Spårlöst är ju ett jäkla gråtprogram! :-)

Spårlöst är ju ett jäkla gråtprogram! :-)


Blir nog inget bad. Ska försöka, men blir ...

Blir nog inget bad. Ska försöka, men blir nog inget.. :-(


StädaStäda

Städa städa varje fredag och så varje jul! Och idag på en måndag!
Jag tycker om att städa och tvätta på måndagen så att jag känner på tisdagen att jag är LEEDIG, att jag inte behöver ta toaletten, dammsuga av eller att jag ska tvätta i fyra timmar på kvällen. Nu är det fint här -- storstädat toaletten, dammat hela lägenheten, disken är klar, och dammsugat är det! OCH katten klor är klippta! Känns myyycket bra! Bara tvätten kvar då, men det blir förhoppningsvis bara tre maskiner idag. Puh!

Idag har jag jobbat järnet, och allt har flytit på bra. Jag har gjort mycket annat än det jag "brukar", och det är kul, men det är ett tyngre jobb. Känns i handlederna och ryggen, men nu har jag ju en vilodag och sedan kör jag igen! Imorgon var tanken att jag, Oscar, Sandra och Vilmer skulle ha en heldag, men nu är min sötaste V blivit sjuk, så nu blir det nog ingenting. :( Jättesynd! Hade verkligen längtat!!

Ska försöka pallra oss iväg till simhallen på förmiddagen i stället, får se hur han gillar det, det är ju ett år sedan vi var där sist! Och nu har han ju fått nya badbyxor :P :D
På eftermiddagen kommer Oscars mormor och morfar, för de ska ÄNTLIGEN få sin julklapp, de ska gå till Kalmarsalen och se "The Mercy Beatles" som ska vara ett av världens bästa Beatels-cover band, faktiskt ganska avis..
Nähe, nu kallar tvätten..

Detta fick jag av min syster, angående der...

Detta fick jag av min syster, angående deras tax Dollar, om varför han var jobbig när han var ute på linan: Först snott sig TVÅ varv runt ett träd. Sen TROTT att han sitter fast trots att det bara ligger en kvist på linan. NU ylar utan synbar anledning.. Suck Lisa. Suck (jag skrattar än)


Och jag kom med en försenad buss, 10 minut...

Och jag kom med en försenad buss, 10 minuter för tidigt! :-D


Tjihu! :-)

Tjihu! :-)


För det är mååndagmorgon! Och jag känner m...

För det är mååndagmorgon! Och jag känner mig ovanligt pigg?! Vad händer? :-) Oscar somnade inte förrän 21, men sedan har han sovit hela natten i sin säng. Nu på morgonen hade han lite krupphosta, men ingen feber, så nu är han på dagis, jag är på väg till jobbet, wish me luck, och imorgon är jag leedig! :-)


Världens bästa vän

Som de flesta vet har jag väldens bästa vän. Hon tar nu ett viktigt steg i sitt och sin familjs liv. Ett steg vi visste skulle komma, men det kom lite plötsligt. Ett steg jag stöttar av hela mitt hjärta, eftersom jag vet att det är så det ska vara, samtidigt som mitt hjärta brister lite varje gång jag tänker på det.
Meen detta skulle ju inte bli så böligt! :D

En vän som har stått mig nära i många år. Faktiskt 25 år, mer eller mindre. En vän som jag har vänt mig till när livet har varit tufft, en vän jag har vänt mig till i mina lyckligaste stunder! En vän som har sett mig gråta, skratta, vara arg, besviken, övertrött och fnissig, nyförlöst, lyckligast, bli mamma. En vän som älskar mig för alla mina konstiga sidor, en vän som jag älskar oavsett. Oavsett vad som händer är hon där. Oavsett vad som händer finns jag här!
Denna underbara vän, denna underbara familj, denna underbara V ska flytta tillbaka till vår hemstad nu. Som ni blir saknade!
Om jag gråter nu? Ehh.. Jaa det är väl klart..
Tanken är svinnlande när jag tänker att jag inte kan träffa dem när jag vill. Att jag inte kan träffa henne på en kaffe (läs chokladboll) på Strömson. Att jag inte kan pussa på hennes underbara son på dagis.
Nu VET jag att hon sitter och gråter, och söta du det är inte det som är meningen. Det ÄR meningen att ni ska flytta nu, det är rätt, för guds skull ALLT har ju löst sig till det bästa! :)
Det är ju inte det att vi aldrig kommer ses - det låter ju lite så. Nu ska vi ju ha kvalitetstid när vi ses :D
Jag vill bara att du ska veta hur tacksam jag är för att jag har dig. Hur underbart lycklig jag är när jag tänker på allt vi gjort de senaste åren, (och kommer att göra - fast vi vet ju inte än just vad det är vi kommer att göra, men det gör vi! :) ) (eller "senaste åren" - allt vi gjort :) ) hur underbart glad jag är över er son. Er. Er familj.
All min kärlek!  ♥ ♥ ♥
5/6 akt1

Japp så är det! Dag 5 av 6 är avklarad, första rundan. Sedan en dags ledighet, så akt 2 och tre dagar jobb till. På min lediga helg så åker vi till Karlshamn, direkt efter jobbet på fredag. Tänkte att vi tar med datorn i bilen så blir det väl anting fischhaj eller bägan/gokk på film. Det har vi aldrig provat tidigare. Men vi vill ju verkligen inte att han somnar på vägen ner, såå.. Ja vi får se!

Nu ska jag fixa till mina naglar. Lillemann vill inte sova. Jag fattar ingenting. Efter en så himla dålig natt, en timmes vila, kalas hos världens bästa A, och nu totalt övertrött, men nu har vi hållt på att natta i en timme och 20 minuter. *Blir ledsen* Precis som resten av familjen.

Jag och moffa!

bild0638 (MMS)

Jag och moffa!


Jobbesöndag

Jaha, idag är det jobbesöndag. 13-18. Hela dagen går..
I natt har vi haft en riktigt jobbig natt. Mer vaket än sömn :(
Hade velat gå ut på promenad, men då somnar väl Oscar, och det är ju inte dags för det ännu..
Vi får se..

Målat!

