4 dagar

sen jag bloggade. Tro mig, det känns jättekonstigt! Har tänkt blogga varje kväll, men det har varit så mycket runt om, och jag har varit helt slut.

Jag var ju inte helt kry när jag skrev sist, men det gick över över natten. O har ju fått pencillin sen i tisdags, tagit sista nu ikväll. Han har varit som vanligt tycker jag, men killar sig fortfarande i öronen. Jag vet inte om jag ska ringa på måndag. Fråga kan jag ju alltid.
V-stackarn har haft tredagarsfeber. Inget "krytt" gäng.. Men vi har hållt igång. 

I torsdags var jag, S och barnen i stan och käkade lite lunch, och efter det gick jag till Varvsholmen, där jag, O, moster M och kusin I var inbjudna till M kompis L, som har en pojk, N, 15 månader. Fotade lite när jag gick ut till Varvsholmen i det finfina vädret! 

          Ängö, en gammal men fin del av Kalmar, väster om Varvsholmen    Kattrumpan/Kalmar, ligger syd/öst om Varvsholmen    
                          Ängö                                 Kattrumpan                       Varvsholmen

Vi hade jättetrevlig, barnen busade, fikade och vi fick semla. L skulle maila några fina bilder till M, så de hoppas jag jag får sen! 
Efter det spurtade jag och O hem, för då var det dags för filmtajm med S, M och V! Vi åt lite mumsig soppa ihop och när pojkarna höll på att somna började vi kolla på LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES vi har ju sett de andra två tillsammans också, se det var kul att det blev den tredje också! Den var spännande, inte lika äckeläcklig som den första, men visst var jag kvalmig över alla otäcka män i filmen. Absolut.

Igår var vi inne på stan igen i det vackra vädret. Vi hämtade de finfina 1-års korten på O! Jösses så söt han är! Det ingår en förstoring, och det ska bli kul att få. Ska flytta runt lite på 6 månaders bilderna, tänkte ta ut 3 av dem, och sätta in 3 nya, smart va? Ååå då blir det lite nytt här hemma!

(Just nu sa C; -Jag gillar kroppkakor bättre än Pernilla Wahlgren!
                                -vi har melodifestivalen på i bakgrunden som ni förstår.
                                 Ja nu gillar ju jag kroppisar, men detta var väl löjligt dåligt!?)

På eftermiddagen kom min vännina F på besök! DET var skoj! Det var jättelänge sedan hon var här, hon kom samtidigt som min pappa, och C hade hunnit komma hem, så det blev en jättemysig fika. F bor i Karlshamn, så det är inte så ofta vi ses. Vi myste och busade med Oscar, och när han somnat åt vi supergod mat som C "slängde ihop". Det var sååå gott!
Vi kollade på Let´s dance, (va f*n är det inte på tiden Willy åker nu? Fast han har varit jätteduktig, men bättre än Sauk är han ju faktiskt inte..), Solsidan (Hysteriskt kul program!), och efter utslagningen somnade vi alla utmattade.. 
Imorse var S, M och V hitbjudna på frukost, och när vi hade ätit och papporna var ute och gick med pojkarna hade vi "frisörtid"! F är frisör, och hon klippte både mig och S. Så härligt! Både att bli klippt och ha lite tjejtid vi tre! Hon klippte av ganska mycket, och jag är såå nöjd! Jättekul att känna sig vårfin i håret, hoppas jag får till det bra imorgon så ska jag ta en bild och lägga upp! TUSEN TUSEN TACK!!
Vid 14-tiden kom O´s morfar så körde vi till Nybro, och så gick vi på hockey. Heja Heja Heja Nybro, vann med 6-1 är aldrig fel. Både vi och O uppskattar hockeyn. Även om O uppskattar ismaskinen lika mycket som hockeyn.. ;) 

Åkte hem till gammelfarmor Ingalill och lagade kvällsmat, att denna pojk orkar. Och hur orkar han vara så glad, go och underbar HELA tiden! Mitt hjärta nästan svämmar över med kärlek!! ♥
Om jag kan, imorgon när jag har ork, ska jag se om jag kan lära mig att lägga upp video. Jag filmade O i trapphuset när vi kom hem, lilla lilla lillemann, han var så trött, och jag kämpade för att ha honom vaken hem i bilen, och när vi är precis över bron får han fnatt och skrattanfall. När vi kom så långt som i trapphuset, skrattade han så han visste inte vart han skulle ta vägen! Ska försöka fixa det imorgon! 

Här sitter jag nu, i fåtöljen, med fotpall och filt. Sminket är borttvättad, tänderna ska bara borstas, sen, SEN kan jag lägga mig i min säng som just nu ropar LiiiIIIsaaAA!! UNDERBART! Sov gott! 


Denna syn möter mig av och till... ;)     Klåfinger!   Han har ju tom fått BORT Enter..
                                                               

Kommentarer
Postat av: mamma

mmm .... NU har jag läst ifatt... :-D Lika roligt som alltid annars - men jag har saknat det. Fantastiskt vackra Kalmarbilder också - Du är alltså duktig på naturbilder också! :-D



Men Lisa - menar du på fullt allvar att mitt lilla älskade barnbarn, som redan är datanörd, inte kan blåsa upp en ballong med ena näsborren??? Ha ha ha !! DET var skojigt! Är Du verkligen säker på att den läkaren menade allvar? Eller skämtar Du med oss aprillo?



Och vad gäller kärringen som snodde barnstolen - bra att De inte fällde de kommentarer som Du skulle kunna ha fällt tror jag. Bättre då att som ni gjorde bara tydligt visa den oförställda förvåning som ni drabbades av, och sedan ta konsekvenserna av det hela.



ÅH vad jag längtar till nästa helg nu!

Kram från mormor

2010-03-07 @ 17:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0