Snö, snö mycket SNÖ!

Vi har varit i Färjestaden och hälsat på och lagat mat. Vi höll på att inte ta oss där ifrån! :P
Jag skulle kunna använda många och fula ord för att försöka få er att förstå, men det känns oftast så himla dumt när jag ska skriva det. Visst ibland är det "berättigat" men eftersom jag tänker igenom (oftast :) ) texten innan jag skriver så blir det så fånigt att skriva en massa svordommar. Det låter så fånigt i huvudet liksom.
Ok, jag seglade iväg lite där..
I alla fall, när vi skulle köra ifrån pappa och farmor, så måste Calle backa en bit, sedan vika ner på en gata för att kunna vända bilen, om ni försåt hur jag menar.. :P DÄR! Mitt i själva vändandet, släppte det och vi spann rätt bra! Men vi kom iväg. Vi körde i mellan 40-50km/h hela vägen hem.. Oscar knölsov. Han är lite krasslig liten.
På bron var det märkligt, snön kom underifrånoch svepte över som i en båge. Men på vägen var det som i en tornado (fast i snötänk då :P ) det kom ingen snö, Calle hade inte ens vischvoschen på, för snön yrde som sagt över och ingenting mot, eller ner mot oss. Jättekonstigt! Men det finns säkert en natur-förklaring som inte jag vet.

Försökte prata med min gamla farmor innan vi skulle åka, att jag tror det kommer att bli bra för henne att få flytta. Men ikke. Det skulle bli så dåligt.
Det är så himla tråkigt att höra henne prata sådär, och ännu värre är det att se stackars pappa som har och gör allt för henne, och nu är hon så oklar att hon inte ens kan se hur han ställer upp för henne.

Tänkte bjuda på en söt video på Oscar så här på kvällskvisten, såå håll till godo!

Ps. Det är väl ingen som missar första advent imorgon?! MYYS!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Vilken tjusig pyjamas..=)) köpte en likadan till Arvid

2010-11-29 @ 14:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0