I eftermiddag efter jobbet åkte vi över till Hembageriet i Färjestaden, och där träffade vi Oscars morfar och gammelfarmor Ing-Ing. Vi fick mumsig fika, och efter det brummade vi iväg till Köpstan där jag hittade en superfin träningsoverallsjacka till Oscar på Kappahl, i marinblått. Kanonfin!
Sedan vi kom hem har Calle gjort VÄRLDENS RÄKMACKA till oss stora, tyvärr tyvärr glömde jag ta en bild, för det var verkligen utöver det vanliga!
Nu är det dags för Oscar att hoppa in i duschen, och själv blir det en tiidig kväll igen.. I natt har Oscar sovit hos oss sedan midnatt, och då sover ju inte jag så bra. Han har nog allt ont i munnen :( Hoppas det har vänt så vi får en lung och sovig natt! ♥

Feber

Liten har feber :( Det går någon magsjuka på dagis, och vi håller tummarna STENHÅRT för att det inte är det. Men feber har han. Men nu sover han gott, och ska förhoppningsvis sova bort den till imorgon!

Lets dance

Nu är det Let´s dance och "chips-stjärnor" som gäller.
Sköönt att det är färdigjobbat för idag, det var MYYYCKET på jobbet! Är nu halvvägs i mitt jobbmaraton, 3 av 6 dagar är avklarade. Nu åker min närmaste (alltså han som jag jobbar närmst med, inte de som står mig närmst..) arbetskamrat på semester en vecka, så nu ska jag få bekänna färg nästa vecka. Blir nog mycket, men kul, och det brukar ju lösa sig tillslut :P
Imorgon jobbar jag 7-14, och söndag 13-18. Så jag missar världens bästa A 6års kalas på söndag :( Men Oscar och Calle få gå dit, och överlämna presenten. Söta A ringde mig innan och han frågade;
-Vilken bokstav hans present började på!? ♥


Oscars bästa promenad till dagis ever. 3 l...

Oscars bästa promenad till dagis ever. 3 lastbilar, 4 (!) bussar, och en utryckande brandbil!! Han var i extas i vagnen! :-D När vi kom började Oscar, Vilmer och en pojke till S, busa på en gång, skrattade, tjoade och lekte tittut! :-) Underbar fredag!


Hur?

Hur kommer det sig att fredagar är alltid speciella? Jag ska jobba både fredag-lördag-söndag-måndag, men idag är det fredag och det känns alltid lite bättre då! :P  ♥ Fredagsmys liksom! ♥

Ängel-boken

Ni kommer säkert ihåg när jag skrev om Cissis bok, jag känner en ängel. Igår fick jag tillfälle att låna ut hennes fina bok, till en arbetskamats son. Jag frågade idag vad han hade tyckt om boken, hon svarade:
-Han tyckte verkligen om boken! Det enda var att han ville att den skulle vara lite längre!
:D Så gulligt!! Finare betyg kan Cissi knappt få! :)

Idag har dagen spurtat fort förbi tycker jag. Stackars Calle är dunderförkyld. Köpte Mucciagin och Nezeril till honom på jobbet så jag hoppas han kan få sova, och känna sig piggare imorgon. Han ska ju vara flytthjälp på lördag, så då behöver han ju vara pigg och rask, oigg och rask, pigg och rask :P
Oscar verkar ha haft en bra dag på dagis, men han är verkligen trött på kvällarna. Inte trött sovatrött, utan mer gnälligochintevetavadhanvilltrött.. Men bara han kan få in att sova ordentligt på natten så ska säkert det också lösa sig, som så mycket annat.
Imorgon tror/hoppas jag att morfar kommer och hämtar mig på jobbet (som vanligt nu :P ) så blir det lite fredagsmys när vi kommer hem.
Ha en härlig kväll, och extra mysigt fredagsmys imorgon allihop!

En slängpuss och en dubbelhandvinkniog sen...

En slängpuss och en dubbelhandvinkniog senare står jag igen och väntar på bussen. -13grader, dag 2 av de första 6!


Dagis + jobb

Strax dags för dagis och jobb. Oscar kollar för tillfället på "fischhaj" som han säger, det är Nemo.. ♥


Kvällen nu

Nu är kvällen här, och kudden och boken ropar! Ska bli skönt att komma i säng, i bra tid, läsa lite och så schåååva som min älskade systerdotter säger! Natti allihop!

Oscar håller (troligtvis) på att få de sis...

bild0628 (MMS)

Oscar håller (troligtvis) på att få de sista tänderna. Gråter, är varm och gnuggar sig i munnen.. ;-(


Jag längtar efter min son idag. Riktigt lä...

Jag längtar efter min son idag. Riktigt längtar i hjärtat!! *hoppas buffen kommer snart!*


MVG! :-D

MVG! :-D


Igår förklarade oscar med stora ögon, nick...

Igår förklarade oscar med stora ögon, nickandes för sin mamma, när han la bussen på sidan att: "buffen nana mamma!"


På bussen. Varmt och skönt! Nästan så jag ...

På bussen. Varmt och skönt! Nästan så jag somnar av värmen. Ute är det riktigt kallt. Och snöar!? Hur går det ihop? Min pappa har ju lärt mig att det bara snöar runt 0an. -7 tycker inte jag är runt 0an. Har i alla fall lämnat oscar på dagis, det gick bra, även om han var lite kramigare än vanligt. Jag vägar inte riktigt ropa hej. Än. Men.. Oscar kom in halv 5, och somnade som en stock, fick väcka honom vid 6. Tänk om vi har lyckats bryta trenden?! Hoppas de tröttar ut honom ordentligt på dagis idag, så vi får en lugn natt till. Det skulle inte skada med två i rad. Och imorgon behöver vi inte gå upp förrän 7!! :-)


6+1+3

Jaha, nu går jag snart in i min jobbiga jobbvecka.
Ons-Tors-Fre-Lör-Sön-Mån --Ledig Tis -- Ons-Tors-Fre
Så, människa blir jag igen någon gång nästa lördag! :P

Ny bild

<- Ny bild, vad tycks?
Idag har jag och Oscar ledig dag, och det reeegnar. Mycket bättre än snö, ALLA GÅNGER, men efersom jag aldrig är nöjd - så var jag faktiskt sugen på sol idag... ;)
Nu kollar vi på Nemo, efter att ha ätit frukost, fixat oss, och dammsugit. Har funderingar på att gå till simhallen i eftermiddag. Jag och Oscar har inte varit där sedan han hade badförbud för sina öron för typ ett år sedan :P Jag är i och för sig ganska förkyld, men något måste vi hitta på!

