Ajaj i armen

Joho.. Visst skulle det kännas..
Igår kväll när vi lagt oss, så började C klia mig på ryggen som han gör VARJE (♥) kväll.. DÅ kände jag så där som om jag håller på att bli sjuk, det är lite skönt men lite obehagligt nästan. Liksom lite öm. Och att vrida sig och ligga på "rätt" håll var ju INTE möjligt.. Sov oroligt men ändå ok. När jag plockade upp O, tyckte han att det var så skoj, att han ville bita mig lite i axeln.. AJAJAJ!  

Vi gjorde oss i ordning, och sen tog vi bussen med S och V och åkte till Hansa city. (O tyckte det var jättekul när jag satte på mig men turkosa grovstickade mässa..) Kikade runt lite, köpte ett par grå byxor till O som jag skulle köpt härom dagen, så gick vi till IKEA och skulle äta lunch. Pojkarna först! :)
Gick och köpte Ceasarsallad till Mig och S, som vi högg in på för vi var HUNGRIGA! Som jag fick gå tillbaka med.. Fick kycklingfilé och pommes i stället. I alla fall bra när stället ser att den inte var bra nog för försäljning och man får byta utan krångel. Killarna höll låda! De fick smaka bearnaisesås, DET var gott det, annat mot oliverna igår!
Tillbaka till Hansa en sväng och sedan bussen till maxi.

När vi kom hem blev det middag med ett jihu, O åt samma som oss ikväll, köttgryta och potatis- det var MUMMA!! C´s kompisar (och mina såklart, fast C kände dem innan) R och T kom och vi fikade lite. Pratat lite strunt, och busade med O. Sen har vi haft läggdags, och nu ska jag bara sitta och titta rakt fram tills jag ska lägga mig. Det är allt jag orkar.. :)

Imorgon är en ny dag, med nya äventyr. Blir en sväng till Leo´s lekland med kompisar och kusin, morfar kommer säkert, sen ska jag och O till S och V och ha tjejkväll (med 2 pojkar under 1.. :) ),
när papporna och deras kompisar ska ut och rocka till MUSTASCH! 
Hoppas vi alla får lika kul! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0