salta katten, smörgåstårta & baj

Idag har vi varit på Ölands djurpark, och det har varit en toppendag! Vi träffade S, M och V på parkeringen och så har vi kollat in alla djuren, lunchat, hunnit med kaffe, karuseller och bad! Han lyckades vila en halvtimme efter lunch i vagnen, och det var nog tur det. Djuren är ju mysigt, att strosa runt, prata lite, fashineras av lejonen och tigrarna speciellt, enligt mig i alla fall :) Oscar var allderles nyvaken när det var dags för karusellerna så han var inte helt på G, men de åkte en med papporna (som gnisslade fantastiskt - så jag och Sandra skrattade som så vi var lika rädda att vi skulle trilla ihop som karusellen! Nää inte riktigt, men kul var det :) ) och vi mammor åkte den lilla gröna masken (nu kallad tåget) med grabbarna.
På badkläder, och plaskandet var igång! Calle och Oscar provade en vattenrutchkana (?) och han är lite harig vår son, men när han väl är igång är det kul. Tycker det är lite tråkigt, men det släpper nog.
Att han orkade hålla sig vaken på väg hem, har vi endast att tacka salta katten för. :)
Calle åkte iväg till jobbet, och efter lite bus (och ett fall som involverade att datorn föll i golvet från 1m höjd (men den verkar ju fungera :) ) och batteriet och en annan del lossnade så JAG fick plocka fram STJÄRNMEJSLEN och laga den) nu blev det lite rörigt.. Alltså Oscar ramlade, jag fångade honom i benet, och han råkade dra ner datorn i golvet. Också. Men nu fungerar datorn, och det gick bra med Oscar. :)
Efter allt det här IAF så cyklade vi till Maxi, på vägen dit lyckades cyklen gå sönder så jag fick gå. Tjihu. Not. Vi handlade och det fick bli smörgåstårta, för jag tänkte att NU måste det gå snabbt. Klockan var halv sju, och cykeln sönder, han har sovit 30 minuter och är jättetrött. Men glad iaf. När vi kom hem satte vi på Nemo och åt. Och herreguuud som han åt. Han blinkade sakta, men stoppade in. Han åt och åt. Han bad om mer. Han släppte i princip aldrig Nemo med blicken, han bara langade in :D Efter duschen var han inte svårsövd :)

Då var det endast en grej kvar från överskriften. Baj. Kort versionen. Ej för er som inte har barn/bajsvana.
Oscar har varit ganska mycket naken hemma, för han har varit röd. Såå, imorse sa jag som alla gånger;
- Säj till om du behöver kissa!
Han var och lekte på sitt rum, och jag gick ut på balkongen, och när jag gick förbi så såg jag liksom att det var något som inte stämde in på "soff-färgen".
Ja. Han hade lyckats bajsa i soffan. Jag går in på hans rum för att säga att då kan vi gå på toan i stället, men jag kom aldrig så långt. Det låg ett par "klattar" till och lite på benet/foten. Alltså blev det duschen i stället. Not nice.
Frågan lyyyder; Hur i hela friden lyckas man bajsa i soffan!!?! :D

Kommentarer
Postat av: mormor

Fniss Ja, fnissa kan man göra EFTERÅT när soffan är ren igen. Men Du sa ju faktiskt bara att han skulle säja till när/om han skulle kissa.... fniss En händelserik dag blev det iaf.. Kram!

2011-07-13 @ 08:52:35
Postat av: SysterYster

skrattar mer åt bajhistorien än gnisslig karusell=)

och den gröna heter faktiskt äppelmasekn =)



Kram



ses strax

2011-07-13 @ 17:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0