Aug. 12, 2013

Kanske jag tror fel, antar fel om människor, har förutfattade meningar om vad JAG tror andra tänker. Så försöker jag tänka om att det inte alls behöver vara så negativt. Ibland funkar det, men ibland trillar tankarna tillbaka till precis det samma.

Kommentarer
Postat av: mamma

Så kan tankarna gå....
Men kom ihåg min Älskade Dotter, att det bara är Tankar, inget annat. Och Tankar kan vara tokiga ibland. Jag tror att när vi tänker tankar - som känns negativa -då är det en tokig tanke.

Och när det gäller Andra Människor och deras Tankar - så tror jag vi ska känna till att de inte tänker särskilt mycket på oss - de har fullt upp med att tänka på vad de tror andra tänker om dem.

Vet att Du är en mycket Älskad människa!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

2013-08-12 @ 09:53:04
Postat av: Jenny

Du får tänka precis vad du vill, men ibland kanske man får tänka om. Det är bara att ta det som det kommer. Alla har förutfattade meningar om andra och givetvis kan det va fel. Men man e inte sämre än att det kan ändra sig. Och dem oxå, så va öppensinnad. Du e underbar vad du än tänker om folk, det gör dig till den du e. Kram

2013-08-12 @ 10:53:46
URL: http://liljekonvalj.wordpress.com
Postat av: Mia

Oh lilla Lisa!!! Du är helt underbar både som fru vän och mamma !!!! Förstår inte vad dina tankar kommer från men du ska veta att en bättre kompis än dig det finns inte !! Kram på dig ❤❤❤

2013-08-12 @ 14:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0