KVÄLLEN!

Strax ska vi iväg till Slottshotellet och äta mumsig middag med S, M och V, sedan ska vi till LAAAMTÅJET och kolla in Calle Kristiansen! Underbar dag, väder, familj, vänner - alltihop! :)

28/6-10

Vår fantastiska dag började på Talludden, i Färjestaden, men det var alltför kallt så det blev bara ett dopp!
Kallt bad på talludden
   
Vi åkte till O´s farmor och fixade lite lunch till O, och fikade, sedan tog vi bilen och åkte vidare på östra sidan på Öland, upp till Bredsättra där C´s farmor och farfar hade hus och galleri för länge sedan, vi var också ute vid Kapelludden, där C döptes, en gång för länge länge sedan!  :)
   
När vi kom till Borgholm var det dags för lite luch för oss och mellis för O, det blev en hamburgare i kiosken, och när O hade ätit sin yoggi högg han in på C´s hamburgare med många mmm-anden!
   
I Borgholm gick vi runt i solskent och bara njöööt! O fick en vindsnurra som var så himla fin!
   
Han gick i stort sett Storgatan upp och ner själv, endast en kort vilopaus i vagnen! Ebbas kondis är ju egentligen ett "måste" i min familj när vi är i Borgholm, men idag passade det helt enkelt inte, det var synd. Det är en mysigt Café där man sitter på innegården i trädgården och fikar.
   
När vi kom till Kalmar igen, tog vi cyklarna och cyklade ner till Larmgatan och åt lite, sedan fortsatte vi till uteserveringen på Crossiant och drack kaffe. O och C delade en kula glass till efterrätt!
   

Busen hade fullt upp att
peka på alla fåglarna
och hundarna och människorna..
♥Sötis♥




Så underbar har vår dag varit, och imorgon väntar nya äventyr med familjen Olsson/Ulveklint. Då ska vi ut och äta, och kolla in Calle Kristiansson på Larmtorget!
Nu ska jag hälla upp två glas vin, och plocka fram Master of televison på balkongen.. ♥MYSIGT!♥

Kvällen

Kvällen ikväll har varit super! S, M och V kom och vi åt lite lasangette, med mumsig sallad och ciabata, och ailoi. Slurp sa det, både hos oss och pojkarna. Härligt och se dem igen, det var länge sedan.
O han blev så glad när S kom (hon kom lite innan killarna) att han skrattade på inandning, det var kul! :) Så blev det förstås mycket bus!

  

                                

Fint!

√ -Ikea!
√ -City gross!
√ -Bauhaus!

Så här fint blev det på balkongen!

   


7,5kg

Vi åkte ju till Karlshamn redan i onsdags, och det var riktigt skönt. Solen strålade från en blå himmel, O somnade innan vi lämnade macken, Catasita hade det lugnt i sin bur, varsinn kaffe var förberedd. Förväntningarna satt utanför kroppen! På torsdagen jobbade pappa, men då träffades vi ute i Vägga för att äta på Rökeriet. Vi åkte ut lite tidigare, och tog en prommenad i hamnen. Ååå så fint det är!! O tyckte förstås att änderna var det som var mest spännande, och en  och annan hund.   
   

                      
Den här fina bänken står ute vid en vågbrytare mot hamnen! ;D
  
O tyckte att morfars fina dalior som äntligen är på väg upp behövdes ansas lite, det allra bästa var att gå med gräsklipparen i blomlandet. De första knopparna (säger man knoppar?) hade kommit upp, nu är de borta igen.. :) Vi hade picnic med morfar på gräsmattan, innan O tog sig ett bad i sin fina pool! DET var mysigt!
     
                          
                        

Passar perfekt att soltorka, men det tar ju en stund.. O passade på att sätta sig i jorden innan den lilla barnkroppen var torr. Så det blev bad i badkaret när vi kom in också, och det var superkul med bubblorna!

Till midsommarafton slog jag eget rekord, eller rättare sagt, jag hade inget rekord men det blir svårslaget då jag känner att jag KNAPPAST kommer bli att jag försöker slå det. Jag skrapade 7,5kg nypotatis! Ja, jag vet, men det blev supergott! :) Midsommarafton kom, och PRECIIS när vi satte oss till sillen kom 4 droppar regna, med det var allt som kom på hela dagen. Annars hade vi stålande sol, och en underbar midsommarfest! Som syns!

  
Sill, potatis och allt som hör till, gung och bollsparkning, och allt annat mys!

  
Mycket skönt och slappt, O njuter av mumsiga gubbar!

  
Tänk att jag fick världens bästa, sötaste
mest underbara pojk i HELA världen!


