Sångstund!

Idag började vi dagen med promenad och sångstund. Oscar gillar det stenhårt!! Vet inte om jag har berättat om det tidigare. Vi kom dit lite senare än vanligt, så de andra satt redan i ring när vi kom idag, det tyckte han var lite märkligt. Så han satt faktiskt i mitt knä och tittade sig omkring i säkert 3 minuter innan han ville tuffa i väg på egen hand.. Cool kille det.. :)
När vi närmade oss slutet på sången skulle vi gå "4 steg hit- 4 steg dit- 3 fram- 3 bak" och då hamnade vi vid en spegel varje gång. Och när jag backade så han kom nära skrattade han, och smajlade, och riktigt flirtade med sig själv! Så jäkla skön.. Sen har han ju kommit på det här med att gnissla de små grynen, vilket jag INTE tycker är en bra, positiv, utvecklande, rolig egenskap. Åå det skär i hela kroppen!
Till avslutning så satt barnen (de som kan, de andra ligger såklart) på ett stort mysigt täcke, så blåste "fröken" såpbubblor. Detta var MYCKET facinerande!! O satt med munnen som ett stort hål! Tog ett tag innan han förstod att det kom ovanför honom, han bara tittade rakt fram och ner när de sprack mot täcket. Synd att det blir så jäkla halt på golvet av dem..
Sen blir det alltid fika/lunch för pojkarna, det är mysigt för mammorna, och skönt också att ventilera tankar och funderingar. Nu har ju jag S, och vi pratar ju endel men det är kul att diskutera, och faktiskt "peppa" de som är relativt nyblivna mammor, som faktiskt är (som man bör :) ) slutkörda. Och de tycker det är jättekul med våra "stora" barn.. (Ja, lite ont i hjärtat gjorde det att skriva stora..) (Ganska mycket när jag tänker efter.) :)

Efter detta tog vi bussen till stan, halvvägs började dörrarna krångla, då kunde han inte ens köra. Han hade 3 stora röda knappar som var (som enligt mig verkade vara) till dörrarna, de blinkade frenetiskt..  Det peep peeeeep, jättemycket och jättehögt, men tillslut kom vi iväg. Stannade på en hållplats till och det gick bra, sen var vi nästa i stan, och då när en tant skulle av, så började det pipa väldigt mycket. Väldigt. Då gick tyvärr inte bussen längre. Nähe, men tyvärr kunde han inte öppna dörrarna bak heller, (här ungefär började vi fnittra), de andra gick av fram, och där står vi. 2 trötta, skrattiga, HUNGRIGA mammor, och säger till varandra. Men självklart, VILKA ANDRA skulle vara med om detta?? Vi skrattade ganska mycket innan dörrarna gick upp och vi kom ut i friheten!! (Busschauffören tittade misstänkt på oss.. :D ) 

Fick i oss lite lunch, och hittade en nackkudde till bilen, ska också lägga en badhandduk under stolen och se om det hjälper. Ikväll har det tvättats, puréats, vikts, skrivits, fixat med försäkringskassan och annat. Nöjd med denna dagen! 
Och en sak till, idag satt Oscar på golvet i köket och var lite kinkig (jag lagade mat så han fick inte FULL uppmärksamhet), gnölade fram och tillbaka, sen sa han "mamma" och ville komma upp, inte mmammam eller mmmam, utan mamma! Undrar om detta var DET?? DET var i alla fall UNDERBART!! 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

hahaha.. alltså ni är ju så roliga

2010-01-27 @ 10:18:47
Postat av: Lisa

Men ÄR DET MÖJLIGT!!?? Hur lyckas vi?? :D

2010-01-27 @ 10:26:06
URL: http://jagmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vaddå våra stora barn? De är ju faktiskt SMÅ!! =)

2010-01-27 @ 10:50:38
Postat av: Lisa

I KNOOW!! :) Ses strax!

2010-01-27 @ 10:51:50
URL: http://jagmamma.blogg.se/
Postat av: mamma

men HALLEVÄRLDEN! Sa han MAMMA? Nu blev ju jag alldeles lipig ju, du vet så där lyckligt lipig.... Fniss! Du skriver underbart stumpan min!

2010-01-27 @ 17:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0