn natt UTAN besök! :-) Nu är det dags för jobb, innan jag ska hem och skriva lista över vad vi ska ha med oss till karlshamn i helgen, så det är snabbpackat imorgon kväll. *presenter till en 30åring*presenter till en 2åring*inflyttningspresent*finkläder! :-D


Glömt!

Jag har ju glömt att lägga in massor av kalas bilder på 2åringen!
Det är sällan Bärgan inte finns i närheten..

Världens världens bästa V! ♥


Kladdkaka med hallon var poppis till födelsedagspojken!

Några av alla fina presenter! De två första är från dagis, gulligt!Nu

ska jag försöka berätta om bilden nedanför.
Jag hade satt på Blixten på tv, men Oscar var mest i köket och donade med alla sina bilar.
Jag lagade mat, diskade, dukade - ni vet sånt tråkigt som tar tid. Tråkig tid för Oscar också. När jag hade diskat klart kom jag in i storarummet, då satt sötnosen här, framför tvn. Han klappade på mattan jämte sig och sa;
- Här mamma.
Jag satte mig jämte honom och sa;
- Ska vi kolla på Blixten ihop?
- Bärgan mamma! så tog han min hand och skrattade.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ska berätta om denna bilden sen!

bild0760 (MMS)

Ska berätta om denna bilden sen!


Mysstund ♥

Har haft en riktig mysstund med lill♥ när han vaknade i min famn. Han blev sådär gosig, och var sådär sovvarm! Satt och kollade på Vänner på tv, och så mysvaknade han, och började kika. Jag frågade;
-Kikar du lite på tven?
-MM, sa han.
Så hände något kul och "publiken" skrattade, då började han också skratta :D *Sötnöt*

Skälby

På förmiddagen har vi varit på Skälby med Oscars moster, och kusinerna I och T. Tror ni Oscar tycker det är kul med stora kusinen T eller? :) Vi hade en toppen förmiddag, om än ganska ledsamt när maten skulle inhandlas på maxi. Men sedan blev det bra igen! :)
Fina bilder från förmiddagen!♥ Finaste

RSS 2.0