 
Midsommardagen åkte vi hem och lämnade av grejer och katt, och åkte vidare till Öland och O´s farmor, farfar, faster med sambo, farbror med fru och kusin! Smarrans mat som vanligt, med gubbar och kaka till dessert, och kaffet var fantastiskt! Som de busade O och faster, rida på axlarna var så himla roligt! Hoppas vi hinner se dem idag innan de åker hem igen!
Nu ska vi fixa i ordning oss, och sedan blir det en tur till IKEA, de säljer ju superbilliga bokhyllor, och vi ska köpa en till att ha på balkongen. Och sen, blir det bara njuuut hela dagen! :)

♥HEMMA!♥

♥ Vi är hemma igen, efter en av topp 5 midsommaraftonar! Skriver imorgon! ♥


Donat

Idag har det varit en fix och dona dag! Vi har fixat papptallrikar, plastglas och liknande till midsommar, vi har fikat med M och V, jag har sytt O´s nya gardiner, och nu tvättar vi och lagar mat. Sedan blir det middag och VÄNNER. Så mysig fortsättning på kvällen ska vi ha! När vi, eller jag rättare sagt (O och C vilade i bilen) var på ÖB så hittade jag en BRIOspis som vi har letat efter så länge. Jag har letat både på blocket/tradera och butikerna, har ringt på några med då har de redan varit sålda. Nu hittade jag alltså på ÖB, för 200:-, istället för 350:- i leksaksäffarerna. Men HUR kan det vara så??
Så nu letar jag efter "kokkärlen", i plast. Nya hittar jag bara i metall och minismå grejer, då tycker jag de här i rött/gult/grönt i hårdplast verkar bättre, jag vet inte om det bara är O (antagligen inte :D ) men han är ganska hårdhänt, så plast är nog bra. Min kastrull är ju hållbar som han har nu, men jäklar vad det låter när den dängs i golvet...

Imorgon blir det packning på förmiddagen, sedan bär det av till Korpadalen igen! Denna gången för midsommarfirning, HELA familja! Superhärligt, hoppas på fint väder allihop!

Nu är det mat och Vänner-dags!  

Den fina briospisen Nu ska vi se till att O följer C fotspår! Nysydda gardiner En söt ängel vi köpte på O´s farmor jobb!

Underbart

Kan livet alltid vara så här underbart?!



Att ha tid ihop, och för varandra, HELA familjen!
*Bästa som finns*


Härliga semesterdag!

Vilken härlig dag.. Baa ba pa baa!

Vilken riktig mysdag i Växjö. Vi har druckit kaffe i solen, lunchat, kollat i butiker, sprungit i kapp med O på gågatan (som också har en "inbyggd" cykelbana mitt gågatan - totalt livsfarligt när man heter Lisa!), ätit middag med världens bästa S, suttit i solen och druckit två öl och pratat skit, hittat superfint pirattyg till O nya gardiner, fixat födelsedagspresent till O´s farmor som snart fyller år - som höres, en otroligt mysig första-semester-dag!

Mamma och son i soligt Växjö! O och polisbilen Pappa och son på café Busungen i busatagen

Fick äntligen träffa S igen! Trollet <3 
                          
                                 Semestande tar ut sin rätt O´s fin fina pirattyg!

O sov drygt en timme på vägen dit i bilen, sedan sov han inget mer förrän han hade ätit vällingen, då somnade han i C famn, vi gick ut och gick till bilen - han vaknade inte, vi stod och pratade och satte honom i bilen, OCH spände fast honom - han vaknade inte, C rättade till honom så han skulle sitta lite högre upp - han vaknade och var sedan vaken heela vägen hem till Kalmar. Nöjd och glad och inga problem, men vi satt som två frågetecken. Han hade ju drygt hälften av vad han brukar på dagen, röjt runt i stan, somnat till vällingen, och sedan bara SUPERVAKEN! När vi hade kommit hem fick han "en halva välling" till, och nu sussar han så gott i sin säng.. Det ska nog vi också strax, det känns att vi är ganska möra!

Imorgon är en ny dag, säkert med massor av andra roliga saker att göra! Natti! 

Mot Växjö och S!

Idag drar vi iväg till Växjö och ikväll ska vi träffa S! ♥

Vet ni VAD!?

Precis just nu är min älskling på väg hem, från jobbet, NU ÄR DET SEMESTER!!!! Så just nu försöker jag blogga så fingarna blöder, för om 10 minuter är det dela en pizza, sedan en varsin öl på balkongen och spela Master of televison. HUR MYCKET SEMESTER ÄR INTE DET!!?

Idag har vi ju varit på 7-års kalas, det är O´s söta kusin M som Födelsedagsbarnet
fyller år nu i veckan! Min syster M, och I, jag och O åkte ihop
i SAABen, och det gick kanon. M hade dock ett STORT PROBLEM
under resan både dit och hem. Det regnade lite om vart annat. 
Hon tycker; antingen eller. Hon tyckte hon började bli väldigt trött
i högerarmen när hon var tvungen att sätta på/stänga av/ ända
hastighet på vindrutetorkarspaken HELA TIDEN. Ni förstår väl?
Ni ser ju här hur hon måste lyfta armen, HELA TIDEN! 

