Pussel, tåg och bilar

Pussel, tåg och bilar. Det är vad vi har lekt mest med idag. Vädret är urtrist, så vi har varit inne HEELA förmiddagen. Hoppas det spricker upp lite till eftermiddag så vi kan ut och leka lite.
Oscar har idag sagt "nana" och menat sova, jag blev helt paff. Han fick syn på napparna, och ville så klart ha. Då sa jag att -neeej de har vi ju bara när vi nanar! Då la han sig på golvet och sa "nana", huur gulligt är inte det?? 

Som vi har lekt idag, han har hållt Blixten-bilen i handen i princip hela förmiddagen, men han har pusslat - som om han inte gjort något annat! Han får alla rätt. :) Vi har kollat i böckerna, och hållt för ögonen som flickan i boken när hon räknat, vi har gjort alla djurljuden 100ggr :) Och vi har lekt med tågbanan. Och busat, och pussats såklart! ♥

Han åt jätteduktigt till lunch, allderles själv. *Mamma stolt* Och nu vilar han. Undrar hur länge han vill vila när han sover som en champ på natten? 
I eftermiddag ska vi ut en sväng i alla fall, lite lek, lite handling (KAFFE!), vi ska köpa present till kusin V som fyller 2 på måndag, och som ska firas på lördag, och lite matlagning. Tja, som dagen brukar se ut ungefär.. :)

Kommentarer
Postat av: [email protected]

alldeles alldeles uuunderbaaar alltså =)

2010-10-19 @ 17:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0