Vad blev då sagt.

Nu ska vi se om jag kan reda upp detta.
Idag var vi till läkaren med Emma, för att se om vi kan ändra på något som kan hjälpa henne med hennes mage. Det är svårt att månader efter det var som värst försöka förklara, och minnas hur det var. Det har vi ju jobbat hårt på att förtränga.
Det gjorde pricktest på hennes i detta fallet mycket lilla arm. 4 prickar.
1. Kontrollprick 2.Prick som hon SKA reagera på. 3. Mjölk 4. Soya.
Inget utslag.
Vad säger då detta?
Tja, inte så mycket. Eftersom hon inte hade några hudutslag när hon åt mjölk, behöver det inte betyda något, men det kan också vara att det har gått tillbaka. Vilket vi självklart hoppas!! Hur kollas det då vidare? Ja, ända sättet är att prova. Så söndag eller måndag ska vi ge henne en flaska med 50/50 "vanlig ersättning för snäll mage"/och hennes Althera. Först en 50/50 flaska per dag, och sedan öka.
Det känns lite oroligt. Eller nej. Mycket oroligt.
Nu är det inte som innan. Innan var hon så liten, och förstod inte. Hon skrek, skrek och skrek. Hon visste inget annat. OM hon reagerar nu, då blir hon ju ledsen. Ledsen på riktigt liksom. ♥
Läkaren tog också blodprov på sköldkörteln för att se hennes ämnesomsättning. Och har beställt en magröntgen. Så nu väntar vi på detta. Undertiden ska vi köra på som vanligt.
Hade såklart velat gå där ifrån med ett svar rakt av såklart. Gör så här så blir hon bra!
--men det funkar inte riktigt så.
 
 

Kommentarer
Postat av: Motte <3

Det är riktigt tufft <3

2013-02-21 @ 23:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0