Britax

Jo. vi köpte ju en begagnad

Måste lägga in här; just nu; (vårt golv är väldigt ovanligt jätteskitigt), och just nu plockade Oscar upp något, stoppade i munnen utan att jag såg och utbrast; Kaka! Mamma kaka där!! *Hahaha*

Jo i allla fall, vi köpte en begangnad bilstol till Oscar när vi bytte från babyskyddet. Detta har grämt (stavning?) mig sedan dess. Tycker absolut det är en bra stol, men. Kanske bättre till någon som inte har den jämt, om ni förstår hur jag menar, som extra stol. + att den var JÄTTESTOR och JÄTTEBRED vid huvudet. Och låg.

Vi har länge pratat om att faktiskt köpa en ny stol. Kollat runt lite på nätet, och hört oss för lite grann. Igår åkte vi ner till babyproffsen. Där hade de en britax Harry, billigt, men just Harry föll inte oss i smaken, + att den var slut.. :P Då var det så att just när vi stod och pratade med en av tjejerna om stolarna så kom "gubben" in med andra inplastade stolar. Och hon sa, ja, nu är ju Harry slut och då får ju vi bita i det sura äpplet och sälja en annan stol till samma pris. Och det är denna som vi ska ha kampanj på nästa månad. Den ska då kosta 2595;. men nu får vi ju sälja den till Harryptis 2395:-. Det är Britax nya 2011 års modell, med nytt tyg som ska vara lite som "träningsoverallstyg" så det ska vara svalt även på sommaren. Så ja, då slog vi till!

Så nu sitter en ny Britax High Way Jet på plats i bilen, och det känns kanon!
Oscar kom ju upp nästan en dm så han satt som en kung och kollade ut när vi åkte hem! ;D

Lånad bild

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

Vad kul att ni hittade en bra stol! Den är verkligen kanonbra :) Och det nya tyget är ju fräsigt, har ju inte det på vår Hi-way då den är köpt 09 men Bella fick det på sin nya :)

2011-04-17 @ 20:03:46
URL: http://linajohnssonlifemyway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0