O.O


Jag ska.
Jag ska! Jag ska! Jag ska!
JAG ska se Ozzy på SwedenRock i sommar!
Tillsammans med några av de allra allra bästa!
Snacka om att ha något att se fram emot :)
TJIHUUUU!!!!

(lånad bild är ganska självklart va?)

Kolla så fin!!

bild0618 (MMS)

Kolla så fin!!


I detta nu!! :-O

20110124630 (MMS)

I detta nu!! :-O


Jag vill bara skrika ja ja JA!! :-)

Jag vill bara skrika ja ja JA!! :-)


JAAAA!!! :-D *HAPPY*

JAAAA!!! :-D *HAPPY*


Idag jobb, imorgon ledig! Sedan jobb i 6 d...

Idag jobb, imorgon ledig! Sedan jobb i 6 dagar. Min tuffa vecka börjar på onsdag.. Hoppas idag och imorgon blir två "lätta", härliga, glada dagar, med mycket sömn på nätterna.. Det var inte mycket natten till idag. Oscar var VÄLDIGT trött imorse. Ögonen ville liksom bara inte vakna. *sötis*


Hemma ♥

♥ Hemma igen efter en mysig eftermiddag i Färjestan ♥
Ikväll blir det planering, och fundering till Oscars två årskalas..
Kuligt med listorna :P
Tänk det är bara 28 dagar kvar tills Oscar har fått sina sista D-droppar!
Jag trodde det skulle vara en EEEVIGHEEET!På väg till farmor, faffa och voffen!

bild0617 (MMS)

På väg till farmor, faffa och voffen!


Förmiddagen

Förmiddagen i bilder!
Vi har haft en mysig förmiddag på Skälby, lite kyligt, men kul!


♥ Världens bästa pojkar! ♥

Bilder

Denna underbara dagen i bilder!
Kolla Bellas "arga leken" i mitten!

Finaste underbaraste!

Whii!!

Synd att denna bild på O inte syns, han har 6 bollar under tshirten som ett sexpack,
och en i varsin ärm som armmuskler :D
Bella säger OJ!


Nästan hela gänget! Calle, Oscar, Theo, Mia och Bella


Sötaste kusiner!

Tröttaste killen i världen!
Fredagsmyser med popcorn och Nemo!
Och så kom den muumsiga maten in..


Oscar älskade det! :)
Trevlig lördag!

Nu har oscar ätit räkcoctail med avokado, ...

Nu har oscar ätit räkcoctail med avokado, citron, vitlök och dill, sedan vitlöksfräst scampi, vitlöksbröd, aioli, tomat. Mums tyckte han! Kommer bilder om en stund..


Vi är på leos!

20110122621-001 (MMS)

Vi är på leos!


Strax

Nu ska lillemann vakna strax, så ska vi köra racet!
Först till Maxi och handla inför kvällens hemmamyskväll. Nu har vi äntligen bestämt oss. Jag och Calle är precis lika veliga.. :P Nybro eller hemmamys?? Det var VÄLDIGT länge sedan vi hade hemmalördagskväll, så ikväll blir det. Iaf. Vi ska och handla till maten ikväll - förrätt; avokadoröra med räkor, huvudrätt; vitlöksscampi med vitlöksbröd, aioli och sallad. Mums! Efterrätt blir godisskålen från igår :P
Sen bär det av till Leos! Nu kör vi! :D

Leos

Idag är det planerat Leos med syster och hennes familj! Det ska bli skoj!
Oscar ska strax få lunch, och så blir det vila efter det.
Denna dagen började på det bästa sättet jag vet. Oscar vaknade klockan 07, jag gick och satte på kaffe (jag VEET, jag skulle ha förberett det igår..), så blev det familjemys i sängen och kaffekoppen. Frukost, och sedan en lång dusch. Fantastiskt sätt att vakna på!! :)


Sitter och kollar lets dance och hoppas ho...

Sitter och kollar lets dance och hoppas hoppas lillemann sover strax!


Liten, inte liten längre

En månad kvar exakt idag. Om en månad fyller Oscar två. Liten blir stor..
Och idag fyller F 4år! Grattis lilla gumman!!

OCH det är fredag! U.N.D.E.R.B.A.R.T!

Soffan

Imorse när Calle skulle gå upp säger han;
-Älskling, Oscar kommer nu.
-Ok.
Jag börjar fixa med kuddarna och lägger mig tillrätta. Han kommer inte. Vi väntar. Vi hör hur han andas. Vi väntar. Han kommer inte. Calle kikar ut i vardagsrummet.
Då ligger väl vår underbaraste goaste mysigaste son -på soffan och sover som en stock! ♥
Vänner är laddat!

Snabbt inlägg..
Oscar hade det bra på dagis idag i alla fall. :) Fick uppdatering av Sandra när hon hade varit och lämnat. *Perfekt* Men trött var han allt, och det är ju inte konstigt. Tänk så de håller igång hela dagarna!
Idag blev det skräpmat till middag, och sedan har det städats av och duschats och nattats, så nu, något jag har längtat efter heela dagen;
*Reisen och Vänner*

Åå vilken jobbig lämning. Alla barnen grät...

Åå vilken jobbig lämning. Alla barnen grät. Det var som inskolning igen. Det var en fl från den andra lilla avd, och en vikarie. De två hade båda små avd, och hade precis kommit ut, och barnen hade inte hunnit sysselsätta sig än. Gick bra till en början, sedan kom de stora tårarna. *min hals knyter sig nu* Vi gick undan lite och han lugnade sig, men det syntes att han var ledsen när jag gick. *min skatt*


Norska

Hör nu norska på svt2. JAG SAKNAR ER!!!

Ja Mia

Ja Mia, du ska få svar..
Idag klockan 14.51 kom det en kille som vill köpa Nezeril.
-Javisst, sa jag, men jag behöver se ett leg. (Jag kände mig VÄLDIGT misstänksam mot honom)
-Öh öh, men jag har glömt det.
-Tyvärr, då får jag inte sälja det till dig.
-Eh, nä nä, ok.