         Nere!           Uppe!
Kalaset var kanon, mat och glass och annat gott! Barnen lekte, och härjade. Mycket gulligt var att jag hörde kusin L (snart 6år) säga till O; 
-Här O, du kan ha ballongen nu! ♥ 
Också extra mys att HELA FAMILJEN kommer vara i Korpadalen i midsommar, underbart med en midsommar med så många barn! Här är lite bilder från idag;

Cooling! M, Badden och L på soffan! Morfar och I

O och I Morfar och O läser Trött! Trött O!
                                               Så här trötta barn hade vi i bilen hem!

När vi kom hem, jag och O,
så väntade det ett paket på mig! :) Present som väntade ovanför tv:n!
På kuvertet stod det;
Världens bästa mamma!
Öppnas när O sover och du sitter i mysbyxor i soffan!
  




Innehållet! Och inne i låg denna superbraiga skivan; Mum Rocks!
 Jag har inte ens sett den förr, och nu har jag den! Med kanonlåtar!
 Tror allt den ska på nu, när vi ska sitta på balkongen! 

 Imorgon väntar VÄXJÖ och min kompis S, ifrån Oslo!
 (Kanske Kosta också, vem vet?)
 Å som jag längtar, menjust nu längtar jag mest efter att ge min
 älskling en kram, och sedan ska jag slå honom i Master och Televison!!


 



Sista kvällen!

Älsklings sista JOBBKVÄLL!! Nu ska vi snart vara leeediga ihop, i TVÅ VECKOR!! Underbart underbart underbart!

Sitter just nu i Nybro, med en syster i köket och två underbara små söta barn som leker ihop, och inväntar mumsig mat, innan kosan styrs mot Kalmar igen. Vi har varit i Hjortsberga på kuligt kalas hos Prinsessan M!


Talet!

Nej någon talare är han inte, vår Kung.
Men vilket vackert tal!
Och såå "gulligt" att ge Silvia i rosen!


Hur!?

Oj så trött jag är. HUR ska jag kunna vara vaken till C kommer hem? Dagarna flyter ihop. Det är liksom aldrig kväll när C jobbar kväll. Då blir det bara väntan när O äntligen har somnat. Jag längtar efter min sambo. 4;e kvällen han är borta i rad. Stackarn, han måste vara så trött. Imorgon också. Det känns så tomt här. Lite ensamt idag.

Men bröllopet var/är ju kanon, så fina de är. Underbart att se vår Sessa som reagerar med hela kroppen! När det bästa för henne är runt henne så spricker ju hela hon upp i ett leende! Så kul att se!

Och imorgon är det dags för roadtrip med M, I, mig och O, då ska vi och fira vår 7-åriga Prinsessa i Hjortsberga! Mys och kul!!
 

Knappt några ord

Hittar knappt inga ord!

Marie Fredriksson + Per Gessle = Roxette!
Underbara barn som VÅGAR!
Kanon artister som sjunger så bra!
Viktoria som strålar, och NJUTER!
Härliga människor som tillslut ställde sig upp, och hängde med!

Mäktigt, pampigt, vackert!
Ja, men att mina tårar rinner förvånar väl ingen? :)

Bröllopsyra!

Haft en superkväll i Färjestaden,
god mat och massor av bus.
Morfar har kört O i skottkärra!
Ni kan tro hur kul det var!!

Måste bara skriva en grej, inget illa ment, bara lite, men det är ju ett jäkla tjat från många svenskar att mina skattepengar går till bröllopet, vi betalar att de ska äta I tre dagar, att det ska visas på tv, att det är endast det på tv nu, att det är det enda media skriver om, att det är uppstyltat, att att att. Bara negativt. Jäkla tråksvenskar skriver jag då. Ja det är möjligt att dina, mina våra skattepengar går till detta, att det är uppförstorat och tv och tidningar blåser hit eller dit, jag inte värsta royalisten, men VET NI VAD:
Jag bodde i Oslo, när Haakon och Mette-Marit gifte sig. Jag lovar det var lika mycket runt deras bröllop, som här just nu, och vet ni vad. DET VAR EN FOLKFEST! Hör ni svenskar? DET BLIR VAD VI GÖR DET TILL!  

GRATTIS VICKAN OCH DANIEL, HOPPAS ER DAG BLIR KANON!

                  Folkfest!     Folkfest?
                   Folkfest!!           Folkfest!?
                         
Lånade bilder såklart.

Tandtapparen!

