Natten som gick...

Natten blev ju inte helt som tänkt i natt :P
Vid tre hostade Oscar så han vaknade, hans hosta blir ju i stort sett alltid lite "kruppig". Torr, hes, skällande hosta. Sådär så man vet hur ont det gör i luftrören. Gick upp och hjälpte honoom att kissa, och gav honom hostmedicin, och stoppade ner honom i vår säng. Där lillasyster redan låg och sov på Calles bröst. Det ser ju så mysigt ut, men det är ju ingen djup sömn man får. Calle la ner henne i sin säng så hon inte skulle ligga vid hostOscar. Självklart vaknade hon, säkert både av att vi la ner henne, och Oscar.
Upp och värmde mat till henne, Calle gav och jag kröp ner och försökte lugna Oscar, som blivit lite ledsen och orolig av hostandet. Hon åt, och Calle la ner henne, men säkert kände hon av att allt inte var som vanligt, och hon har ju också varit lite täppt, så hon vaknade. Calle gick och la sig på soffan med henne.
Så Calle har sovit på soffan, med liten hela natten. Och jag har "sovit" med min hostande väderkvarn.
Två piggpigga föräldrar idag alltså :P
Och så är det ju som det är med barn. Liten knölsover. Och storebror, hostar lite grann, snuvar lite grann -
annars opåverkad och leker för fullt :P
 
Men vi har tagit en lugn morgon, och nu ska vi fixa och styra till oss. Vi ska också försöka få till ett fotavtryck från lillasyster idag... WHII!!! :D  I eftermiddag tar vi kärran över bron igen, och denna gången ska vi till farmor och farfar för bus och mys!
 

Kommentarer
Postat av: motte <3

<3

2012-10-07 @ 10:51:08
Postat av: mormor

Hm... Är på väg t Nybban, men vågar nog inte ta Kalmarhållet hem, eftersom Oscar är hostig...

2012-10-07 @ 12:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0