Trött mami

Sitter och nickar, och kollar på masterchef. Det är ett av våra hålla-oss-vaken-till-kvällsmålet-program.
Letar efter en jacka i stl 62, men hittar inget. Känns knöligt att dra på overallen när vi tar bilen till dagis, skulle ha en jacka och filt bara.
 
Kollade på Kalla fakta innan. Det är så jag ryser. Jag sa till Calle, jag kan inte lyssna på allt, jag kräks då. Hur, HUR kan de behandla djur så här! I Sverige. Säkert bara tvärs över bron också tyvärr. Det är djur, oskyldiga djur som flyttats hit för att VI ska kunna titta på dem. Och jag håller med, det är superspännande med de här vilda djuren som vi aldrig kommer att se någon annanstans. Men så här FÅR DET INTE GÅ TILL. Just nu vill jag bara bojkotta alltihop - men vad händer då med djuren? Om vi INTE åker och tittar på dem, och djurparken inte får in några pengar. Ska de alla svälta ihjäl då? Eller ska de "SKICKAS TILL NÅGOT ANNAT ZOO"?
-Det vet vi ju alltför väl vad det betyder nu. 

Kommentarer
Postat av: motte <3

Heja Christine :-)
Ramsey is hillarius. Han pratar fort smakar fort tuggar fort :-)

2012-10-17 @ 22:51:39
Postat av: Sandra. K

Tar ni vagnen eller bilen till dagis? Kan rekommender åkpåsen i båda fallen. Så smidigt att inte behöva dra på en massa kläder utan bara mössa å så ner i åkpåsen. Blir det kallare så stoppar man bara ner extra filt i åkpåsen. Lättare att skala av lager för lager när man ex går in i en varm affär. Bara knäppa upp istället för att knöla av massa kläder! Finns åkpåsar anpassade även till bilstolar. Ett tips bara..:-)

Svar: Hej! Det blir lite olika. Beror lite på vädret :) Jag har en sån där overall där jag kan dra bältet igenom också, fast den är så himla tjock. Så egentligen är det inget jätteproblem.. Vill nog mest på lite shopping :D Tänkte mest lite på nu i övergången i höst. Men gillar att få tips!! Tack!
Lisa

2012-10-18 @ 21:31:05
Postat av: mormor

Känner med Din vanmakt inför djurens liv och leverne. Det ÄR förfärligt! Och det är klart att om ingen, någonsin, var intresserad av att titta på djur i djurparker, då skulle ju en bojkott funka, men så ÄR det ju inte. Krav på bättre kontroller??

2012-10-19 @ 14:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0