Stora tandlösa A!
Fredagen den 17/6-10 tappade 5 ½ åringen A sin första tand.
Just som han skulle hugga in på sin glass utanför Maxi!
Tänk er vilken grej! Och så förvånad han blev, och jag och A också!
Det första han sa när han stod med tanden i handen var att;
-Det gjorde inte ont, det gjorde inte ont mamma!!! *Överlycklig!*
Det var så tårarna brände bakom ögonlocken, stora, stolta killen!! ♥

Vädret är så himla blåsigt och "nästan-regn" så vi fikar och busar hemma idag i stället. Skälby står väl kvar till en annan dag. M och V kom och busade med oss, och O han var såå trött, så han somnade på 5 röda när jag la honom i sängen, och han sover än. Tror han behöver det inför kvällen.
Tyckte mig så första "taggen" på andra tanden igenom idag, men är inte säker. Det funkar ju inte riktigt så att han gapar och visar om jag ber honom.. Men jag TROR jag såg den. *Hoppas*

Tandtapparen! Busen V-godingen! En finfin koja blev också byggd av A


29;e

Pratade med bästa S för en stund sedan, vi har familjedate den 29;e med middag ute och Calle Kristiansen!
Tjihu, det ska bli skoj!!

Nu är iaf kudden klar, och den dugen helt ok till att sitta på vid sovdags i vagnen.
Så här blev underverket.. 

Kudden m K 
Hoppas den blir mjuk för lilla gumpen!

Mosters bästa tjej I, kom en liten stund idag. Det blev inget barnvaktande men de kom och lekte en stund, och det var myys! Känns ALLTID som det är långt mellan gångerna. :(
Fick en så underbar bild på busfian...

I i soffan I hade med detta superfina linnet till O
Hon hade med detta suuperfina linnet till O! :)

I eftermiddag var jag och O inne i stan och letade (jag faktiskt LETADE) efter ett tyg med sjörövare och pirater, som jag skulle sy fina gardiner i till honom, men hittade nada. Blev superbesviken. Hade liksom redan sytt dem. Och så fanns inte ens tyget som jag hade sett framför mig. Hon frågade om jag ville ha fotbollar i stället.
Ehh.. VA?!

Nu sover lillemann sedan ett bra tag tillbaka, och jag hoppas lite i hjärtat att det är lugnt på Stekis idag, så jag får hem min underbara snart. Skulle ju faktiskt vara mysigt att ses en liten sund innan sängdags.

Häromdagen åt vi snitzel med stekt potatis, sås, gele och tomat. Gissa om det var en hit! Det är också en liten person i vår lilla familj som tycker att det är dags att börja äta själv.. Och ibland kommer det in en liten liten smula och då MMMM-ar han som om det var det bästa han ätit! ♥ 

  
 
Sötaste socker!! ♥

Imorgon har vi planer! Imorgon ska jag och O, A och A till Skälby,
busa på lekplatsen, kolla djuren och äta någon lunch.
Det ska bli så kul och MYSIGT!
Jag ser fram emot det jättemycket!
På eftermiddagen kommer morfar, och så när C ska jobba igen,
*pust och stånk åt min älskling som är på jobbet och inte kan göra det själv*
ska jag, O och morfar till min faster och få middag.
Det blir säkert något mumsigt!

Och så ska jag bara tillägga, att på söndag ska vi och fira en stor prinsessa, O´s kusin som snart fyller 7år, och då ska O på roadtrip med mig, sin moster och kusin I ♥ Undra sa en flunda om vi får kul på vägen..
Haha, det ska bli superkul! Tänkte precis en tanke, M.. Kosta??


Symaskinen

Symaskinen väntar, ska nu ta tag i att sy en kudde åt lillemann.

Har fina bilder från idag och från i tisdags, uppdaterar sen! :)

Är det..??

.. sommaren som äntligen är här?!
Jag hoppas! Klädda i shorts och t-shirt tror jag vi går och ta en snabbhandling nu innan lunch idag, så är det klart liksom.
Idag kanske kusin vitamin I, kommer och ska vara hos oss en stund! Vårt vackra lilla yrväder!♥

Först ska jag tvätta (säger man tvätta??), eh, så här med något medel i soffan, hoppas det blir bra! 

Ryser

Det är ju så spännande att jag Greys Anatomifår rysningar på benen!
Bästa serien efter Vänner och Cityakuten!

Min stora skatt

.. är idag iväg med Akademikrogen på personalfest. De har ju iaf tur med vädret! Så underbart väder idag. Jag och O gjorde en kvällshandling idag, han tyckte det var ganska jobbigt, men så fort vi kom ut i solen igen blev han pigg ♥ 

Han sover gott i sin säng, och jag sitter och räknar ner till Grey´s som börjar om 32 minuter. Då ska också min lilla godispåse få komma fram.
Skulle egentligen satt mig vid symaskinen idag, och sytt en liten kudde att ha i vagnen som O kan sitta på när han ska sova, så huvudet når upp till kanten som vinklas bakåt, så inte huvudet far fram hela tiden. Han är lite lite för kort för vagnen än, så jag tänkte mig att en kudde kunde hjälpa till med detta. Men nu orkar jag inte, hoppas jag hittar lite ny energi imorgonkväll i stället, då är det ju ändå inget på tv.

Jaja, 30 minuter kvar!

