100-DE

100 INLÄGG
DETTA BLIR MITT 100-DE INLÄGG!

I fredags åkte vi till Karlshamn och Korpadalen. Där möttes vi av en sjuk syster, svåger och lillstumpan I. Men M kryade på sig, och det var skönt! Busarna (O och kusin I) badade badkar och hade HUR kul som helst! I är ju van, och O är van vid antingen badhuset eller badbalja (vilka kontraster), så först var det liite läskigt, men så bara kul!
Det blev bad varje dag i helgen, mest för att det var så kul, men också för att det gröna i näsan skulle släppa på båda barnen.. Och jag tycker det hjälper!

Sötaste leker i köket hos morfar       Sötaste buskusin I!        

På fredagskvällen kom Världens Bästa J, och busade med barnen! Alltid lika kul, we have somthing special, det kan gå relativt lång tid utan att vi hörs så där jätteofta, men så ses vi och då är det som igår. Kraam gumman!

På lördagen så träffade vi F och hennes pojk K 3,5år, SÅÅ busig, och som fullkomligt ÄLSKAR C! (Han hade till och med ropat på C häromdagen, (när han satt på pottan :D ) och de har inte setts på jättelänge)
  Mias kompis C, hennes man M, och deras underverk A kom också. Jag fick hålla! :) Det är så märkligt, det var många som sa när O kom;   
-Ja, jag minns knappt när "min/mina" var så små.
Då tänkte jag, men herregud, självklart kommer jag ALLTID minnas detta underbara! Hemskt att jag nu kände att O aldrig har varit så liten, när A nu  väger nästan 2kg mer än vad O gjorde när han kom.
A, du är fantastisk och OTROOLIGT söt!

Underbara A, och min STORA STORA pojk!

Vi handlade till kvällen innan vi åkte hem för att börja förbereda för kvällens partaj! C lyckades som vanligt i köket, med Oxfilé med grönpepparsås, bakad urgröpt joxad ifylld bakad potatis, och mozarella carprese.
Nu blev jag hungrig igen... Det var kanongott! 
Kvällen fortsatte med massor av musik, och lek och bus när C överraskade igen!
Han hade gjort Italiensk frågesport/musik quiz!
DET VAR SKOJ! BARA GISSA VEM SOM KOM PÅ DELAD 1 PLATS MED SYRRAN.. :D
Första gången jag kom i topp på frågesport.. :)
  

Bus med mormor!

(Nu kom C hem med en "rulle" som det stod "NÖTT" på :), den var god!)

Idag tog vi det lugnt på morgonen, bad och lek, frukost tillsammans. Jag, pappa och M åkte och handlade till spagetti med köttfärssås, så vi fortsatte vårt italienska inslag.. :) Efter lunchen började vi vår resa hemåt i snöyran. C körde jättebra! Det gör han ju alltid, men idag var det extra bra och säkert! :) O sov HELA vägen. Han somnade när vi kom upp på e22-an, och vaknade när vi körde in på parkeringen. Nackkragen funkade!

Bus med morfar, vid den hemmagjorda, braiga grinden!
 
Han blev så glad när vi kom hem, och Catasita kom och mötte oss. Han har krypt efter henne (lite mindre uppskattat av henne) ikväll och pratat och pratat, och skrattat och klappat henne! Gos!
Jag har sytt ihop två spjälskydd. Lånade med mammas symaskin. O tyckte den var spännande! Och jag blev nöjd, hoppas han sover extra gott i natt nu.. :) 

Bus med söndagsreklamen och pappa!         Så här blev sängen!
Har fixat med bilderna som blev tagna (mestadels på barnen) (kan nog säg 98% på barnen) (om inte lite mer)
i helgen. De är ju bara så underbara!   

Nu börjar "Köping"!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej ! Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kolla in din blogg. Jag visste inte att du bloggade.. Mia har inte sagt det, men hon vet ju förståss att jag är allergisk mot bloggar.. Mats svärdotter har nämnligen en blogg där hon har mobbat oss i 1,5 år.. trist.. Men din blogg är ju trevlig och dessutom så många söta barn.

Jag kollar nog in då och då :-) Kram på er !

2010-02-01 @ 09:43:31
Postat av: Lisa

Gud så tråkigt! Nej, detta är inte en sådan blogg! :) Välkommen! :) Krama och sniffa lite extra på A åt mig!

2010-02-01 @ 10:58:41
URL: http://jagmamma.blogg.se/
Postat av: Vivi

Fiiiina texter på O:s vägg <3

2010-02-02 @ 21:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0