7 & 19

Vilken kanonhelg vi har haft!
Gårdagen började med lite shopping, sedan for vi över bron i ett jihu och körde och träffade farmor och farfar som ställde ut på Skördefesten. Oscar tyckte det var märkligt att springa på farmor och farfar på helt fel ställe, men det släppte snabbt när han hittade några tomtar att möblera om i utställningen :P
Åkte vidare till morfarn och lagade middag. Dit kom även familjen Anderson/Ohlström, Mia och co alltså :) Barnen busade och höll låda, och efter lite påtryckningar så knatade vi ut på en promenad i skymningen. "Det vaaar ju såå mysigt sist" Vem kan motstå det?? :) Runt kvarteret gick promenixen, och plötsligt fylldes himmlen av tranor. (Fylldes var kanske något överdrivet, men det kom flera fågelstreck :) )

Efter detta skulle turen gå vidare hem till Kalmar, det tog liite mer än de vanliga 18 minuterna. Snarare 55 minuter. Det var kö från backen ner på bron till högbrodelen. Och det gick INTE fort. Calle var också vänligheten själv att bjuda med sig, så han sprang till Volvon 5 bilar fram, och bjöd dem också på en öl. Detta var överraskande och uppskattat. :) Mina medresenärer var mycket kissnödiga när vi kom innanför dörren.  Hahaha!

På morgonen hade vi en smärre kris när kaffebryggaren återigen stog ut strömen flera gånger. Men efter en 7-8 försök så fick vi kaffe i alla fall. --Phuui!--
Vi hade en spännande grej att fixa på förmiddagen, mer om den en annan gång. Klockan halv 12 var vi i simhallen i Nybban, med Bella, Theo och Milla, och vi hade med oss en helt ny simkille. Han tyckte det var jättekul :)
Framåt eftermiddagen åkte vi hemåt, och skulle lämna av morfar på Öland, swiiich över bron, ZZzzZZzzz tillbaka. Jag har nu fått STAU-träning.
Söndagsmys nu, liten vill inte sova. Precis som det brukar vara på söndagarna.
Bjussar på nyagamlabilder ikväll.
De första är tagna i oktober 2009, Oscar är 7 månader.


De här är tagna förra året i oktober.
Tänk så mycket som häder på ett år!


Ha en fin söndagskväll!

Kommentarer
Postat av: mormor

Och vilka HÄNDELSERIKA ÅR sen! :) Det bubblar av glädje och stolthet i hjärtat!

2011-10-03 @ 16:19:21
Postat av: Moster

ja ja det var väl tranor.... =)



Det var verkligen en härlig kväll....

kram på er

2011-10-04 @ 07:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0