Stora funderingar--

-- i O´s huvud..
Han sitter och bläddrar i en pek/album/flik-bok där det sitter bilder på honom bakom flikarna, och så hör texten ihop med vad som hände vid bilden. Han lyfter på fliken och säger;
-Dä!? till mig, och jag svarar;
-Det är O och pappa (här vänder han sig om och tittar efter C) när vi åker tåg (och nu vänder han sig och tittar på sitt lok från brio som blir kallat både lok/tåg) till Köpenhamn allihop!

Hur får han ihop detta??

Nanig!

Denna mamman är trött nu! Blir strax sängen.

O håller på att få tänder (minns inte ens om jag skrev om det tidigare) igen, två säkra, fast jag tror det är tre. Nere höger nästan en hel ny 4-piggig igenom, motsatt sida samma tand på gång, och jag tror, TROR uppe vänster också.  

Nu börjar C super jobbiga vecka, imorgon Akademin och personalfest, torsdag/fredag både Akademi och Stekhuset, lördag/söndag Stekhuset, långa dagar..
MEN på MÅNDAG börjar våra TVÅ VECKOR semester ihop!
Sedan är det min tur... Pampampampampampam... (Ni vet, hajen-sången..:) )

300!

Ojojoj, nu jubileras det! Detta blir mitt 300-de inlägg!
Trodde aldrig jag skulle blogga så länge, och ganska ofta funderar jag på att sluta. Men det är kul att läsa för mig också, för jag har glömt när O gjorde vad. Jag har ingen aning. Men någon gång ibland läser jag vad jag ahr skrivit tidigare, och då är det som att se allt på nytt igen!

Som för exempel, idag har han börjat gå baklänges. Detta är nu fantastiskt kul! Han går ända tills han ramlar.. :) Innan när jag sjöng på högsta volym, med radion och Alanis i Ironic
tittade han på mig och diggade så jag tänkte på en whiplash... :D
Då tog jag också dessa bilder;

    
♥ Har jag världens buse eller?? ♥

Idag har vi fått bekräftelse på dagisplats.. Dubbla, dubbla, dubbla känslor.
Men så härligt att vi fick det dagiset vi vill mest!


Farmor på besök!

Idag på förmiddagen kom O´s farmor, och vi tre gick till öppna förskolan och busade.. Oj, vad O hade mycket att visa för henne! På eftermiddagen efter en allderles för kort vilopaus, så mötte vi "Anneli" med familj, och fikade på Strömson. Inte världens bästa bemötande, som vanligt, men gott kaffe, och sällskap! A´s son A och O busade som vanligt. Sprang runt runt runt så båda var genomsvettiga! M och V kom också och höll oss sällskap en snabbis, mysigt att se dem igen!

Fick sms av världens bästa Y, som kom på middag! Idag bjöds det midsommarmat, åå vad det är gott så här i början på sommaren! Nypotatis, skinka, sill, rödbetor, ägg, gräddfil, --MUUMS alltså!

        Midsommarmat!           Muums!

Inhandlade en del "things" idag! Har letat JÄTTELÄNGE efter ett par svarta mjukis-shorts till O, och hittade på Sagopalatset. De säljer Villervalla-kläder, som är kanonfina, men lite dyrare än vanligt. Nu hade ju jag en 10% på ett helt köp, så vi köpte svarta shorts, en ny röd jack/tröja och en superfin lampa med sjörövare och pirater!
På maxi en t-shirt med Blixten, som är en favvo hos O, och tre par strumpor på Lindex, då fötterna växer som ogräs på honom! 
 
       Idag inhandlat;             Blixten!

       Ny lampa!            Fin fin lampa med sjörövare!

Nu sitter vi och Y och kollar tv lite, och idag blir det nog allt en tidig kväll! Vi sitter och planerar en knyt-grill-fest i en park en lördagseftermiddag. Med grill, kubb och boll. Kanske en öl med, vem vet? Någon som är sugen?

Glad

Jag blir lika glad varje gång när någon frågar hur det var på SRF, och jag får berätta hur jäkla superkul ALLT var! Jag blir lika glad varje gång jag pratar om det helt enkelt.
Hur supercoolt det faktiskt kändes att stå i publikhavet när Steven kommer in, att hur kul det faktiskt var att sitta utanför husvagnen med nära och kära, och snacka massa strunt. Att se allt folk, och ingen är den andra lik!
(Eller jo kanske lite, men inte är det samma inte!)
Att tänka; Oj, nu har jag inte tänk på O på jättelänge för jag vet att han har det så bra hos mormor!
Att tänka; Utan min älskling hade INGEN i min familj suttit här på denna campingen med dessa underbara människor!
ÅÅ! 
Längtar redan till nästa år.. Barnvakten är bokad! :)  

Sweden Rock och Aerosmith!

