Farmor på besök!

Idag på förmiddagen kom O´s farmor, och vi tre gick till öppna förskolan och busade.. Oj, vad O hade mycket att visa för henne! På eftermiddagen efter en allderles för kort vilopaus, så mötte vi "Anneli" med familj, och fikade på Strömson. Inte världens bästa bemötande, som vanligt, men gott kaffe, och sällskap! A´s son A och O busade som vanligt. Sprang runt runt runt så båda var genomsvettiga! M och V kom också och höll oss sällskap en snabbis, mysigt att se dem igen!

Fick sms av världens bästa Y, som kom på middag! Idag bjöds det midsommarmat, åå vad det är gott så här i början på sommaren! Nypotatis, skinka, sill, rödbetor, ägg, gräddfil, --MUUMS alltså!

        Midsommarmat!           Muums!

Inhandlade en del "things" idag! Har letat JÄTTELÄNGE efter ett par svarta mjukis-shorts till O, och hittade på Sagopalatset. De säljer Villervalla-kläder, som är kanonfina, men lite dyrare än vanligt. Nu hade ju jag en 10% på ett helt köp, så vi köpte svarta shorts, en ny röd jack/tröja och en superfin lampa med sjörövare och pirater!
På maxi en t-shirt med Blixten, som är en favvo hos O, och tre par strumpor på Lindex, då fötterna växer som ogräs på honom! 
 
       Idag inhandlat;             Blixten!

       Ny lampa!            Fin fin lampa med sjörövare!

Nu sitter vi och Y och kollar tv lite, och idag blir det nog allt en tidig kväll! Vi sitter och planerar en knyt-grill-fest i en park en lördagseftermiddag. Med grill, kubb och boll. Kanske en öl med, vem vet? Någon som är sugen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0