Underbar dag!

Idag har vi haft en underbar dag! En bästa dag!
Började med frukost och skönsång i sängen, och en handlarunda innan lunch. Efter Oscars vila körde vi över bron, och köpte ytterligare en ny jamis till honom. Han har börjat kissa igenom blöjorna, så det går åt lite jamisar, så nu har vi nya jamisar och större blöjor. Hoppas det funkar bättre!
Så åkte vi hem till Calles föräldrar, och dit kom också hans bror och familj. Vi hann och fika ihop, och leka lite såklart innan vi skulle på hemligheter.
Sandra hade bokat bord åt oss plus dem på Table 20, och det visste inte Calle. Han blev så himla besviken igår när de "inte kunde" komma ENS på fika, så det var skoj! Han visste att vi skulle äta någonstans men inte var, så jag fick honom att köra lite genom stan och om Stekhuset, men så lotsade jag upp honom till rätt kvarter. Han var riktigt fundersam när bordet var bokat, till 4+2barnstolar. (Han sa efter att han funderade, för Mia hade ju sagt att hon jobbar till 18, och Marcus hade ju sagt att han jobbar till 17.30) Han blev jätteöverraskad och jätteglad! Och på det stora hela tror jag att han är väldigt nöjd! Nu sover Ozzy, vi ska kolla ett par avsnitt Vänner, sedan blir det tidig sänggång!
Imorgonkväll kommer morfar (för er som undrar varför han alltid sover här, så har de stängt av värmen i stugan där farmor bodde, och han åker ju fortfarande och hälsar på så mycket han kan (fast i Mörbylånga då) så då behöver han sällis, god mat och bus med sin dotterson!), och på torsdag kommer Micke och Eva!! Jippi! Kul när en favorit blir tradition! De var ju här förra nyår, och nu kommer de igen, ett år sedan sist - Guud som vi längtar!! Jättekul!!
Oscar tränar; Icki är det nu :D

Kommentarer
Postat av: mormor

JA! Det låter som att Calle fick en alldeles jätte-jättebra födelsedag! Härligt! Det kan han gott ha! Kramar till er alla!

2010-12-28 @ 22:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0