Vila?

Jaha, vad är vila egentligen? Sova? Ligga på soffan? Läsa en bok? Titta på tv?
Jag vet inte riktigt. Dryyyygt.
Men efter att jag hade varit på jobbet en timme idag, så körde jag (vår NYA, SUPERFINA, UNDERBARA) bil hem, och slocknade på soffan. Först slötittade jag på tv. Vet dock inte på vad :P Men säkert en timme. Sedan somnade jag. Ups. Så hade klockan blivit dags att hämta på dagis!

Bebisen rör sig mer och mer. En riktig akrobat när jag går och lägger mig på kvällen. Jag har en känsla av att jag vaknade i natt för första gången av att bebisen sparkade, men jag är inte säker. Och på morgonen är magen superskev - precis som med Oscar :)
Det börjar ramla in lite prylar... ♥ Det är ju såå underbart!
Nu verkar det ju inte bli någon flytt, någonstans innan denna lill* behagar att titta ut (klämas ut/tryckas ut/dras ut) så nu har vi fått tänka om i skötbordsväg. Säng har vi, men den ska stylas :P Sängkläder har vi också endel kvar. Men ett nytt set är inhandlat - och kommer bli TOKFINT! Vagnen är inhandlad (det var väl ingen som missade det!?) och nu är ett örngott och filt hemklickat till den. LÄÄÄÄNGTAR!!
Så är det ju det här med kläder. Vi har ju sålt av ganska mycket, gett bort endel. I stl 50 hade vi bara 2 pyjamasar och ett par byxor (om det verkligen kan stämma - få nog allt kolla förrådet en gång till!) och något mer behövs ju faktiskt precis i början. Men jag vet ju hur jag är. Det är faktiskt roligare att shoppa när vi vet åt vem :P
Dock har jag lite svårt att hitta i stl 50. 


Kommentarer
Postat av: Mottte

<3 <3 <3

Kärlek

<3 <3 <3

2012-05-14 @ 22:20:37
Postat av: Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

Myyyyysigt att handla bebisgrejer <3 Gick det inte att se könet på rul eller ville ni bli överaskade? :) Ska bli roligt att följa er från början med lilla knytet, så du får minsann avvara lite tid för bloggen även efter lill*n kommit ;)

2012-05-14 @ 23:43:03
URL: http://linajohnssonlifemyway.blogg.se/
Postat av: mormor

Frågan är berättigad. Vad är vila? Ibland är det det ena och ibland det andra. Det det i alla fall INTE ÄR, är att göra det man normalt gör.

2012-05-15 @ 13:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0