Weekend-trip!

Vilken underbar och härlig weekend-trip vi har haft!
Vi började ju resan redan i fredags, när jag blev hämtad på jobbet, och vi körde direkt till morfar i Karlshamn. OCH vi höll O vaken, nöjd och glad HELA vägen! Detta är något vi aldrig har klarat (aldrig satt oss för i ofs) tidigare. Och många, många leksaker hade vi med.. Då var moster redan där med C och kusin I. O kom i säng vid halv tio tiden, vilket är ett par timmar senare än vanligt.. Han sov ganska bra hela natten, vi låg ju nu i samma rum så kanske det gjorde att han kände sig tryggare. Iaf kunde ju vi lägga oss efter att ha gett honom nappen, och ligga och hyssja, och mamma är här, vi behövde inte stå hängandes ner i i spjälsäng, småfrysandes..
Klockan ringde vid lite i halv sju, och då sov pojkarna fortfarande. Men jag gick upp pch fixade mig, och M var också uppe redan. Tåget skulle ju gå vid 8.30, så vi ville ha gott om tid, och det hade vi, och vi kom med tåget, och hittade våra platser (mormor var ju med, och hon är van pendlare från förr) trixade lite med vagnarna, men sedan sjönk vi ner, och mackorna och kaffet kom fram.. Barnen skötte sig fantastiskt! Och på bilderna är det mackdags, utkiksplatsen och I som sov tryggt i C famn, och O somnade i min famn.
  
 
Söt tjeja!

Vi åt pölser när vi kom fram, vilket O uppskattade, haha, han är så söt.. Och så började vårt strögande på Ströget, och det var så mysigt, och soligt! O sprang mest, noga övervakad av alla oss vuxna, medan I helst ville provåka i O´s vagn. Hon älskar den! O underhöll trubaduren och förbipasserande med sin fantastiska dans en lång stund.. :) 
    
 

Vi stod i kö en väldans lång tid till Tivoli, men guud så mysigt att strosa runt där inne! Och vi tuffa, (inte mormor och barnen :P ) åkte berg och dalbanan, och herreguud som jag skrattade! Tårarna sprutade när den var slut!
  
  
Lite mys efter vilan, och uppiggande bus innan den goooda maten!
 
 ♥ Vår fina underbara familj, älskar er alla, var och en!! ♥

Resan hem gick lika bra som resan ner, och barnen somnade inte förrän vi kom hem. Men då blev det en hel del sjungades sista halvtimmen, och vi hade såå kul tillsammans allihop på tåget!
Vill tacka er alla för att vår trip blev så fantastisk!
  
 ♥ Idag ♥ 


Kommentarer
Postat av: MOSTER

tack så jättemycket kära Ni för en superkul och mysig helg fylld av skratt och tårar (:))

tack för god mat härligt sällskap och ett mysigt minne =)

kram från oss

2010-09-05 @ 22:38:36
Postat av: mormor

Mmmmm ja, RIKTIGT MYS var det!Allt stämde, allt blev perfekt! Kram!

2010-09-06 @ 06:56:21
Postat av: Lina - Mamma till Anabelle & gravid med nummer två

Ser ut som ni haft en mysig helg :)

2010-09-06 @ 08:35:43
URL: http://linajohnssonlifemyway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0