Sista inskolningen

Imorgon är sista inskolningen, och den ska jag ta. Sedan vidare direkt till jobbet. Det blir en lång dag! *Puh!*
O har fått något nytt för sig, som är ganska långt ifrån omtyckte av hans mamma och pappa. Två eller tre dagar i rad har han vaknat runt 05. Och det går inte somna om honom!! Både jag och C är supertrötta nu, och det är så svårt, för vi vet inte VAD vi ska göra för att bryta det. Förslag?
Han har ALDRIG hållt på att vakna så här tidigt.
Vi är inte vana - tack och lov!!
Tror (och på sätt och vis hoppas) att det är för att han har varit lite småfebrig, och massor av nytt med dagis, men då är det ju övergående i så fall.. Vi får se, imorgon är en ny dag! :)
Inser att det jag skriver om nu är inte så himla kul att läsa om kanske, men just nu i allt med inskolning och jobb så är det inte mycket tid till annat.  

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Anabelle & gravid med nummer två

Vår lilla dam började också ganska nyligen att vakna mycket tidigare. Hon har varit en sömntuta från första stund och har sovit till 8-8.30 varje dag. Sen helt plötsligt när hon fick ny säng så var det upp och hoppa klockan 7 och för ett tag sen vaknade hon helt plötsligt 05.30 i några dagar. Nu har hon dock återgått till att vakna strax efter 7. Att hoppas på att hon går tillbaka till att sova till minst 8 är nog för mycket att hoppas på kanske ;) Man får nog ta det. Men 5 lät tidigt, phu hade jag aldrig orkat. Får hoppas de har med allt nytt att göra och är övergående :)

2010-08-26 @ 21:20:30
URL: http://linajohnssonlifemyway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0