Klockan 14.54.
-Hej! En trisslott.
-Mm..
(Ska jag, eller inte. Fan jag vet inte. Han ser ju ut att vara 20 iaf. Äh. Eller? Aaa jag vet inte!! ÅÅ vad jag tittar på honom, i ögonen. Han ser ju väldigt ärlig ut! Och DÄR gick köpet igenom.)
-Ja, tack ska du ha.

Klockan 14.58.
-Hej, jag skulle vilja lämna tillbaka de här. (En godisrulle och en trisslott)
(Det är första killen som försökte köpa Nezeril)
-EH, va? Varför?
-Vi är kontrollanter och då måste vi lämna tillbaka det vi köpte.
-FAN! Jag visste det! Det var han den andra killen som köpte trissen av mig.
-Ja.
-Jag visste det. Ååå var det grämer mig att jag inte kollade honom, jag TÄNKTE JU DET!
-Äh, det händer alla.
-Inte mig, muttrar jag.

Min första gång. På 4,5 år. Fan. Det stör mig.Rovbone

Jag hostar
har jag fått ont i
mitt nedersta
vänstra revben.
B!

Hes. Hes. Hes. Är jag.

Hes. Hes. Hes. Är jag.


Nu har det hänt. För första gången. Fan. N...

Nu har det hänt. För första gången. Fan. Nyfiken va?


Stackars liten har haft mardrömmar i natt....

Stackars liten har haft mardrömmar i natt. Han kom in någon gång under förnatten tror jag, och sovit hos oss hela natten, men observera SOVIT! Han somnade när jag höll honom i handen. *min skatt* Nu är han på dagis och jag väntar på bussen. Idag är det kallt igen.. 3 jobbadagar kvar, sedan är jag LEDIG i helgen! Härligt!


Sjukvård vaddå?

Stackars Calle har fått ont i sin arm igen. Och idag tog han kontakt med 1177 som bokade tid på vårdcentralen åt honom. Han kom dit, träffade en läkare som skickade honom DIREKT till röntgen, och troligen vidare därifrån sa hon. Calle kom till röntgen, och de röntgade honom. Sedan sa de; vi hittar inget. Du kan åka hem.
Han fick inte ens träffa någon som förklarande bilderna. Dåligt.
HUR SKA HAN BLI BÄTTRE NU!?

Lycka vs Ledsam

Lyckan är när Oscar är sig själv. Lyckan är att höra honom skratta. 98% av dagen är det så här underbart. Han njuter. JAG NJUTER!
2% låter inte mycket. Men. När han försöker slå/sparka/kasta på mig blir jag faktiskt ledsen.
Om jag säger till att "mamma blir ledsen" -skrattar han. Om jag säger "nej!" -skrattar han. Om jag går där ifrån -skrattar han. Lite av ledsamheten är riktad mot Oscar. Men allra allra mest mot mig. Som tydligen inte kan få honom att sluta.

Pottdags


MINA UNDERBARA POJKAR PÅ POTTAN!

Låser

I natt så sov han I SIN SÄNG HELA NATTEN. Han somnade dock inte förrän 21, men vi fick till och med väcka honom imorse när det var dags för dagis. Då känns det tungt att plocka upp honom. Vi har sagt att vi ska FÖRSÖKA hålla honom vaken till 20, för att se om han kan sova bättre om natten då.
Han verkar ha haft en bra dag på dagis i alla fall. Hans ena förskolelärare som jag träffade innan vi gick, sa:
-Guud som han har börjat prata!! Han och "A" går tillsammans och pratar och pratar med varandra, det är jätteroligt att höra dem! 
*Huuur stolt i hjärtat blev jag då?!*
Oscar har nu mina nycklar och leker med. Så kommer han och "låser lite" i usb-utgångarna ibland, lite på sin gåvagn, lite på bordet ;) *Sötis*

Idag har jag haft en såndär dag på jobbet när allt har varit fel. Saker från helgen, att jag hade beställt clementin i stället för apelsin, jag tappade en hel kartong med tulpaner i golvet.. Sa fel till kunderna.. Nej, inget har gått rätt idag. Då är det skönt när Oscar är på sitt bästa humör så jag inte kommer hem och gräver ner mig. :)
Nu ska jag ner i tvätten. Ikväll blir det en TIIDIG kväll för mig!

*Kärlek*

Möttes av en strålande pojk som sprang och slängde sig i mina armar och sa: -Hej mamma! Sedan vände han sig och sa: -Haj do ätrod!
♥MYYS♥

Vilken dålig uppdatering!

Vilken dålig uppdatering denna helgen! :( Sorry!
Men faktiskt har det sin förklaring. I fredags eftermiddag kom morfar, och så hade vi mysikväll med Let´s Dance. Igår morse så var jag iväg på jobbet, började kl 07.. Slutade kl14, och klockan 16 skulle vi träffas på Stadshotellet. Och så skulle jag ju hinna göra mig grann också, men med stor hjälp från Calle så hann vi och pappa körde oss, medan mamma skulle vara barnvakt. Oscar vinkade lite förstrött när vi skulle gå. :)
På Stadshotellet fick vi först bubbeldricka, så förrätt med toast skagen på en ruccola/morotsbädd och coctailtomater. Middagen var helstekt oxfile i skivor, potatisgratäng och en kompott av champinjoner, sparris och broccoli och rödvinssky. Jättegott!
Så tågade vi iväg hela gänget till Kalmarsalen och såg Babbsans nyårsshow.
"Efterfest" på Pipes!

Det var första gången vi träffade "M på jobbet"´s P, och vi hade så himla kul ihop vi fyra!

