Annan blogg!

Igår när jag satt och läste i en blogg - kom jag in i en annan! :) Det tycker jag är kul! Hittar ibland en en sådan blogg som jag vet från början; DEN HÄR kommer jag att följa!

Detta är en underbar blogg om en tjejs väg till barnboksförfattare, *jag håller alla tummarna, och med det jag sett i din blogg - lyckas du galant!* . Inte vanliga barnböcker. Hon håller nu på med att illustrera till en bok som handlar om våra änglar. För barn. ALLT kommer att gå OAVKORTAT till barncancerfonden. Boken fins att ladda ner på hennes sida, men jag väntar tills den kommer ut, så jag kan köpa den, för hur eller hur, lyckligtvis behöver jag inte förklara för O nu, men någon dag kommer han också bli tvingad att känna en ängel. Då vill jag att han ska veta att hur ont det än gör, så har änglen det bra, och kommer att hjälpa honom att må bra igen. Nu rinner tårarna igen.
En underbar sida som jag satt och grät och skrattade till om vartannat igår kväll. Hennes böcker kommer finnas i min sons bokhylla! Kolla in hennes sida!

http://www.illustrationbycecilia.se/se/index.html

där kan du klicka dig fram till både boken och bloggen!

Kommentarer
Postat av: cicci

hej, det är huuur okej som helst :) du anar inte hur glad jag blev när jag läste! tack, du är fantastiskt och har gett mig ännu mer motivation för mina böcker. tack tack tack!



kram

cicci

2010-01-27 @ 10:21:44
URL: http://animegirl.blogg.se/
Postat av: Lisa

Du visar ett sätt att hantera det som är svårast i livet, du är fantastisk!! Det ska bli jättekul att få läsa DINA böcker! :) //L

2010-01-27 @ 10:25:24
URL: http://jagmamma.blogg.se/
Postat av: cicci

som sagt, tack detta värmer :) jag kan säga att jag sitter och gråter samt skrattar när jag gör boken.. har själv förlorat min pappa, men själva idéen kring boken kom när jag följer en mammans vardag om att förlora sin lilla dotter på 4 månader. lilla felicia har en storasyster på 3 år.. jag bara kände att jag måste skriva för flickorna. sen alla andra också såklart, men utan dem hade nog inte boken dykit upp i huvudet. jag fått många kommentarer från människor som mist både lillebror och pappa/mama som sagt "var fanns den boken när jag var i min största sorg".. det är härligt, men så sorgset :(



har skrivit några rader om dig oxå :) hoppas det e ok?

2010-01-27 @ 10:36:08
URL: http://animegirl.blogg.se/
Postat av: cicci

men herre jisses, vart fick jag anna ifrån? min trötta hjärna kanske spelade ett spratt från "annan blogg" till "annas blogg"? =P ändrat nu iaf :)

2010-01-27 @ 10:46:26
URL: http://animegirl.blogg.se/
Postat av: cicci

ja verkligen ;) vi hörs. ha en fin dag!

2010-01-27 @ 10:48:37
URL: http://animegirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0