Vem är jag-mamma?

Jo, det är jag! Jag är en tjej, uppvuxen i Karlshamn, med en helt vanlig familj, i ett helt vanligt hus.. :)
         Nä helt vanlig familj var att ta i. Vi är nog ganska ovanliga. Det är mycket hack och snabba komentarer i vår familj - med MASSOR av kärlek!! Vi är öppna och ärliga, och är tacksamma att vi har varandra. 
 
Iaf, jag gick hos världens bästa dagmamma som barn och det var redan där jag träffade S, hon gick hos dagmamman en gata upp i vårat kvarter. Sen följdes vi åt, från lekis till barn o fritid på gymnasiet.
Vi flyttade till Oslo efter gymnasiet, S var kvar 6 månader sen flyttade hon hem till sin stora kärlek M, men jag, jag blev kvar i 6 år!
Mina år i Oslo var kanon år! Då fick jag lära mig att stå på egna ben.. Fantastiska år, med jobb som verkligen bjöd på utmaningar.. Men det blev också  en del party med underbara vänner :D

Hemlängtan och ett par sjukdommar i familjen gjorde att jag ville flytta hem, men det blev inte till Karlshamn, det blev Kalmar. Under mina år i Oslo hade syster M flyttat till Nybro, farmor bor på Öland.. Kalmar blev det! 

Jag fick jobb som servitris.. Och där fanns det en kock... Efter några månaders jobb ihop, promenader till och från jobbet, riktig vänskap under en tuff tid  --- så fick han mitt hjärta att plötsligt slå mycket snabbare, och hårdare än vad det någonsin har gjort! 
(för att få en glimt av vem jag är-- nu när jag skriver och tänker tillbaka, så sitter jag här och blir allderles varm och tårögd)
Vi blev tillsammans, och flyttade ihop ganska snabbt. Det var enkelt, vi visste att det skulle vara vi.  Och efter 1 ½ år bestämde vi att vi ville ha barn. Jag fick min önskan uppfylld att få förlova mig i en gondol i Venedig ♥. Ringarna beställdes och togs med på ett säkert ställe, men tro det eller ej..
Vår förlovning var inte den stora nyhetern när vi kom hem. 3 dagar innan vi förlovade oss fick vi vårt +, på ett italienskt test med en palör i handen... ♥

I februari -09 kom då vår efterlängtade son, lille O.

Och ganska mycket i den här bloggen kommer nog handla om vad han gör, när han gör det, för det är O och jag som tillbringar dagarna ihop och jag ÄLSKAR det. Och för att jag är en så otroligt stolt mamma och vill att alla ska veta hur underbar han är.
Men tro mig, det är ofta jag tänker tanken, jag-mamma !?
Och mitt hjärta fylls av kärlek, till min son, till min älskade, till min familj.

Kommentarer
Postat av: Carl

Du är underbar, hoppas att din blogg blir lika bra.



Lycka till

2009-11-15 @ 23:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0