Vad händer om natten?

Hemma och vabbar idag. När O har sovit ett par, ibland tre timmar på natten vaknar han. Och han är så ledsen.  I natt vaknade han vid halv ett och var sedan vaken ett par timmar. Jag funderade på om det är något med öronen, för helst vill han sitta i knät. Han låg och snurrade mellan oss, snurrade och snurrade. Hostade och nös. Grät. Satte sig upp.
Till slut så lugnade han sig, och låg blickstilla. Så länge att jag precis var på väg in i dimman, då hör jag.
-Mamma?! Högt och tydligt.
-Såå ja, mamma är här, nu ska vi sova gullet, viskar jag.
-Pappa?!
Och han är helt klarvaken.
Jag vet inte hur länge vi höll på.
Det är svårt att ta beslut om dagis när han inte ens är vaken. Han låg och lät ganska täppt när min klocka ringde. Helt utslagen efter natten. Jag och C viskade oss fram att det är inte rättvist att lämna på dagis idag. Han kommer ju vara dyngtrött, om inte förkyld eller febrig. Så vid kl 6 ringde jag jobbet. Eftersom jag ska jobba extra imorgon, och vara själv, så var det bättre att jag är hemma idag, och C imorgon om det skulle behövas.
Förmiddagen har varit så där. Började bra, han åt bra med frukost, så fick han kolla lite på Blixten, sedan slog tröttheten till och han var bara ledsen. Vi provade det mesta, läsa bok, sjunga, köra bilarna inget var bra. Så han satt och grät när jag gav honom mat, för han orkade inte äta själv. Så satte jag mig i soffan med honom och det tog inte 5 minuter innan han sov. 
Så nu ska jag lägga mig på soffan tänkte jag. Och blunda lite. :)  

Kommentarer
Postat av: Måmå

Åh, lilla älsklingsOzzy! Och lilla älskade Lisaböön! Det gör ont i blodpumpen på gamla måmå.

2010-10-11 @ 13:40:51
Postat av: Moster

å vd jobbit... bli säkert bättre i natt. puss å er

2010-10-11 @ 17:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0