ÅÅÅ vilken rolig dag!

Vilken toppendag vi hade igår!! Den kommer jag leva på länge! Vi träffades ju på Leos allihop, å som O skulle åka heeela tiden! Han och Calle åkte den "största mjuka rutchkanan" säkert 25 gånger. De hann knappt komma ner förrän pekfingret var uppe på Oscar, och sedan armarna mot C, att nu skulle de upp igen. Och det gjorde dem. I åkte också, hon gillar det också, men O fick verkligen pippi på det igår :) Och de stora barnen såg vi inte mycket till, precis som det ska vara.
Fick faktiskt samlat hela gänget på en bild. Alla från gamla farmor Ingalill till Oscar och I. Jättekul att få en bild på oss alla! 
                      ♥ Vår underbara familj ♥

   

Efter Leos åkte vi till Nybro, och där började festen. Vi hade superkul! Alla på bästa humör, och god mat, och dryck. Barnen lekte, och dansade till vår braiga musik. O älskar verkligen musik! Han somnade som en stock efter lite välling i C famn, och sov tills I vaknade strax innan vi skulle åka hem. Jätteskönt att det fungerar att lägga hos M och C!
Vi hade så himla trevligt allihop, pratade en väldans massa strunt, flera av oss (i alla fall 3 :) ) längtar ju redan till Swedan rock, som blev ett måste när det släpptes i måndags att OZZY kommer till festivalen!
Nu sitter vi och "väntar in" klockan när vi ska gå till stan och äta på kina! MUMS!
Sedan blir det IKEA för hela slanten, och lite till :P
(Japp, jag fick presentkort!!!)


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Ja tack så mycket för en kulig heldag! Det var verkligen lyckat! Extra trevligt att vissa som inte ens fyllde år fick present också =) Hoppas det blir flera såna dagar snaaart!!

Kram på ER

2010-10-31 @ 19:21:13
Postat av: måmå

Jaa! Tusen Tusen Tack! Jätteroligt, och gott alltihop! Att träffas på Leos, och "leka av oss" lite först är ett riktigt lyckat koncept! Att bara få se barna, svettiga, lyckliga, ibland, nån enstaka gång, väntandes en liten sekund för att man bara ska se dom.... Verkligen Toppen!

2010-10-31 @ 20:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0