Tröttis

Förresten, tror ni inte han somnade på dagis idag?! Fattar nada. Han höll på att somna i maten sa de, och så hade han lagt sig och somnat på två röda. Få se hur det blir imorgon... :P
Det kan ju vara som de säger, att han håller på att bli lite sjuk eller nåt så han behöver sömnen, för sedan somnade han vid åtta tiden ikväll. Hoppas bara att han inte ska upp grytidigt imorgon!

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

Ingen orsak, han är så otroligt söt och en riktig liten tuffing :) Hoppas sömnen ordnar sig för honom, kan inte vara lätt att somna i maten det blir ju lite kladdigt ;) Det är knepigt dedär med sömnen, funderar på hur Alicia ska klara bara ett sovpass om dagen när hon börjar på dagis i januari. Än så länge behöver hon ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, men även det löser väl sig :)



Haha ja kanske blir det dom två, vem vet. Vad roligt att han kände igen henne, jag själv är en sån där som kan gå förbi nån jag känner på en 1/2 meters håll och ändå inte se dom ;) Så är det när man lever i sin egen lilla värld haha.



2011-11-17 @ 22:16:32
URL: http://linajohnssonlifemyway.blogg.se/
Postat av: Jenna

Tusen tack vad du är go :D !

2011-11-17 @ 22:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0