Vilken dag!

Ojojoj, vilken dag! Härlig, rolig, tålamodsprövande, kärleksfull, kall, på resandefotdag! :)
 
Vi drog iväg till Skälby idag, för där har de varje år andra advents"marknad". (Redan där var tålamodet på väg att rasa, när Oscar inte ville åka BIL till Skälby, han vill åka pulka. Pulkan ska MED och du får åka uppe vid Skälby försökte vi, men livet var fruktansvärt... :P ) Men det blev bättre :) När vi väl var där, frågade jag Oscar om han ville fiska fiskedamm. -Eh. Nej tack!
Surprise! Jag och Calle gapade, så sa jag, kommer du ihåg att du fiska fiskedamm hos din kusin V när han fyllde år? Då fick ju du GODISPÅSE, försökte jag.
-Jaaa.
-Vill du fiska då?
-Eh, nej tack!!
Så fick han se ett annat barn fiska, och då ville han ju såklart fiska. Och vad fiskade han upp?
Ett stort jäkla lasersvärd. Ett blinkande lasersvärd liksom, jaha, det var ju juligt :D
 
Lite mys, pulkaåkning, bus och fika senare satte vi oss i bilen och körde över bron, där vi knappt såg vägen över bron, och åkte till barnens farmor och farfar. Dit kom också barnens kusin V och de lekte med lego (otippat :P ) och vi fikade på muuumsig fika!
16.55 parkerade vi vid Magneten. Då var det dags för utlottningen av en bil som avslutning på "nyöppningsveckan". Det var MYCKET folk, och det var himla kul!! Vinnaren blev superglad!! Såklart :) Barnen skötte sig exemplariskt!
Nu är vi trötta, Calle håller på med delarna till årets pepparkaks......BYGGE. Japp, ni ska få se deras vackra skapelse när den är klart!
Imorgon är det måndag igen!
 
 

Kommentarer
Postat av: motte

Action action action <3
Låter som en härlig söndag

2012-12-09 @ 21:57:26
Postat av: mormor

Jisses!!! Att ni bara orkar!!!
Impad!!! <3<3<3

2012-12-10 @ 21:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0