Nya pjuks!

Idag har det inhandlats nya höst/vinterskor till O. Dessa fina ifrån Deichmann, Dei-Tex heter skon. Och är verkligen lätt och rellativt mjuk tycker jag. Är inte sånt megafoder i, utan mer vanligt foder, kan jag skriva så? Riktigt varm, men inte detta jättetjocka som de stoppar i alla barnskor. Blir det världens kallaste vinter får vi väl införskaffa ett par med megafoder. Eller ett par raggsockar :P Tycker de här var superfina! Vi har köpt två par, de här blå/turkosa och ett par med gröna detaljer.

(Hoppas inte Deichmann.se tycker jag har stulit deras bild :P ) Jag gör ju reklam!

Igår hade vi en uppochnervänd dag. Blev knasigt med sovtider redan från början, när vi var på Öland på O´s farmor och farfars utställning. Jättefin utställning!
Sedan tvärvägrade han och somna innan vi skulle till Nybro, och fick bli "tvångssomnad" när vi kom dit. När sedan hans vanliga sovtid hade passerats med en timme, och han fick välling och nattning och allt det, så gick det ändå inte. Vi hade jättetrevligt, åt jättejättegott.. Helstekt oxfilé med hasselbackspotatis, sallad och KANTARELLSÅS. Ååå nu blev jag hungrig igen.. Barnen lekte och vi dansade allihop till bra musik, (Shit vilken uppfinning med sportyfi, (heter det så?), är!!) Pratade en massa strunt, och lite vett. ;) Vid 22.30 kom taxin och DÅ SOV HAN FORTFARANDE INTE. Jätteglad, pigg, ville dansa och titta på fiskarna. Han var vaken hela vägen hem också, hur nu det gick till, men när vi kom hem så åt han en halva välling till SEDAN somnade han. Så vid 23 ungefär somnade yrvädret. Vaknade kl 8. Har sovit nonstop. Skönt! För både honom och oss. Så har vi varit och handlat skor och så på förmiddagen, och nu sover han middag (på rätt tid! Jippi!) så han ska orka med och gå på hockey i eftermiddag. Kul!! Hoppas nu NYBRO ser till att spöa Mörrum. Det känns alltid extra bra i hjärtat! :) 

Kommentarer
Postat av: Moster

NYYYYYBRO

2010-10-03 @ 13:23:30
Postat av: måmå

Snygga pjuks! Och så heter det spotify :D

Gott att ni hade en så bra dag i Nybban, trots brist på Oscarsvila!



Heja Nybban!!

Kram!

2010-10-04 @ 09:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0