Idag har Mia, Chrille och Bella varit här, jättemysigt! Oscar och Bella leker så himla bra ihop, även om de har 2 starka viljor.. :)
De sista veckorna har vi haft lite "sitta på pottan" nu och då, mest för att det har gått. Då vill han sitta där med en biltidning :D I alla fall. Idag skulle Bella kissa på pottan, och då ville ju självklart Oscar också så sitta. Vilken himlans tur att vi har två! Vi har en ny, och min gamla potta som jag hittade på vinden hos pappa.
Oscar satt länge länge, pratade och pratade, (Isabella tyckte det var långtråkigt så hon klättrade upp på toastolen och ville trycka på vår STORA spolknapp i stället!) han såg mycket fundersam ut. :) När han sedan (efter till och med vatten paus :D ) reste sig upp så hade det ju kommit liite lite kiss! Jag och Mia började klappa, och tjoa och tjimma och han blev jätteglad! Och förvånad! :D *Mammas duktiga stora lilla kille*

Nu är det dags för Solsidan!

*Min som har kissat på pottan! :-) *

*Min som har kissat på pottan! :-) *


Hemma

Nu är vi hemma igen, och Oscar har fått lunch, och sover nu så himla gott!
Vi fick träffa O´s läkare som han hade sist, och som opererade honom i september. Hon har tittat i halsen, och i öronen. Mandlaran tyckte hon såg "ok" ut i dagsläget - SI INGEN OPERATION!!
*Pustar ut en lång suuuuck av lättnad*
Dock "hittade" hon vätska bakom trumhinnan, så hon ska kalla oss om 3 månader, och kolla öronen igen. Om det har blivit öroninflamation eller inte. Vi hoppas såklart på INTE.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan lillemann vaknar igen!
Hej så länge!Sjukhuset

Idag kl 10.30 ska jag och Oscar vara på öron-näsa-hals. Hörs sen!

Svårt

Svårt att blogga när jag knappt inget gjort. Känner nu att all energi är slut. Har liksom lagt mitt yttersta idag för att jag och Oscar skulle ha det så bra som möjligt, när ingen av oss är riktigt i form. Men vi är mycket bättre, och vi har haft en mysig dag. Jag har haft lite mer energi än vad jag hade vågat hoppas på, och Oscar har varit ovanligt lugn och gosig. Mitt lilla mys! ♥
Hjärnan är överfull, ändå känner jag mig blank.
Just nu står Oscar i köket med Calle och ska ge katten mat så hör jag;
-Katten kom! Ka-tten OM! Katten KOM!

(från Oscar alltså :D det hade varit lite oroväckande om det hade varit Calle.. :P )
Imorgon ska jag och Oscar vara hemma, och så får vi se om morfar skulle komma. På lördag ska jag jobba 7-14, så kl 16 ska vi med respektive ur och svira med jobbet. Först blir det middag på Stadshotellet, och sedan vidare på Nyårsrevyn med Babbsan och Anders Brandel. Det kommer bli superskoj!
Hoppas inte jag är alltför trött efter jobbet bara, måste ha allting klart i kläd och inför stylingen imorgon kväll så jag slipper fundera - bara göra! :)

Nu ska jag ha en timmes extraextramys med min fina familj ♥ innan liten ska i säng. Idag SKA jag lägga mig tidigt, och somna. Inte läsa tills jag är så inne i boken att jag inte kan sluta. Läser nu Nattfåk av Johan Theorin, och det är inte en bok för mig. Den är jättebra, det är absolut inte det, men jag hade ett eget spöke när jag bodde på Frogner i Oslo, så jag är så himla lättpåverkad när det kommer till spöken och annat. Nu utspelars boken på Öland, och då är det ju ÄNNU lättare att se saker och ting i fantasin. Och i drömmarna.
Och ja, nu måste jag ju läsa ut den så jag vet vad som händer, det är en grej jag har för mig. Om jag inte läser ut boken jag har börjat på kan jag inte släppa den. Så, nu vet ni åter igen lite mer om min invecklade hjärna :D


Ing-ing

Idag satte jag upp en bild på frysen sedan hela familjen var på Leo´s. Då tar Oscar sitt lilla pekfinger och pekar på min gamla farmor och säger -Ing-ing! -Ing-ing! Överlycklig!
*Jag blev allderls rörd!*

Vi är lite piggare idag, både jag och Oscar, och hade inte Oscar varit dålig så hade jag provat att jobba. Men det är hur han mår som bestämmer. Fortfarande täppt/samtidigt som det kan komma floder (!?), och hostar.
Imorgon ska vi öron igen för att kolla om ytterligare op behövs. Men det tror/hoppas jag inte. Jag tror det är hans långdraga förkylningar som gör att han har tungt att andas.
Imorse tyckte Oscar att vi skulle gå upp när Calle gick till jobbet, sagt och gjort. Nu är han så trött att han knappt kan hålla sig vaken till lunch *liten*
Vi har kollat på Blixten, lekt med med briotågen, rensat i Oscars garderob, kollat länge på bilden på frysen och sagt vem som är vem - det höll vi på med läänge och det var mysigt!, lekt med bilarna, jo lite av varje har vi hunnit med.
bättre/gnälligare

Jag känner mig piggare även om halsen killas så jag blir tokig, däremot verkar Oscar ha det jobbigare. Han är VÄLDIGT gnällig nu. Han har fått lite feber, ligger runt 38 nu så så farligt är det inte, men han hostar långa hostatacker. Stackars liten. Och vi har torkar näsan så många gånger att den är allderles röd. :(
Så jag blir hemma oavsett hur jag mår imorgon, jag hoppas bara av hela mitt hjärta att jag mår så bra att jag orkar med Oscar själv hela dagen. Men förhoppningsvis är han också piggare imorgon. Nu ska vi äta middag!

Roligt mail!

B a R n ...

