Dagsresumé

Japp, klockan är nu 21.18, och här kommer dagen :)
Efter att Oscar hade en lång och mysig vakning i min famn (ååh så gosig och varm han är när han sover!!), tog vi cykeln till Maxi, först för att kolla om de hade någon bra drop-in-tid hos frisören -nope- och så "råkade" vi ramla in på dressman för att köpa den svarta V-ringade stones t-shirten till Älskling, (för att han är så bäst) innan vi kom till in på Maxi-Maxi. Där handlade vi, hälsade på brödleverantörer, åt banan, drack vatten innan vi skulle hem.. Och då RÅKADE (och nu menar jag det, råkade) (fast jag tom gick det ANDRA hållet i rundningen) vi ramla in i skoaffären. Men de hade faktiskt 70% och jag hittade TVÅ PAR SKOR för 239:-. *Tjiuhu!!* Dock är det mer ett par vår och ett par sommarskor.. Men ändå! :)

Vi kom hem och fixade en muuumsig (med M.M-uttal!) korvstroganoff! S och V kom, och vi åt och fikade och busade, sååå härligt att se pojkarna busa igen, det var så länge sedan! ♥Varm i hjärtat!♥
När de åkte gick jag ner i tvätten, och när jag stod och stoppade i tvätten i maskinen fick jag lite herregud-nu-måste-jag-börja-panik eftersom jag inte ens hade börjat baka till kalaset (som fö är på lördag än!).
Så när jag kom upp sa jag till Calle;
-Dunumåstejagnogalltbediggöramigenbjörntjänst, ochjagmåsteFÖRGUDSSKULLBAKAomjagiallafallkangörakolakakornaikväll!!
Så den finaste mannen i världen har nu åkt och handlat (kommer hem i skrivandets stund) så jag kan börja baka bullarna direkt imorgon när jag kommer hem, och inte behöver åka och handla i mellan! Tack älskade!

Nu ska jag vika tvätt, plocka upp mat, och frysa kakor!
Over and out! :)

Kommentarer
Postat av: Moster

I WANNA SEE THE SHOOOOOOES =)

Grattis till fynde! Verkar ha haft en bra OCH produktiv dag!

Kram på er

2011-02-15 @ 23:02:29
Postat av: Sandra

Tack för myskväll igår, Vilmer stupade i sängen och somnade på 5 sekunder! Fortfarande lite avis på dina snygga fyndskor... =) KRAM!

2011-02-16 @ 10:59:55
Postat av: mormor

Låter som en HÄRLIG om än knappast lugn dag!



Hm.... vet du att "Björntjänst" enligt Wikipeda är en välmenad tjänst som får förödande, eller i varje fall negativa, följder för mottagaren. Uttrycket kommer från den franska fabeln om björnen och trädgårdsmästaren av La Fontaine, där en tam björn slog ihjäl en fluga på sin sovande husses ansikte, men dödade honom med slaget.

mamma (svenskafröken ;)



2011-02-16 @ 12:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0