Händelserik dag!

Imorse var vi på vårdcentralen för att ta ett allergi prov på Oscar - för att få veta att man inte tar det på så små barn. Tack för ingenting.

*Jobb*Jobb*Jobb*Jobb*Jobb*Jobb*Jobb*Jobb*Jobb*
*Ettmöteintespecielltspännandemenberättarenannangång*

Så kom jag hem och möttes av en glad son och sambo. Och strax efter kom mina fina systerbarn, B och T. Det är ju B som är jämngammal med Oscar och T är 6 år. En av killarna Oscar ser upp till mest :)
När Mia och Chrille hade åkt så tog vi med oss gänget av kids ut och gick på kvällsprommenad i skymningen. Huur mysigt som helst. De små höll T händerna när vi gick över gatan, och jagade honom när han sprang i förväg över ängen. In i den "lillaskogen" och där lekte vi att det satt ugglor i träden och hoooade, B tittade så mycket i träden att hon höll på att trilla baklänges :)
De fortsatt springa, (B som Pheebee :D )  tills de var genomsvettiga, då gick vi över till bilaffären, och nu talar vi om spänning :D Vi gick förbi massor av "upphängda" bilar i verkstaden, och frågorna blev många. Men när vi rundade hallen så var ju en av dörrarna öppna, tre rusande ungar och 2 nojjiga halvvuxna ramlade fram i dörren. Och den snälla mekaniken bjöd in oss. Kidsen fick kolla in alla verktygen, och gå in UNDER bilen, kika och kolla på allt.. Ja, ni förstår. :)
Turen gick hemåt och då hittade vi väääldigt många gåbalansgångställen, och de var jätteduktiga! När vi hade kommit hem, tände vi alla ljusen, och satt ihop i soffan och kollade Nicke ---
♥ VILKEN UNDERBAR KVÄLL ♥

Kommentarer
Postat av: moster

Hellre Pheobe än Acke ;-)

Låter så.härligt. våra barn tyckte säkert det var rena kollot

:-)

2011-09-30 @ 06:49:57
Postat av: Mormor

ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH så mysigt det låter. Och Du berättar så BRA! Kan riktigt SE barnens av spänning uppspärrade ögon i verkstadshallen, och balansgångarna hem. För att inte tala om när T håller båda i händerna över gatan. Mormor varm om hjärtat. :)

2011-09-30 @ 15:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0