Gullungar!

Vilka killar vi har! Efter lunch gick vi en prommenad till Netto, för där hade jag hittat lite billiga prylar! :) Pojkarna sov så gott i vagnarna. På väg tillbaka kommer vi och går på gångvägen, trycker fram vagnarna och är ganska småsvettiga, mellan två snövallar ca 1 meter höga. får vi möte. Av en "skottare". Alltså; en liten traktor lika bred som gångvägen, precis lika bred som vägen, med vad heter det (?) två blad fram att skotta med liksom.. Ää ni vet vad jag menar. Vi kunde inte komma förbi iaf. Han kommer mot oss i rätt bra hastighet då han endast saltar. Kör mot oss, saktar inte ner, och vi hade ganska långt att gå tillbaka för att vi skulle kunna släppa förbi honom. Vi ler lite mot honom, sådär; "oj så tokigt det blev" -leenden, han log inte tillbaka om jag säger så. Fortsatte bara att köra mot oss. Ok, vi vänder vagnarna och börjar pinna på. Då kom det en man som cyklade, som bara ställde sig framför honom. HAHAHA tyckte vi!!
Så traktormannen fick köra upp JÄTTELÅNGT OCH  HÖGT i snödrivan, och då smet vi också förbi! :D
Tusen tack cyklisten! :)

Vi gick hem till oss, för det började närma sig mellis-tajm. Har ändrat O´s tider lite, för att se om han blir lite nöjdare, han har varit ganska gnölig och irriterad på sistone.. :(
Och vilka gullungar vi har! Kolla bilderna här, det är ju så att de leker ju fortfarande "paralellek" som det så snyggt heter, när de leker jämte, men inte med varandra. Och det gjorde de fortfarande idag, men nu skulle de till 100% ha samma leksak, och då lekte de lite "närmre". Ååå så söta! GULLUNGAR!!

Godingarna leker ihop   Lekdags!   Lektajm   Världens bästa!

Ikväll är det tvättdags igen... Det blir endel tvätt.. Men idag är det ju lite nya kläder sen födelsedagen, då är det liiite roligare! :)
Ska se om vi kan få upp tv-en på väggen igen också, för idag tyckte O det var dags att se om det var bra att spela maraccas mot glasställningen den står på.. Det är väldigt NÄRA själva tv-en...

Exakt nu ropade C;
-Han KISSAR på mig!
AAaaHAHAHaha (Får väl igen för det imorgon...)

Kommentarer
Postat av: Moster

Åhhhhhhhhhh vilken fin och intressant och pedagogisk leksak de verkar gilla =)



fniss fniss

2010-02-25 @ 21:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0