Så stolt!

Oscar har fått såå mycket ros på dagis denna veckan! Mamman är SÅÅ STOLT!!
För det första fick han så mycket beröm när han berättade om sitt sommarminne. Han hade med sig sin buss vi köpte i Oslo, med Gunnar i. Han satt på en liten pall framför de andra barnen. Och trapparna gick upp till Gunnar. Och den har en fin motor! Bak. Och han visade att han kunde öppna dörrarna på bussen, och då såg man Gunnar lite bättre :D

Denna veckan har de haft med sina favoritsagor, och Oscar hade med sig Kalle bromsvagn. Igår hade det varit Oscars tur, och han (som för övrigt på dagis INTE tar så stor plats, och är ganska avvaktande) hade gett sig in i berättandet med liv och lust. Han hade berättat om alla tågen, att det kom rök, och det brann, och det var varmt. Att bromsvagnen åkte in i träden. Och det var där Ugglan lät hoo-hoo, och duvan ho-ho, och älgen (med fingret på näsan) åaoå-åaoå. :) Min duktiga duktiga pojk!
När sedan det var S tur att berätta om sin bok med alla bilarna från Kylarköping i, och han inte var så på, tyckte Oscar det var hans ansvar att berätta om den, och namnge alla bilarna, också förstås :)

Kommentarer
Postat av: Moster

mosters gooooding :) vad rolig han är!

Pussar från moster och måååååmåååå

2011-09-24 @ 15:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0