...
Om Djur
Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten.
LARS 6 ÅR


Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta.
KATJA 6 ÅR


Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar.
SOFIE 5 ÅR


Mamman heter höna, pappan hane, ungarna killingar och barnbarnen heter ägg.
STEFAN 6 ÅR


Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet.
HANS 6 ÅR


...
Om yrken
Bonden är en väldigt lycklig man, först och Främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba
HÅKAN 7 ÅR


Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar.
ANDERS 8 ÅR


En psykolog är en galen man som slår tanter.
EMELIE 6 ÅR


En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk.
ERLAND 6 ÅR


Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde, hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva.
MARCUS 7 ÅR


...
Om kroppar
Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att Tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar.
MIKAEL 6 ÅR


Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj.
BJÖRN 7 ÅR


Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
SIRI 6 ÅR


Männen har fler framdelar på kroppen.
JULIE 6 ÅR


Mannen slutar aldrig att göra celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.
STINA 9 ÅR


En kropp är något som tar slut i skorna.
ALLAN 5 ÅR


Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
HILDA 7 ÅR


Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
JOHAN 5 ÅR


Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden som man har på baken.
THERESE 6 ÅR


...
Om far- mor & svärföräldrar
En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet.
KRISTINA 7 ÅR


En mormor är en tant med godispåsar i fickorna.
ANDRÈ 5 ÅR


Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lösaktiga.
STINA 6 ÅR


En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner.
PÅL 7 ÅR

En lista

JAG..
Namn: Lisa Marie
Piercingar: Nej inte längre, hade en i tungan
Tatueringar: en, eller två fast de hör ihop, så en.
Längd: 178 cm blev jag mätt till inte allt för länge sedan
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Mörkt brunt, nästan svart
Är du kär i någon: Oooja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej eller, på ett annat sätt, men ändå här runt omkring
Tänker du på självmord: Nehe det gör jag definitivt inte.
Tycker andra att du är attraktiv: Calle tycker det hoppas jag :D
Vilket shampoo använder du: Mitt bästa MATRIXfrisörschampo på dunk! :)
Vilken parfym använder du: Hugo Boss XX
Vad är du rädd för: Att något ska hända mina nära och kära, att det inte ska gå enligt planen.
Gillar du att tvätta: Nej, det är inte speciellt kul, men skönt när det är gjort.
Gillar du Berg-och-Dalbana: OOJA!

SENASTE...
Film du hyrde: Vi hyr ALDRIG film, men tror vi hyrde någon Milleniumfilmerna med Sandra och Marcus
Film du köpte: Nicke Nyfiken firar jul (fortfarande ouppackad)
Låten du lyssnade på: Hope and glory m Måns Zellmerlöw
Låten du hade på hjärnan: Hej på dig lilla O.S.C.A.R så kul att du är här!
Låten du laddade ner: Laddar inte ner, det står Calle för..
Personen du ringde: Min kära pappa igår, skulle berätta att Oscar sa; Moffa busce, och Moffa bil wroom :)
TV program du tittade på: Det där byggprogrammet på tv4 kollade Calle på igår, så jag kikade över dataskärmen
Personen du tänkte på: Oscar nyss när han hostade

FAVORIT...
Mat: En fin köttbit med strimlad potatis och purjolök, en god sallad och sås till låter väl inte så dumt?
Låt: Svårt, just nu hör nästan bara barnsånger och det är väl inte direkt någon av dem jag känner är min "favorit"
Sak att göra: Busa på med Calle och Oscar när Oscar är på sitt bästa humör, eller höra honom prata som har börjat nu!
Sport: Hockey
Dryck: Mineralvatten till vardags, något rödare eller bubbligare till fest
Kläder: Jeans, top, kofta (och underkläder då förståss :P )
Film: Ladder 49
Bil: Vi har en saab, calle vill har något snabbare. Jag är glad så länge vi får plats.

ANTAL...
Gånger du varit kär :Lever i det! ♥ (Men trodde tidigare att jag hade varit det två gånger)
Gånger ditt hjärta brustit: En
Hjärtan brustit på grund av dej: Tror jag inte. Eller kanske ett när jag tänker efter. *sammis*
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Inte många.
Ärr du har på kroppen: Runt knäna är det 4-5 stycken, ett i hårbotten, ett på skuldran, ett långt i bikinilinjen, ett på skinkan.

SENASTE...
Bok du läste: Skumtimmen, läser Nattfåk nu. Båda av Johan Theorin
Personen du fick mail av: Min pappa!! Döm om min förvåning! Jätteroligt mail om vad "barn har sagt"
Personen du fick brev av: Jag får bara tråkiga räkningar.
Personen du fick sms av: Käraste syster frågade hur det stod till idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Jag, Calle och Oscar igårkväll, sedan träffade vi både min sida och Calles sida vid jul.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Ringt jobbet/dagis och sjukanmält oss, somnat om, kollat lite på According to Jim, fått i mig en macka, och gjort en snabb-blogg. (detta inlägget tar däremot längre tid)
Var det kul: Hade inte huvudet vägt 150kg så hade det var helt klart godtjänt!
Hur tidigt stiger du upp: 05.30 vanlig vardag annars vid 6.30-07 när Oscar vaknar.
Gillar du att slåss: Haha nej!
Vad ska du göra ikväll: Pigga på mig! Tvätta..
Är du seriös: Alltid på jobbet.
Vad är du allergisk mot: Inget tror jag
Var har du ont: Huvudet, halsen, näsan - i lederna och i ryggen. Blä det låter som om jag är 150 år!
Använder du hårspray: Jo det händer :P
Kan du stå på händer: har kunnat ganska bra, men har inte provat på många år.. :D
Favoritserie: VÄNNER

MER ÖVRIGT...
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ibland
Är du glad nu: Ja, men lite trött
Var du glad igår: Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Det som svänger
Stockholm är: Sveriges huvudstad
Göteborg är: en stad jag skulle vilja besöka oftare, och har roliga minnen ifrån!
Kan du sjunga: Jo, ok.
Mer värt än guld: Kärlek
Spaghetti eller makaroner: Spagetti
Ett land jag helst vill besöka: Australien
Ska bli skoj: Planera Oscars tvåårs kalas, Malmöresa, SWEDEN ROCK m Ozzy!
Ska inte bli skoj: Om inte planen blir en plan
Sparar till: En kontantinsats
Väntar på: Många många saker!
Pålägg som gäller: Idag blev det korv, fast hade dåligt med alternativ :P
Dagens dryck: Vatten

Hela familjen

Idag är hela familjen hemma. Jag är hemma med mig och Calle vabbar med Oscar. Huu vilken hosta han har! Igår kväll hade han lite feber, och i natt kom hostan på riktigt. Men *peppar peppar* så låter den inte kruppig! Vi *håller tummarna HÅRT* för att det redan har vuxit bort!
Jag och andra sidan har ett huvud som väger bortåt 150kg, och det är faktiskt ganska mycket när jag ksa balansera det på min hals och nacke. Hostar och fräser, men än så länge tror jag jag är feberfri. *litet jippi (vågar inte ta ut segern i förskott!)*
Förstår att det känns jobbigt för Calle att vara hemma idag, de startar ju upp denna veckan. Men jag orkar bara inte ta hand om en krasslig Oscar när jag själv mår som jag gör idag. :( *Sorry älskling*


Lite fuk

Jag är allt lite fuk. Jag lyckades ta mig och Oscar till Maxi för att inhandla det mest nödvändiga i förmiddags, och jag var heelt slut när vi kom hem. Jag är det fortfarande. Oscar är inte heller bra, näsan är som ett vattenfall, hostar lite, och febern verkar komma smygandes.
Har pratat med U på jobbet iaf att det inte ser lovande ut för imorgon.
Nu har vi satt på Saltkråkan, och jag ska försöka fundera på Oscars 2 års kalas. Det piggar nog upp.
Planera och listor är ju något jag gillar... :D

Halsont och fix!