Jag vet inte hur jag ska börja. Vilka underbara, roliga, och härliga dagar vi har haft! Ganska jobbigt också, fast allt annat väger ju upp! Men det är lite tufft att vara på resande fot, bo i kappsäck och sova tre i samma rum. Men jag säger bara;
Allt bebisgos, barnbus, struntprat, mormor och morfar, moster, C, och morbror, vårt eget solsken, I, och INTE MINST Sweden Rock och Aerosmith, har gjort denna låånghelgen heelt fanstastisk!! Kommer leva läänge på detta!
På torsdagen åkte vi och lämnade O hos mormor, där han för första gången skulle sova borta utan oss, och tror ni han blev ledsen när vi gick?? Nej, inte en tår. Inte en enda. Han bara vinkade.  ♥skitunge♥
Tror det är lättare att berätta med bilder.. Håll till godo!

Första bandet ut! Stone Sour! Tre glada i gänget! Andra bandet för oss; Nazareth!

        Hittade de nu kallade         Underbara!

Efter Nazareth gick vi till A, S, P och J husvagn och birade till att lite.. Och där var vi kvar när resten av gänget kom. C var och hämtade morfar, moster och C. Och vi hade så himla trevlig vid husvagnen, vi blev sittandes i timmar, bara pratandes, skrattandes, öldrickandes, och hade så himla trevligt! 
(Det var också ungefär vid denna tiden då det var endel namnändringar i gänget; min kompis A heter nu mer Anneli, och broder M fick namnet Mattias. Detta är alltså inte deras namn, men det belv helt naturligt efter ett tag, Hahahaha :D)  

Annelis finfina hatt!! :D Jag älskar hatt! På eller av, på eller av?

Kääära! :)  Kära och kära syster AaHahaha!!

ÄNTLIGEN dags för AEROSMITH!!! Det blev jag, C och M som stod tillsammans, delar av de andra hade åkt hem, mycket synd!

Det blev dags, för dagens stora händelse! Dags för AEROSMITH! Steven i egen hög person! 

Tänk er att stå där, och helt plötsligt är de på scen! Inte försenade, bara där, precis så som det skulle vara. Snygg är han mest definitivt inte, absoluuut inte, (egentligen ful!), men jäklar vilket ös, och vilken utstrålning!!

Cool dubbelhals!  

♥ Spelade "vår sång" gjorde de också, klart att det kändes extraextra i hjärtat! ♥

Detta var min del av festivalen, fast det hände så oändligt mycket mer, men endel är svårt att förklara.. Tusen tack ALLA som var med att göra den så bra!
C var och festivalade i dagarna 4, men de dagarna hade jag annat mys för mig! Jag fick myycket bebisgos av J´s sötaste bebis, (Ska höra med henne om jag kan lägga upp en bild på denna sötaste lilla sockertjej.) och därmed blev det också mycket tid att prata timmar med strunt! Förstår alla hur jag har njutit?!  

Idag packade vi ihop oss, och körde hemåt, packade upp igen. Nu sover lillemann, och vi sitter bara i soffan och tänker inte göra något annat. Slut som artister båda två!♥

 



Nu ska vi grilla! Jag, O, hans morfar och ...

bild0662 (MMS)

Nu ska vi grilla! Jag, O, hans morfar och mormor! Mys!


En timme kvar

tills vi åker förhoppningsvis!
C hoppas han kan sluta lite tidigare, så vi kommer iväg! Blir lite knepigt med mat och sov-tider idag, och det märks! O går på högvarv nu, springer runt och trycker på sin bil så den tutat och sedan diggar han järnet! ♥

Vet inte när jag kommer åt en dator nästa gång, med tills dess (och efter det också såklart) ha det underbart, för jag ska ha det KANON!! Kram på er! 

Busungen nr 1!

Mitt lilla troll! ♥

Coolaste tröjan är kommen!

Busigast på gatan!

Vilken goding vi har!
Vår allra sötaste busunge!!

Nu har jag PRECIIIS pratat med S, en av mina vänner i Oslo, och hon kommer till Växjö den 21 och då ska vi dit och käka middag ihop på kvällen!!! Kan ni tänka er!!!
Å herreguuud vad glad jag är!!

+ att det nu är väldigt nära tills vi åker neråt en bit i landet igen. Imorgon så fort C har slutat jobba, så åker vi till O´s morfar, och det är äntligen dags att festivala och mysa med alla tänkbara underbara människor!

Nu ska jag poppa lite popcorn och kolla VÄNNER med älsklingen♥

Ps. (Kan man säg Ps när det liksom inte är ett brev, eller så?) Jaja, iaf Ps. Idag satt O på öppna förskolan tillsammans med kompisen G, som är ett par månader äldre, och så tryckte de på en bit från "brio-järnvägsstationen" så den lät som ett gammalt tåg, med sån visslande tuta och tufftufftufftufftuff, när de hade tryckt på knappen så satt de och diggade ihop..
-Så jäkla goa!!!


!!!!!!!!!!

***JAG HAR LAGT FRAM BILJETTERNA!***


Slottsparken

Härliga härliga underbara dag! 
Vi började med att åka och handla, en massa mumsiga grejer. Och så åkte vi hem och gjorde en himlans massa pastasallad med kyckling och parmesan. Det var förberedelserna inför vår mysiga eftermiddag. Vid ett-tiden la jag och C ut vår filt i slottsparken, och vid 14 kom S, M och V, morfar kom, och så kom M, C och I. 
Och vilken eftermiddag det blev! Vi åt pastasalladen och satt på var sin filt, sparkade boll, och busade med barnen. Pratade strunt, och blåste såpbubblor. Verkligen en kanondag!

