Polisen uppdat.

Jaha, då pratade vi med först och främst med Glebe, vår hyresvärd igår, och HAN bad oss kontakta polisen.
Igår ca 20.00 blev det ett jäkla tryck inne hos grannen, i trapphuset jämte. DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN! Jag har sagt flera gånger att på måndag ringer jag Krister (vår vaktis) och frågar iaf HUR vi ska gå till väga. För de har aldrig slutat kl 23, när man inte ens ska ha rinnande vatten på för längde..
Men när måndagen har kommit har ju inte jag varit arg längre och har därför inte gjort något av det. För att ta ex. Jag har pratat med dem över balkongen, och de looovar att sänka, som de gör i en halvtimme. De looovar att de ska gå kl 23. Jag gick ÖVER till dem en fest, och pratade med tjejen, och hotade då med att nästa gång går vi direkt till Glebe. En fest avslutade de vid 24, för att sedan komma komma hem för efterfest kl 02, jag sa till dem vid 02.30 och kl 03.30 slutade dem efter bråk! Ja ni ser mönstret.

Jag är ju inte en sån tjej som klagar för minsta, och tycker att man självklart ska kunna ha fest ibland fast man bor i lägenhet. Men du ska f*n ta mig visa respekt.

Så kl20 igår ringde C, jour-vaktis, och fick då rådet att ringa polisen om de inte slutar kl 23. Han tyckte det var synd att vi låtit det gå så långt att vi är så irriterade, det är bättre att grannar som uppför sig bo kvar och vi får bort de som inte gör det, än att grannar som uppför sig men tröttnar och flyttar tyckte han. Jaha!
Han tyckte det var bättre polisen kom, eftersom han inte har några befogenheter, men om inte de hade tid så kommer han såklart.
Kl 22.45 dånade det i väggarna, vi hörde inte ens tv-en. Då tyckte jag, att vi ringer nu, för det här är f*n inte och visa respekt. Och det ska de väl göra oavsett vad klockan är?
Vi ringde och C pratade med dem en lång stund, och de skulle komma så fort de fick en ledig bil. Då skulle C gå ner och prata med patrullen. Vad händer då? Jo då stänger de AV! Och ska GÅ!
Men vad händer? Det har ju aldrig hänt? Va f*n?! 

Vi står och kikar i ett mörkt fönster i köket. Det smäller till så in i hela.. Och C säger att det måste ha varit någon som kastat snö. Ser en kille som ragglar ut, och ställer sig och KISSAR PRECIS UTANFÖR VÅR DÖRR!! Blä!! Så ser vi att det blir något annat "spår" också. Så tvättar han av händerna med snö, och gå tillbaka till polarna som står utanför dörren jämte. De står och pratar/skriker lite. Sådär fylleskrik och skratt. Då ringer polisen att de är här, och C går ner. Grannarna ser att de kommer och pinnar iväg fortare än kvickt! C pratar med dem, och de kollar att det är blod i snön, förutom det andra. Smällen vi hörde var när killen drog i fönstret i trapphuset så det gick sönder. Då kommer tjejen som bor där, och säger; att min morfar jobbar inom polisen och heter det och det. (Han blir nog glad på måndag) Så det var iaf bra att de kom, för en ruta hade gått sönder, och de skulle bara ha en tjejkväll och så STORMADE det inte massor av killar de inte fick ut, och ingen hade minsann klagat på dem!
Ja, jag säger det! C sa bara att;
- Ja, det här fixar ju ni, och gick upp igen.
Tre tjejer gick upp igen, och de pratade och blarrade, strunt i det tyckte vi, och la oss. Och vad händer!? Halv tre börjar efterfesten, då ramlade det in en jävla massa folk och shit som det lät, som om de stod i vårt vardagsrum! Vi ringer polisen igen, men de har mycket att göra, och de spelar ju inte musik. Kvart ÖVER tre spelar de så glasrutorna skallrar. Och ni vet det här "festlätet", alla pratar eller skrattar eller skriker för högt hela tiden... Så jävla less. Halv 4 ringer vi igen, och de ska komma. Kvart över 4 blir det äntligen tyst, och då vill vi vara shyssta och ringer och säger att de inte behöver komma. C är kenis med Helen i växeln nu. 
Ska kontakta kontoret till Glebe på måndag, så får vi se vad de tycker och säger. Men det är ju långt ifrån bara vi som är störda. MÅNGA på gården pratar om festandet. Så DÄR står vi nu...

Och IDAG ska vi på dubbla kalas, och ha SUPERSKOJ på båda fast vi är trötta!!  
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Åh allra älskade dotra mi!

Måtte ni få slut på oväsendet och krabbet med grannarna. Och Du/Ni måste bara försöka hålla kvar irritationen så länge att ni kan få folk, som har ansvar att ta det. Så här kan ni ju bara inte ha det.



Nu ska mormor se till att packa ihop lite helgpinaler och sedan köra till Nybban. Ha det kul på alla festligheter - och så hoppas jag vi ses snart!

2010-02-27 @ 10:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0