Nu har jag vilat en god stund, och hoppas att jag ska kunna hålla mig vaken en stund. Jag mår sisådär idag, jag har jättejätteont i halsen, och lite feber av och till tror jag.

Men nog om det, nu ska jag fixa och trixa till två andra små sötnosar! Så som jag fixade igår till min sötis.
Det hade gått bra på dagis idag, och efter lunch hande han slocknat snabbt. Tror jag det, efter en jobbig natt, och väckning kl 06 och sedan iväg till dagis för första gången på tre veckor!
Han hade haft en bra dag, men blivit ledsen när en av tjejernas pappa kom och hämtade henne, men det hade gått över.. *Liten*
Och oj så glad när jag kom, *älskade sockerpojk!*
Nähe, nu; fixdags!

Sitter på bussen igen. Det gick bra att lä...

Sitter på bussen igen. Det gick bra att lämna oscar, även om det fick dra ut lite på tiden. Han lekte med bondgården, traktorn och bilen när jag gick. Stackars calle har legat till och från hos oscar mellan ett och fyra. Jag kunde inte somna, och när jag väl gjorde det så har jag sovit oroligt och hackigt. Vet inte vad det är med oss. :-( Men ny dag, nya möjligheter. Fick ta vagnen till dagis i stället för pulka, för att det har TÖAT så mycket! Även om det är isigt, halt och smutsigt säger jag MER! Välkommen våren!! :-)


Btw. Om fem och en halv timme ringer klock...

Btw. Om fem och en halv timme ringer klockan. Nu är det dags för vardagen med dagis innan jobb. 3 veckor sedan sist.


Funderar funderar funderar. Kan inte sluta...

Funderar funderar funderar. Kan inte sluta. Calle sover gott. Jag: Hur kan du alltid sova så gott? frågviskar jag honom. Han lyfter på huvudet och säger: Jadu.. lägger ner huvudet och sover vidare. *Min söta trötta man*


Åå har lyckats fixa en av oscars 2års pres...

Åå har lyckats fixa en av oscars 2års presenter ikväll, och jag är supernöjd! :-) Kan dock inte berätta eftersom andra barn kommer att få liknande.. :-P Men om någon undrar kan jag ju berätta på någon annan sida! :-D Natt natt!


Mums!

20110109591 (MMS)

Mums!


Oscar inväntar sin pizza på nyöppnade, med...

bild0578 (MMS)

Oscar inväntar sin pizza på nyöppnade, med nya ägare, milano! Vi hoppas på god pizza, servicen är redan x100 bättre! :-)


Favoritklipp

Här är Oscars favoritklipp från Youtube.se


Förresten

Buse - buse
Lessen - ledsen
Mamma lessen - mamma lessen (efter att han hade slagit mig i protest..)
Boll - boll
Bälla - bella
Opp! - hopp

Det tränas också flitigt med att prova alla ord ihop. Mamma lessen, pappa lessen, moffa lessen, katten lessen.

Fullt

Det är så mycket att fundera på, och ta hänsyn till att det känns allderles fullt i hjärnan. Hur det kommer bli visar sig. Inget jag kan dela ännu. Fast det är nu det behövs. :(

zzz

det var juh inlagt.

hade

hade skrivit ett inlägg om natten det försvann

2 timmar

vaken i natt. *Suuuck*
Två toppen nätter har vi haft, bakslag i natt. Rejält. Han kom in vid 02, pratade, skattade, var ledsen, låg uppåt, neråt åt sidan, på täcket mellan mina ben, på min mage, på min hals. Förökte klättra ner från sängen. Ville leka med bilar, dricka vatten, låtsades sova, hoppade. Somnade vid vid 4. Kom in igen vid kvart i sju.

Nu har det varit gaaanska gnälligt här vill jag lova! Kikar just nu på Saltkråkan, och efter lunchen ska han få soooova. Vi längtar alla tre. Till och med katten tror jag.

En timme och trettiosju minuter.

En timme och trettiosju minuter.


Njuter

♥ Jag njuter! ♥

Kl är 18.02! :-)

Kl är 18.02! :-)


Nu åker vi! :-D

bild0571 (MMS)

Nu åker vi! :-D


Nu ska vi ta bilen till jobbet! :-D

bild0568 (MMS)

Nu ska vi ta bilen till jobbet! :-D


Stoppa pressen! Visade en bild på isabella...

Stoppa pressen! Visade en bild på isabella och oscar sa: pa-el-la Sedan sa han: bä-la Och nu bälla! Åå gulligt!


Hungriga hungriga katten..

bild0566 (MMS)

Hungriga hungriga katten..


Buu! :-D

bild0561 (MMS)

Buu! :-D


Morgonbus med pappa i sängen! *kärlek*

bild0565 (MMS)

Morgonbus med pappa i sängen! *kärlek*


Spännande bok

Jag tror att jag strax ska gå och lägga mig. Jag läser en så himla spännande bok, den heter Skumtimmen. Jag trodde att jag skulle få mardrömmar av den, men Calle tjatade och tjatade :P ♥
Och nu är den så spännande att jag har svårt att lägga undan den. Igår sa jag till Calle:
-Nu är jag på sidan 300 och NU har jag fattat det!
Så nu ska det bli kul och se om det är så :)

Jag är som vanligt trött, jättetråkigt att vara det hela tiden. Dock vaknade jag med ett leende idag :) Oscar kom intrippandes vid 6.15. och vad betyder det?
HAN SOV HELA NATTEN I SIN SÄNG!! *TJIHUUU!*
Vi tar GÄRNA en repris i natt!
Och vet ni vad.. Imorgon är det dags för freeedagsmyyys! Klockan 18 har åter blivit 18 på jobbet, så kl 18 imorgon har jag LEDIG HELG!! Jippi jippi jippi!!
♥Denna helg ska bli en myshelg!♥

Fantastisk!