Sötnosen med sin fina pinne! Sötis V med fotbollen!

Mumsig pastasallad i det gröna! Favorit kusin I, i gräset! C och V spelar boll

Lirarna!

Annars går mycket tid att längta tills nu "i veckan", det är dags för;

                  !!!!SWEDEN ROCK FESTIVAL!!!!

på tisdag efter C har slutat jobba, åker vi ner till morfar, där vi ska bo, när C ska festivala i dagarna 4. Det fick han i 25-års present av mig och en hel drös med snälla människor! Jag och "resten av gänget" ska med på torsdagen, och den kvällen avslutar vi med att se Steven Taylor och AEROSMITH ja, jag längtar så jag blir tokig! Så på torsdag ska O vara hos mormor ♥ och mysa en hel massa tror jag.. :)

Solig frukost

Frukost mys med bilar på balkongen
Idag fick vi tid att äta frukost på balkongen
i solkskenet, hela familjen! ♥
Det är så himla mysigt att ha lite tid
tillsammans på morgonen,
C skulle ju inte vara på jobbet förrän vid 10 idag.

Jag och O fick lite lunch hos C innan morfar hämtade oss och körde över till ön. Har letat efter ett par sandaler till O, med har haft jättesvårt att hitta några jag gillar. Fina sandaler
Nu när sommaren äntligen har kommit,
så svettas ju hans små fötter bort i värmen i adidas-skorna..
Men på köpstan i Fääjestaan,
hittade jag PRECIS så fina och snygga och coola som jag ville ha!
*Lisa happy!* *O´s fötter också hoppas jag!*

Bjuder också på ett par bilder på min skatt, som alltid har så mycket
att göra! Den nya favoriten är nu att "klippa gräset".. :)
Han kan hålla på huuur länge som helst!

Gräset växer så det knakar!  Störtskön!

Nu hoppas jag VERKLIGEN min stora skatt kommer hem snart! ♥
Imorgon ska vi ha pastasalladspicnic och fotboll i slottsparken med de bästa ♥
                       *Mums och mys!*


Här leker O på lekplatsen i kvällssolen. V...

bild0641 (MMS)

Här leker O på lekplatsen i kvällssolen. Vi har ätit en mumsig ceasarsallad här ute!


O + A

Tänkte bjuda på några bilder från förmiddagen, i det vackra vädret!

    Busungen!     Bus bus bus!     Finaste A!

Vilka killar! Godingar!  Ta mig om du kan!

Idag var vi och lunchade med A och A, och som syns på bilderna har killarna så skoj ihop! Vet inte vem som har roligast.. :) A tycker det är jättekul med O, särskillt nu "när han gör något". Så A "passade" O och sprang efter och ropade;
-Mammaaa, O springer iväg!!
Så tyckte O mer;
"Va kul, han jagar mig!!!" 
Men det syns verkligen hur kul O tycker det är, han ser upp till A!   
                                    ♥ Sötnosar ♥


Här sitter vi o äter mysfrukost på balkongen!

bild0635 (MMS)

Här sitter vi o äter mysfrukost på balkongen!


Vinnaren?

Jo tack, det känns bra! :)


Ååå..

..vilken härlig kväll! Nu sitter vi soffan igen, och O äter sin välling för att sedan sova gott. Efter all frisk luft idag, tror jag itne det blir några problem. När C kom hem, cyklade vi till S, M och V, och där var vi utanför deras på lekplatsen/grillplatsen. Perfekt! God korv, gott kaffe, härligt sällskap, och massor av bus! 

Vilka grillare!  Kul kul kul! Alla vill leka... :)

Ååå vilka killar! Sötaste bus! Älsklingen på språng!

C sa precis;
-Du.. Om du bloggar nu, så utmanar jag dig i "Master of televison" på balkongen med en öl när O har somnat. Jag säger bara;
-Färdig! Nu ska ha få spö!! :)  

Förmiddagen i bilder!

Powernap   Vid 10-tiden tog O en powernap på 10minuter.
   Helt utslagen för att sedan komma tillbaka,
   fullpumpad med energi!





Vi gick ut på promenad i det vackra vädret och fick några riktigt fina bilder på väg mot Akademikrogen, där C jobbar, och där vi skulle äta lunch. Det är speciellt en trädgård på vägen dit som har så fina träd!

Fina träd! Fint träd Häftigt ljus

Under ifrån På hemväg

Vi fick mumsig mat, och när vi kom hem igen, stannade vi kvar ute i solen, och "sparkade boll" och lekte i sandlådan.. Nu sover en nyduschad O, mycket gott i sin säng!

Bollen rullar bara iväg.. Ojojoj! Såå kul med bollen!

