Ojojoj!

Såå kul det var att åka pulka! Efter tio minuter sa jag till S,
-Det är REDAN värt varenda krona!
Vi vände oss om, och våra älskade barn sken som två solar mot oss i varsin pulka! Älskade änglar! Vi gick en runda runt deras kvarter, tog väl 20min eller nåt, strosade lite, och hade det supermysigt! Och kul. När mammorna drog gick det lungt och mysigt, så tog papporna över och då blev det lite mer aktion och sladdningar! :) Men man blir kall fort, och det är så svårt att veta hur kalla barnen blir, de sitter ju still.. Men skoj var det!

    Vi två - bästa killarna i välden!   O och sin nya  pulka!   Vi två åker pulka!  Kuligt!
Vi gick in vid lunchdags, och vi fick fika och goooda lussebullar innan vi skulle åka till Öland, och O´s farmor och farfar.
V gjorde en supergrej idag vid fikat...!!! Han tog en bit lussebulle och stoppade in i munnen - helt själv! FLERA gånger! Det var som att han helt plötsligt bara kopplade det! Superduktig!! Så häftigt och se när de bara kopplar en sån grej. Och så bara kan han det nu! 

Vi åkte till Öland och fick mumsig söndagsmiddag! Faster U och P var ju där så vi fick passa på att träffa de så mycket vi hann nu när de var här! De bor ju i Malmö så vi träffas ju inte så ofta, men U kommer hem nu till jul igen! O gick från famn till famn, och när han var hos farfar gick de och satte sig på rummet och spelade lite elgitarr, det är skoj! Annars var också en daim-papper mycker mycket intressant idag! :)

Handlade lite på hemvägen så nu ska jag se om jag ska få till och pyssla lite, eller om det får vänta till imorgon. Men det är ju så mycket annat imorgon, det är ju det.. Men jag vet inte om jag orkar.. Men fick många tips av svärmor idag, så jag vill ju så gärna.. Mm så snöigt är det i min hjärna just nu!

Ikväll fick jag ett långt mail av en tjejkompis som jag bodde ihop med i nästan två år när jag bodde i Oslo. Jättekul att höra hur de har det, de fick en liten pojk i sommras! Såå söt!!    
Och så har jag fixat med alla bilderna som togs idag, det blev ju några på pulkaåkandet! :)
Det är så mysigt här nu, både granen och stjärnan är tända. Men vi kan ju tyvärr inte lägga paketen under granen.. Både O och Catasita är väldigt intresserade så det hade nog inte varit något som hade varit inslaget på julafton om de fick jobba ihop en timme eller så.. :) 
Nähe, nu är det dags att ta beslutet; pyssla eller inte? Det är frågan!


Kommentarer
Postat av: Pelle

Småkillarna ser ju ut att ha riktigt kul!:-)

2009-12-20 @ 23:21:31
Postat av: Sandra

Visst var det mysigt med pulkaåk, hoppas snön ligger kvar ett tag så pojkarna kan åka lite till! =)

2009-12-21 @ 08:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0