Fantastisk kväll, som räknat ;) ♥
Killarna har stojjat som tokar! Springer den ena springer den andra, ropar den ena ropar den andra, skrattar den ena skrattar den andra!
♥ ÄLSKAR BÄGGE SÅ MYCKET ♥

Fler ord!

Nya (tror jag) ord i O´s ordförråd! :D
Bått - Båt
Kakao - Blixten
Bärgan - Har bytt till Bä-gen (Inte bä-bä mer)
Hallåå -Hallå
Japp - Japp
Buff - Buss
Pippi - Fågel Stor som liten, och alla säger KRRAA KRAAA
Dock - Doc Hudson
Mack - Mack i Blixten
Voffen - Båtsman eller hund vi ser eller så..
Bi - Bil eller bilfilm
Fisch - fisk (hitta nemo)
Bulle - Bulle
Ulle - Ulle (Snart i alla fall :) )
Kacka - kaka

Bästa ♥

♥ Snart kommer vår bästa familj på middag! Länge sedan nu.. Moffa har också kommit!

hp

Ja just det, nyaste medlemmen i familjen är en HP. MYCKET VARMT VÄLKOMMEN! Den fungerar precis som den ska. Den har inte stängt av sig en enda gång sedan vi startade den. Underverk!
Nu har vi provat skype med Oscars faster, och det ska vi prova med Oscar imorgon. Det var väääldigt rooligt! Vi kunde sätta olika hattar på Calles huvud, t.ex sjuksköterskaband med krysset i pannan, polishatt, indianskrud, vi kunde också få olika konstiga grejer som i lustiga huset -i speglarna- i en fick han jääättestor panna. HYSTERISKT KUL!

Som ni förstår av mitt förra inlägg var nyår kanon, jag älskar dessa människor! Hela bunten! ♥
Jag har ett nyårslöfte. Och det kommer jag göra ALLT för att lyckas med.
Jag ska vara en med tålmodig mamma, gladare och piggare. Jag ska vara mer kreativ med Oscar, och vi ska ha oändligt mycket mer bus varje dag. Detta ska jag göra mitt allt för att lyckas med.
♥Älskar min son! ♥ Mest i världen♥

Bild-tajm

ÄNTLIGEN!

Micke tog så underbara bilder av Oscar!Mosters fina fina prinsessan!

Glada nyårsfirare! Oscar och Isabella, jag, Micke och Eva
Under har vi päronen och kökspersonalen för kvällen.
De bjöd på MYCKET god mat!


Oscar tyckte mammas läppa behövde lite mer glans

Hela gänget utom M som fotar.
Jättegod mat!
Mormor stod för förrätten; en lax och en skink-snitt
Mia och Calle för huvudrätt med; Helstekt ryggbiff, med strimlad potatis och purjolök, rödlöksmarmelad, kantarellsås, rödvinssås och getostkräm
Och efterrätten glömde vi :P

Undrar VARFÖR alla barn ändå vill slicka på citronen?! :)

Våra fina gäster, söta moster med trött Bella och en nyårspuss!

Sötaste kusinerna EVER första dagen på året!
Eftersom vår skjuts ändrade sig, så vi inte kom hem, blev det fullt hus hos Mia och Chrille.
Finns det hjärterum finns det sängplats!
När jag sedan jobbade den 2/1 så var Calle, Micke och Eva på promenad med Ozzy i pulkan, och vilka underbara bilder! Riktiga vintriga och mysbilder. Det syns att Oscar njuter av både uppmärksamheten och leken! :)
När sedan våra alltid välkomna gäster hade åkt hemåt var det många ikki med frågetecken om vart Micke och Eva hade tagit vägen. Redan saknade! Kram på er!
Fina bilder från promenaden!Vill tacka ALLA inblandade, för ett underbart och roligt nyår,
men framförallt alla inblandade för att 2010 var ett så underbart år! ♥

Jag är överlycklig! Den fungerar! :-*

bild0558 (MMS)

Jag är överlycklig! Den fungerar! :-*


JIPPI!!!

JIPPI JIPPI JIPPI!!!!
Nu är den här!
I MITT KNÄ
Så fort sonen sover blir bilderna ÄNTLIGEN upplagda!

Världens bästa pojk ligger och kollar på s...

bild0554 (MMS)

Världens bästa pojk ligger och kollar på saltkråkan!


Ojojoj (som oscar säger) så fin den nya (F...

20110104581 (MMS)

Ojojoj (som oscar säger) så fin den nya (FUNGERANDE) skönheten är! Nu kommer den snart! :-D


Nu händer det grejer.. *spännande* Calle ä...

Nu händer det grejer.. *spännande* Calle är och KÖPER DATOR!! :-D


Datorn åker snart i en snödriva.

Med punkt bakom. Eller utropstecken. Har nu laddat up mellan 20-35 bilder till bloggen, och nu säger datorn stopp. Hoppas det fungerar imorgon, nu är juh iaf bilderna uppladdade. Nu; ropar kudden.

Ps. Oscars nyaste; Ojojoj!

Inväntar mat på Ming palace! :-)

bild0550 (MMS)

Inväntar mat på Ming palace! :-)


Kallt. Väntar på bussen. Imorgon är jag LE...

Kallt. Väntar på bussen. Imorgon är jag LEDIG! Hoppas oscars nyutbrutna förkylning släpper på en gång. Vill ha en bra och rolig dag imorgon! Med mina bästa killar! *kärlek*


Ledsen för dålig uppdatering. Datorn har s...

Ledsen för dålig uppdatering. Datorn har stängt av sig 5 gånger ikväll. Har suuperfina bilder från igår, suuperfina! Försöker imorgon igen. Och gott nytt år förresten!


RSS 2.0