Tanken var god

Hade tänkt att jag och Oscar skulle åkt till Nybro och bada idag, det är ju så varm och skönt, och KUL där! Men nähe, något jag väntat på dök upp imorse och då tycker inte jag det är så spännande med badhus.
Såå nu står vi plötsligt utan plan.
Det killar i mina shoppingfingrar.
Slog in merparten av julklapparna igår, (kul (och konstigt) att inte Oscar sett de ännu, de står på bokhyllan!) och vill egentligen bli klar med dem. Då vet jag vad jag har att köpa sidovinster för :P
Ni vet, huvudklapp/ppar och sidovinster! :)
Igår hämtade jag ut ett STORT paket på posten från www.lekmer.se , med måånga klappar i, bland annat en (iaf ganska) stoor radiostyrd Bixten till Oscar. Undrar om tomten blir poppis efter det :P Så har vi ju också fått tag på "bärgan med vingar" men det tror jag jar har berättat. Från ebay.
Klappar till många av barnen, och jag ÄLSKAR att ha möjlighet att köpa något jag verkligen TROR de kommer ha en massa kul med! Har dock några "stora" kvar att köpa till..
Nähe, om jag skulle brumma ut till jobbet, och hänga upp apelsinerna jag (läs Calle :D ) (jag slog ju in alla klapparna) har gjort till frukten!
Innan frågade jag Oscar:
-Vet du att jag älskar dig mest i världen Oscar?
-Ja mamma, vet det.
*Hjärtat är så fullt av kärlek!*

Kommentarer
Postat av: mormor

Jaaa, med hjärtat fullt av Kärlek! <3

2011-11-29 @ 09:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0