Härlig helg!

Denna helgen har varit en sån där toppenhelg!
Och GRATTIS PÅ MORS DAG ALLA MAMMOR!!
Igår kom mormor, och så var vi alla bjudna till Larmgatan 10 av morfar, och det var en riktig höjdare! Eftersom vädret var på sommarsätt så lånade vi en cykel till av vår granne E, (Tusen tack!) och cyklade ner till stan lite tidigare. Väl där gick vi till Bistrobar, för det var så himmla mycket folk på Krögers, (annars gillar vi det lite bättre tror jag :) ) och tog var sin liten stark öl, satt och pratade strunt och O sprang runt på torget och jagade fåglarna.. (Han är farfar upp i dagen, fast farfar är nog mer stillsam när han ska se dem.. )

  Jag o kära mor på bistro  Älskling på Bistro
Underbart att kunna sitta ute i solen igen!!

Allihop var vi på Larmgatan, och maten var kanon. Sjöng för C som fyllde år gjorde vi också! Utav oss fick han en stor låda med en stor påse grillkol, marinader, "marinadsmojäng med tillhörande pensel" och en grillkokbok, alltihop uppskattat! :)
Det blev en jätteskönt cykeltur hem efter all mat, och när mormor hade lagt O, åkte C på black race, så satt vi kvar och pratade en massa. Supermysigt!

Imorse smög C upp och åkte iväg och handlade nybakade frallor, så förvånad jag blev när jag kom upp och hittade dem! Visste liksom inte hur de hade kommit dit, för jag hade då inte hört honom! Fick också Mariann Keays nya (som inte är jätteny längre) som jag har velat ha huuur länge somhelst, av O och C i mors dag present! Jag älskar mors dag!

Vi fikade på Strömssons innan vi Födelsedagsbarnet!
skulle till Nybro och fira kusin T
O tog sig en tupplur på vägen dit,
sedan satt han kvar i bilen
när vi hade kommit fram
(med dörren öppen såklart!)
och sov i 45minuter! Vi fick mumsig mat,
och muuumsig kladdkaka.
Moster M är en jäkel på kladdkakor!
Med grädde och jordgubbar.
Synd att det är så mäktigt,
jag skulle vilja orka äta mer...
C fick äran att provköra morbror M finfina Alfa, han och kusin M hade "börnat" till Nybban idag i det fina vädret. Så C och M, C och T åkte iväg en sväng och brummade! :) De var lika lyckliga allihop när de kom tillbaka killarna.. ♥

Alla killarna innan brummandet!  Min skatt fick köra

Jag var kvar och myste med tjejerna, och O!

Mosters favorittjej!  Skatt i vit skjorta, nitbälte och svarta jeans, såå snygg!  Bästa kusinerna!

Vi åkte vidare till O´s farmor och farfar, och där busade vi i trädgården, och sparkade boll och O körde med bilarna, så blev vi bjudna på grillat! Ni förstår att detta har varit helgen med god mat ALLA dagar, och hela tiden..

Innan näsblodet..  Nu sover lille skrutt gott, 
  efter att ha ramlat i sängen och fått näsblod..
                  *Stackars!*
  Detta var innan han ramlade.



Nu blir det någon timma att glo på tv, sen blir det äntligen sängen!!
*Vinkvink!*

Här är förresten några bilder sen idag på förmiddagen, när O var i sitt med och har dragit ut i princip ALLA sina leksaker.. :)

Lek  Lek  Lek
Han har alltid så mycket att göra min älskling! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0