Min söte pojk i sandlådan Gosunge! Den bästa i hela världen!


Solen är här!

Hurra solen är här! Sol sol sol!! Funderar på vad vi ska göra i det vackra vädret?!
I eftermiddag ska vi iaf grilla med bästis-familjen! ♥


Framtida kock??

Jaha, då har jag tillbringat delar av eftermiddagen med att leta säng. Säng till O. Riktig säng till O. För i förrgår när jag kom in i vardagsrummet vad gjorde O då? Jo, han stod upp i soffan!! Han har ALDRIG ens visat intresse för att FÖRSÖKA klättra upp.. Nu är det väldigt kul.. Hans snutte och napp låg uppe på soffryggstödet, där vi har haft det mesta som han inte ska ha tag på. Typ kameran, glas, fjärrkontroller, mobiler ja ni ser mönstret. Nu försvann vårt ställe på några sekunder. Samtidigt som jag blir stolt över att han klarar det, så blir det ju fler "tillfällen" med risker. Men det är ju så det är.
Mammahjärtat kommer aldrig slå lugnt igen.. :)  
Idag stod han BTW med ena foten i golvet samtidigt som han hade hela foten i soffan.. Hur vig kan han bli? 

Sängen vi kikar på  Soffklättraren  Soffklättrare 
Lånad bild

Igår fick vi besök av min kompis F och henns lillasyster P, I´s påse
vi har haft jättemysigt/kul/pratigt/skrattigt och busigt!
Idag var vi på Hansa, och jag hittade två linnen,
och så fick jag panikköpa nya strumpor då de jag hade på mig
 bara kasade ner under hälen HEEELA tiden.
Jag tycker det är fruktansvärt irriterande.
Det går liksom inte tänka på NÅGOT annat
när man att socken är på väg ner..
Hittade som sagt två vanliga linnen och sockar,
och så råkade jag köpa en liten liten påse till kusin vitamin I..

O visade prov på sina kunskaper här om dagen, undrar om han ska följa sin pappas fotspår?
Han stod och "vispade" i sin spann. Ibland vispen ner, ibland upp! ♥

vispa vispa vispa  Vispa vispa vispa  Vispa Vispa Vispa

Detta sa min man, med sin "Plura"-röst;
"Paprikan och chilin kommer blandas som om dom älskar med varandra.."
Iförd pyjamasbyxor, och världens största smajl. Världens finaste!
AAAHAHAHA HAHA HAN ÄR SÅÅÅ JÄVLA ROLIG MIN MAN!!!!

Hysteriskt!

Kom precis och tänka på en hysteriskt kul grej, som hade kunnat sluta illa, men det gjorde det inte. Oftast är det ju de grejerna som kan sluta illa, men som inte gör det som blir väldigt roliga.
 
I alla fall var det i helgen när vi var på Öland hos O´s farmor och farfar. Då var jag, C och O ute och sparkade på en gammal plast boll vi hittade, trixade och nickade och grejade gjorde vi, det var jättekul.. 
Då skulle C sparka bollen ganska hårt till mig, och han försökte att skjuta över barnet som satt mitt i mellanoss, men vi är ju inte de allra bästa fotbollsspelarna, så O fick en boll MITT I PLANETEN. Han var så oförberedd att han höll på att välta  (HAHAHA) och kepsen höll på att flyga av. Men som tur var skrattade han bara, och DET gjorde vi också av både lättnad och rolighetsfaktor! För jag menar, hur höga är oddsen att träffa honom mitt i skallen!?

1 juni

1 juni är det sommar. Va? Var?
Såå tråkigt väder så jag bara vill krypa ner under en filt, ta fram godisskålen (någon beach blir det ju ändå inte) och trycka på play så introt till VÄNNER börjar. Hör ni det??

I´ll be there for you..

Jag vill vilja vara ute, men när det är kallt OCH blåser, då är det faktiskt inte kul. 
Nu ska jag läsa i min bok i stället.
 

Tålamod!

Idag när O vaknade supertidigt, så gick C in. Gav han nappen o allt det där. Han ville inte sova. När C skulle till jobbet frågade han mig om han skulle bära in O. Nej, sa jag, han ligger ju och är allderles nöjd, pratade dock högt och länge med sig själv. *Den lilla sötnosen*
Nehe, han fick ligga kvar. Om han ligger hos mig vill han nämligen bara krypa ner, och leka. Om han är i sin säng, sitter han där och pratar med sig, nöjd, tills han inte är nöjd längre och då är det bara att plocka upp honom.

Dröm om min förvåning när det strax efter sju blev tyst. Jag låg kvar ett tag, med dumboöron, sedan smööög jag och samtidigt tänkte jag, detta kommer jag få ångra.
Men i sin säng ligger min älskade skatt och trynar så gott. Han vaknar inte ens när jag står allderles jämte, för jag var tvungen att se så han andades... Sov till strax innan halv nio. JA TACK, fler gånger! :)

RSS 2.0