Fika med I-passning

I förmiddags dammsög jag och O, han är alltid så hjälpsam! Vill GÄRNA vara med, extra kul tycker jag det är att han varje gång blir så förvånad när han får luften som blåser ut, i ansiktet, han gör en Carola så att säga! :D

      Hjälpsam pojk     Fångad av en stomvind!   

 Idag har vi passat kusin I, när hennes mamma och pappa skulle välja en ny mobil. Jag och S, hade O, V och I på caféet vid Coop. Mellis-dags.. De åt duktigt allihop, I som i vanliga fall (när mamma och pappa är med) är ett yrväder var ovanligt lugn,  men när jag kom på en sång som jag vet att hon gillar, sken hon upp, gullebarnet, och började gunga med hela kroppen SÅ UNDERBART GULLIGT!! Alla barnen är ju så goa och roliga, de sitter och tittar på varandra och jag undrar vad de tänker? -Hum h*n är ju lika stor som mig... ?? Eller -Fan, sluta skrik, jag får ont i öronen.. -Varför är hennes macka mycket godare än min, fast de ser lika dana ut??  
Och ALLTID vill de ha samma leksak, redan nu... :) 

           Alla sötnosarna, som små ljus!   

I och hennes familj kom hit på middag ikväll, potatis och purjolökssoppa - det var jättegott! Mumsigt med soppa när det är så kallt ute! Barnen var trötta men lekte ändå på mattan här. 

Nu börjar "Spårlöst", det är säkert ett bra snyftprogram, måste kolla om jag har rätt.. Imorgon ska vi (vi och S och V - om någon hade missat vilka "vi" är.. :) ) på sångstund, och det ska bli jätteskoj, sen ska vi och äta hos C på hans jobb. Kycklingwok m nudlar eller pasta m tonfisk.. Hum.. Det blir inte lätt att välja! 

Och så har jag pratat med I, som var granne med mig när jag bodde i Korpadalen, hon ska komma hit nästa vecka! Massa kul!!




Kommentarer
Postat av: mamma

Sååå gott för mormor att läsa! Du anar inte!

Kram!

2010-01-12 @ 10:04:49
Postat av: Lisa

Tycker också det var kul när JAG fick henne och digga! :)

2010-01-12 @ 19:30:15
URL: http://jagmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0